Basia.sk8 Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 AśkaK napisał(a):Wow, co ja widzę, nowa superaśna galeria!!!:multi::loveu: Basia masz cudo suczydło!:loveu: Gosia miałam już do Ciebie pisać "zobacz, siostrzyczka Furci!" a Ty już tu jesteś!:lol: No to teraz mam dwie ślicznoty do odwiedzania:loveu:, szkoda że czasu tak mało.:oops: Dziękujemy za miłe słowa, a Furia faktycznie wygląda jak siostrzyczka Matry szczególnie były podobne w wieku młodzieńczym ( Gosia kiedyś wstawiła na innym forum zdjęcie gdzie ta podobizna była szczególnie podobna szukałam jednak nie znalazłam) furciaczek napisał(a):a moje Furciatko jej do piet nie dorasta:lol: ten pies jest cudownie cudowny:loveu: Nie no nie przesadzajmy, Matra to zwykły kundel :) A Furia jest cudna:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
AśkaK Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Basia.sk8 napisał(a): Nie no nie przesadzajmy, Matra to zwykły kundel :) Śliczny kundel!:lol:;):loveu: Czekam na więcej foteczek.:p Quote
furciaczek Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Basia.sk8 napisał(a): Nie no nie przesadzajmy, Matra to zwykły kundel :) A Furia jest cudna:loveu::loveu::loveu::loveu: Oj kochana ja nie przesadzam:loveu: przeciez wiesz ze zakochalam sie w Matrze od pierwszego wejzenia:loveu: a o jakia fote chodzi?? daj jakis blizszy opis to postaram sie odgrzebac:razz: Quote
Basia.sk8 Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 furciaczek napisał(a): a o jakia fote chodzi?? daj jakis blizszy opis to postaram sie odgrzebac:razz: Na tej fotce miała jeszcze ogon i stała taka wyprężona nie wiem czy czasem nie nad jakimś brzegiem wody, auta chyba jesienna. Quote
furciaczek Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Basia.sk8 napisał(a):Na tej fotce miała jeszcze ogon i stała taka wyprężona nie wiem czy czasem nie nad jakimś brzegiem wody, auta chyba jesienna. aaa chyba kojaze o jaka fote Ci chodzi...poszukam wieczorkiem:p Quote
Basia.sk8 Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 A my dzisiaj wróciliśmy weekendowego wypadu na działkę, z ostatniego nic nie wyszło zajechaliśmy tam ale było tak zimno że wieczorkiem wróciliśmy do domku, Tym razem jednak daliśmy rade. Matra jest wymęczona w sobotę powędrowaliśmy na wielkie pole nad naszą działkę gdzie trochę poszalała a przede wszystkim porobiła dziury w poszukiwaniu nornic, a w niedziele poszliśmy na spacer do lasu i chociaż Matra cały czas była na smyczy ( nie wyobrażam sobie spaceru po lesie bez niej tym bardziej że saren mineliśmy z 10 w tym 4 przebiegły nam ścieżkę w odległości 50 m od nas) to się zmęczyła, chyba dlatego że cały czas węszyła tropiła a że smycz automatyczna to trochę swobody miała. Poza tym zabawy na terenie działki czy to z piłką czy to z drugim psem czy to ktoś z nas dawał się podgryzać :mad: Teraz MAtra śpi jak zabita więc wieczorny spacerek będzie tylko w celach załatwienia potrzeb fizjologicznych, ale nie będe już przynudzać tylko wstawię foty : Sobota: w oczekiwaniu na zabawkę ( oczywiście to tylko Matra miała prawo ją złapać to nic że Ares dobiegał do niej pierwszy...) Muszę tu wyjaśnić skąd u Matry ten przebarwiony nosek - otóż jak tylko przyjeżdża na działke zabiera się za wykopywanie nornic A tu na gorącym uczynku ( na szczęście poza działką) Niedziela: Quote
Unbelievable Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 http://images30.fotosik.pl/148/f6c8b90912bc6f3f.jpg jaka malutka :evil_lol::evil_lol: witamy :loveu::loveu: Quote
Basia.sk8 Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 No to czas na odświeżenie tematu. Zmieniliśmy aparat więc i fotki lepszej jakości przynajmniej tak mi się wydaje. Matra skończyła niedawno cieczkę więc wracamy do treningów z posłuszeństwa bo w czasie rui było to nie możliwe jak tylko zobaczyła psa zaczynały się piski. Ale co się będę rozpisywać czas na zdjęcia Przed cieczkowy spacer z Bonem CC i Gardą bokserką :) wyszalały sie psiaki Quote
Basia.sk8 Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 I jeszcze pare z weekendu na działce :) Quote
Unbelievable Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 http://images28.fotosik.pl/165/3b741f907f22712e.jpg ale super... Quote
Basia.sk8 Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 dzięki za pochlebne opinie. A jak Furia ?? co z jej zdrówkiem ?? Quote
eria Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 witamy ! przepiekna sucz :loveu: i ciekawostka chyba jest ze ma naturalny ogon a uszki kopiowane ??? :) nie spotkalam sie jeszcze z tym ;) p.s. czym ja pastowalas ?????? :) Quote
furciaczek Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Basia.sk8 napisał(a):dzięki za pochlebne opinie. A jak Furia ?? co z jej zdrówkiem ?? Nie dziekuj...mowilam o Matrze nie o Tobie:diabloti::eviltong::evil_lol: A z Fur juz lepiej:loveu: Quote
Basia.sk8 Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 eria napisał(a):i ciekawostka chyba jest ze ma naturalny ogon a uszki kopiowane ??? :) nie spotkalam sie jeszcze z tym ;) p.s. czym ja pastowalas ?????? :) Faktycznie matra jest dość oryginalna, jak ją braliśmy to była bio rodzinka i ja na początku chcieliśmy psa kopiowanego a że na ogonek było za późno ( weterynarz odradzał) to ciachnęliśmy tylko uszy. Z jednej strony fajnie że ma ogon bo może nim merdać w pełni pokazywać że się cieszy łatwiej ją "czytam", z drugiej strony trzeba uważać żeby na szkło na stoliku półkach na dziecko ( bo ciesząc się już nie raz 2 letni bratanek dostał po buzi:P), no i brzydko się układa - to chyba jednak rodzinne bo jej brat ma identyczny ogonek. Ale coraz częściej słyszę że cc jest tak kopiowane a nawet zdjęcia z wystawy widziałam. Wszystko to spowodowane "zakazem" Co do pastowania to hmmm Acana :) furciaczek napisał(a):Nie dziekuj...mowilam o Matrze nie o Tobie:diabloti::eviltong::evil_lol: A z Fur juz lepiej:loveu: O ty chamie :P:P:P:P w takim razie dziękuje w imieniu mojej suki. A co Furi było ?? Quote
furciaczek Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Basia.sk8 napisał(a): O ty chamie :P:P:P:P w takim razie dziękuje w imieniu mojej suki. A co Furi było ?? Prosze wymiziac sliczna dziewczynke odemnie:loveu: Tez chcialabym wiedziec co jej jest:roll: Quote
Recommended Posts