Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i to jest sposob, w ktory sie usmiecha, moze dlatego, ludzie widzac, jak on sie cieszy, rezygnuja z adopcji:shake: na pierwszy rzut oka mozna sie przestraszyc, a on po prostu smieje sie claym pyskiem i kreci calym swoim cialem, jak kogos widzi

Posted

wklejam nowe fotki Karmiego..jest naprawde uroczy,smieje sie,garnie do czlowieka,tylko go glaskac i kochac, taki poczciwy misio..bardzo pojetny chlopak..jest bardzo mily i towarzyski...mam nadzieje,ze predko znajdzie domek,ktory pokocha go tak jak on potrafi kochac

Posted

no dzis w ogole go na milosc zbieralo ja mu siad aten siada plus bonusowy calus porobie mu ogloszenia tak jak i pozostalym pieskom robie..ostatnio mi sie komp zaiwesil wiec kilka pieskow nie zdazylamale nadrobie

Posted

no Karmi jest bardzo uroczym usmiechneitym uczniem,ladne wykonuje komendy boi sie troche waruj ale jest naprawde cudnym psiakiem,nalezy mu sie tak jak kazdemu pieskowi ze schroniska wspanialy domek:lol:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Na dzień dobry wysoko karmi !!
[FONT=Microsoft Sans Serif]...ratując jednego zwierzaka nie zmienimy świata, ale świat zmieni się dla tego jednego zwierzaka...[/FONT]