AnkaG Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 O rany jak ona urosła :crazyeye: A z Bazylem taaaka miłość psia. Będą tęsknić za sobą ... Quote
Greven Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Przepraszam, że tak długo tutaj nie zaglądałam, ale nie wiedzieć czemu wątek mi się z subskrybcji wyrejestrował :roll: i nie wiedziałam, że są nowe wieści. Trafiłam z powrotem zupełnie przypadkiem, a tu TAKI PIES :-o Jaka ona piękna! Iza, jestem w szoku! No i dom na nią czeka... tak się cieszę! P.S. Mogę przyjechać po kennel, jak będę w Szczecinie? Quote
izabela29 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Greven a możemy umówić się na kenel w piątek? Quote
Greven Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Myślę, że tak. O której Ci pasuje? Jeśli pozwolisz, to porobię ślicznotce zdjęcia ;) Quote
izabela29 Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 kurcze nie wiem czy wy też amcie takie problemy z dogo, ja jak się loguje to strona mi sie nie wyświetla w domu i w pracy, nie wiem czy są jakieś problemy czy coś zmieniają, greven może umówimy sie na niedziele w takim razie ja jestem w domu cały dzień a jak w tygodniu Ci pasuje to jestem po 18,00 codziennie w razie czego mój. kom 601131316 jakbym nie mogła wejść na stronę Quote
izabela29 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 rozrabia i burasuje, wczoraj zostało pożarte i rozszarpane na strzępy Bazyla łóżko, biedak nie miał na czym spać w nocy, musiałam kupić 2 nowe z materiału tapicerskiego żeby nie zostały zniszczone jak poprzednie ;-) Mała cały czas u nas, jakoś nie możemy się rozstać, teraz dla odmiany ma chore oko, chyba przydzwoniła w jakąś gałąź bo ma całe czerwone i spuchnięte, a tak poza tym cała, zdrowa i szalona :-) wieczna wścieklizna Quote
El&Udun Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 dawno was nie odwiedzalam:oops: co u was slychac? Duza Malutka nadal u was rozrabia? Quote
izabela29 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 za tydzień 10 sierpnia Malutka wyjeżdża do swojego stałego domku, do Warki, jest okazem zdrowia, po problemach z nogą nie zostało ani śladu :-) te 8 miesięcy, które u mnie spędziła zleciało nie wiadomo kiedy, myślę, ze bardzo, bardzo będę za nią tęsknić, ale moja mam ze swoimi psiakami już na nią czeka także mam nadzieje, że chociaż ona mało odczuje nasze rozstanie:-( Quote
AnkaG Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Miałam już do ciebie dzwonic jak mała. Trzymam kciuki by mała szybko się przyzwyczaiła do nowego miejsca.:lol: Quote
izabela29 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 właśnie wróciłam do domu i zastałam... sraczke na podłodze, kurcze zdążyłam pochwalić malutką że zdrowa :-) a tu masakra, pewno coś zeżarła w puszczy jak ją spuściłam z oka, kurcze nie wiem jak to będzie jak wrócę do domu a ona zostanie u mamy, aż się boję myśleć o tym... odliczam dni di niedzieli i zobaczymy jak to będzie później bez niej Quote
izabela29 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 acha marcin brzeski pezniósł siena mierzyn, bylam w jego nowym gabinecie, francja elegancja :-) Quote
El&Udun Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 hej, i jak mala sie zaaklimatyzowala w nowym srodowisku? Zwlaszcza z nowymi kolegami/koleznakiami, bo pisalas,ze tam tez sa juz psy:) Bedzie psem kojcowym czy domowym? Iza, przez te 8 miesiecy dalas jej dom i milosc a co za tym idzie sznase na zdrowe, pelnosprawne zycie!Mam nadzieje ze Malutka bedzie szczesliwa, i Ty tez, choc mysle ze Tobie tez bylo trudno sie z nia rozstac;) Quote
izabela29 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Malutka już w swoim stałym domu. Myślę, ze można ją przenieść do wątku psów udomowionych :-). Ma Dorę, znajdkę z dogo w jej wieku, Sonię staruszkę i kota Kacpra. Nie nudzi się. Już po pierwszej cieczce, czeka na sterylkę. Ma do swojej dyspozycji dom i ogródek. Przywiązała się do mojej mamy bo jak wyjeżdżałam to jej się pilnowała i nie chciała z nami jechać. Serce mniej bolałao mnie przez to. Niedługo wkleję fotki z nowego domku. Quote
AnkaG Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 A ja o was jadąc do pracy myślałam ... Wszystko dobrze ? Quote
izabela29 Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 u na ok, jadę pod koniec października do Malutkiej, strasznie urosła, Quote
AnkaG Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 To czekamy na foty. :lol: Mówiłam, że to będzie spory piesek. :evil_lol: Quote
El&Udun Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 hej Iza! Wklej jakies zdjecie malej duzej szczesciary. I wydaje mi sie ze ten wtek mozna przeniesc do szczesliwych zakonczen - w koncu niunia ma nowy kochajacy dom. ps. jesli w przyszlosci beda jakis problemy, jakiejkowleik natury (tfu,tfu,tfu przez lewe ramie;)) to daj znac. Zawsze postaram sie pomoc. pozdrawiam z wyspy Quote
izabela29 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 małą można zdjąć z wątku psy do adopcji, wklejam fotki wielkoluda ;-) Quote
Recommended Posts