AMIŚKA Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Greven napisał(a):A może ja zapytam inaczej... zostaje? :razz: ja też za Greven powtórzę pytanie;) Quote
izabela29 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 na razie zostaje, nie mogę jej przekazać nikomu z niewyleczoną łapą przecież :-) docelowo będziemy jej szukać domku, chociaż nie wyobrażam sobie tego jak odchodzi od nas, ale decyzji nie mogę podjac sama, muszę liczyć sie z Robertem dopóki nie wyleczymy łapy malutka będzie u nas (na pewno będzie to jeszcze z miesiac trwało,a może dłużej) nie chce na razie myśleć o rozstaniu, czas pokaze malutka sie zadomowiła w poniedziałek jedziemy do weta musimy zrobić przeswietleni, swoje porzeby fizjologiczne załatwia już na dworzu, gdzie chętnie wychodzi, wywsciekać się z bazylem, muszę zrobić sesje zdjęciową na dworzu :-) Quote
El&Udun Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Ja powiem tak: co dwa psy to nie jeden :cool3:. Zwlaszcza, jesli stanowia zgrana kompanie. Bardzo fajnie z wujkiem Bazylem na zdjeciach wygladaja:loveu: Mala chodzi normalnie czy jeszcze kuleje? Czekamy z niecierpliwoscia na zdjecia z plenerow Quote
AnkaG Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Jak nic mi nie wypadnie to w poniedzialek pojade z Iza na przeswietlenie. Quote
AMIŚKA Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 a my czekamy z wielką niecierpliwością na ..sesję zdjęciową jakąkolwiek:razz::razz::razz: bardzo prosimy o zdjecia ślicznej sunieczki i jej fajnego towarzysza:lol::lol: Quote
izabela29 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 dzisiaj postaram się wkleić fotki ze spacerów Quote
El&Udun Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Gdzie te obiecane zdjecia?:mad:;) Jak po rtg? Iza przyminam, ze na skapecie malej sa fundusze, jesli trzeba pokryc koszty badan -smialo dawaj znac! Quote
AnkaG Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Iza miała cosik napisać. ;) Wczoraj pół Szczecina zjeździłyśmy żeby zrobić rtg. Albo nieczynne albo aparat popsuty. W końcu na Szopena zrobiłysmy. Pózniej wizyta u dra Brzeskiego. Akurat operował więc czekałyśmy. W sumie zajęło to nam 3,5 godz. Mała jest cudnym grzecznym psiakiem. Łapka goi sie ok. :multi: Jeden gwóźdź się przesuwa (organizm tak reaguje). Jeśli przebije skórę to trzeba będzie go usunąć. Gwoździe będą usunięte za 4 tygodnie. W sobotę kolejne szczepienie. Quote
El&Udun Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Czyli mala pozwiedzala z wami w nietypowych okolicznosciach Szczecin :) I pokazala przy tym wszystkim jakim kochanym i cierpliwym szczeniaczkiem jest ;) Grunt, ze sie wam udalo dostac na rtg i wszystko z lapka w porzadku. :multi:Tylko ten przesuwajacy sie gwozdz nie brzmi wesolo, ale skoro wet nie panikuje, to chyba zle nie jest. Quote
izabela29 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 to malutka tydzień temu na spacerku po plaży, bała się morza ale widziała je po raz pierwszy :-) dziś byłyśmy u weta, malutka zdrowieje, szczepionka zrobiona, mała dobrze sie czuje i "ochrzciłam" ją Malutka Quote
AnkaG Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 :evil_lol: Biedny Bazyl wykolegowali go z posłania :cool3: Quote
El&Udun Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 wow...koniec zimy a jakbym widziala zdjecia z wakacji! Malutka robi sie coraz mniej malutka:lol: Ale widac ze jak na podrostka przystalo pilnuje sie wujka Bazyla.Wszedzie za nim, fajnie:loveu: Quote
Greven Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Rozczulające zdjęcia, śliczne :loveu: Zapraszam: www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105760 Quote
izabela29 Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Greven, wysłałam Ci Pw, przeczytaj proszę Quote
izabela29 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 za tydzień Malutka będzie miała wyjmowane druty z łapy, jak będzie po wszystkim napisze co i jak Quote
AnkaG Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 :cool3: A ja myślałam o was dzisiaj ... :lol: Quote
izabela29 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 my też myślimy o cioci Ani, jak jej idzie w nowej pracy :-) Quote
izabela29 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 dziś odwiedziła nas ciocia Eliza, obiecała wstawić fotki ze spotkania :-) Quote
El&Udun Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 Tak, tak, bylam, odwiedzilam i zostalam serdecznie obsliniona przez Bazyla:lol: Bylismy na fajnym spacerku, co prawda poczatkowo moj psiur nie byl przyjacielsko nastawiony do wujka Bazyla, ale w cudownych okolicznosciach przyrody temperament mu stopnial i cala paczka sie dogadala. Obiekty poruszaly sie szybko, nie dalo sie ich ustawic do ladnych zdjec stad takie a nie inne fotosy:) Malutka jest kochana!!! :loveu:Troche niesmiala, ale z psami swietnie sie dogaduje, bryka i dokazuje. Chodzi troche dziwnie, ma lekko skrzywiony zadek i wystajacy staw biodrowy, ale miejmy nadzieje, ze to przez sruby i po ich wyjeciu bedzie odpowiednio stawiala leczona lapke. Chudzinka z niej, ale to moze lepiej bo duza masa nie obciaza lapki i stawu. Zdazy jeszcze przybrac na wadze;) Grunt, ze ma dzuo milosci, cieple spanko, duuuzo terenu do brykania tuz za plotem i takiego fajnego wujka:cool3: Iza, czekamy na wiesci jak po wyjeciu srub p.s. zmienie tytul, bo schronisku juz nieaktualne:) Quote
Recommended Posts