Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 233
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nieco spoznione: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU
dla nas ludzi i wszystkich siersiuchow!!!!

Rozumiem co czula Izabela, mnie tez bylo ciezko zostawic mala, byla u mnie krotko, ale i tak zauroczyla mocno. :loveu:
Kornelia daj znac jak mala dogaduje sie z Twojá gromadká:) i czy nie rozbujnikuje tam:)
Sluchajcie, ja nie wiem, jak sie zaklada skarpety na dogo i jak to sie o je... Te pieniadze moga siedziec na moim koncie (czy to tez forma skarpety?) i jesli mala rzeczywiscie nie bedzie ich potrzebowala, to zostana przeznaczone na innego psiaka w potrzebie - na razie jest to 26 zl.

Posted

Wczoraj widziałam się z Kornelią.

Mała Elisse podbiła serca domowników, z TZem na czele - gdy zobaczył ją w kołnieżu :evil_lol: Najchętniej wciąga domowe jedzenie, suche raczej degustuje. Śpi koło klateczki, na posłaniu wraz z suką rezydentką, która traktuje ją jak swojego szczeniaka. Elisse chce biegać i bawić się, trzeba ją stopować. Na nodze staje podobno zupełnie normalnie.

Posted

sssssssssssssssssssuper

to co teraz tylko domek stały niech sie odezwie ...i bedzie juz cudownie ...troche łez na pozegnanie .....hooppaj sunia do domku i zdrowka zycze .

Posted

U mnie jak bawiła w sylwestra to też jadła gotowane.

Ona już dobę po zabiegu stawała dość dzielnie na tej lapce. Ale nie może dużo chodzic na niej. Wet kazał ograniczać ruch.

Posted

Co slychac u malej-duzej bohaterki? Jak gojnie rany? Jak sie zachowuje?
Wiem, ze jeszcze moze byc na to za wczesnie ale chcialabym prezczytac, ze bryka wesolo i bawi sie jak kazdy zdrowy szczeniak.
Prosze o wyjasnienie, bo nie zalapalam: czy mala miala lapke skladana w taki sposob, ze nie bedzie trzeba jej ponownie otwierac ( i wyciagac np srub) - skoro pozostaje tylko zdjecie szwow?
Na "skarpecie" malej jest 126zl. Skarpete zasilila moja droga, rowniez zapsiona, przyjacilka przyjaciolka Ania ;)

Posted

Mała ma długą szramkę i dwie malutkie - 1 cm. I tylko te malutkie będę otwierane w celu wyciągniecia gwoździ. :lol: Więc nie będzie rozwalania całej rany.

Posted

mała jest jeszcze u Korneli, we środę będzie zdjęcie szwów i potem zabieram ją na rekonwalescencje do siebie, trzymamay kciuki za malutką zeby noga sie ładnie zrosła i zaczynamy szukać jej domku

Posted

Tak, tak, tak, zdjécia!!! Bardzo fajnie, ze dogaduje sie z Bazylem. Moj pokrak nie chcial miec z mala nic wspolnego, unikal jej a do tego okrutnie obrazil sie na mnie za to, ze przynioslam mu do domu konkurentke w mizianiu:diabloti:
A jaki mala ma charakterek? Mnie strasznie podobalo sie to, ze bardzo szybko zalapala, ze podgryzanie paluszkow nie jest dla mnie przyjemne - i na slowo 'auu' automatycznie przestawala (po doswiadczenich ze szczeniectwa mojego psa to dla mnie cos niesamowitego). Do tego jak cos jej sie nie podobalo, np. po bolesnym dla niej przemieszczeniu po zmianie posiusianych podkladow wydawala z siebie takie burczenie-warczenie wyrazajace zaniedowolenie :lol:(ale bynajmniej nie agresje). I jak kazdy szczeniak tak smiesznie krecila glowka gdy cos ja zainteresowalo...No ale u mnie byla krotko...

Posted

wczoraj małą zaszczepiliśmy, jest zdrowa, uczy się szybko i jest posłuszna :)
nie ma z nią żadnych problemów, na razie żyją w zgodzie z bazylem, pod koniec stycznia zrobimy prześwietlenie i na kontrole i kolejne szczepienie

Posted

Iza, jak sobie radzisz z zostawianiem malej? Zostaje w klatce/skiperku czy ma do dyspozycji jakas wieksza przestrzen? Rozumiem, ze trudno przy pracowniczym trybie zycia uczyc szczeniaka czystosci, ale czy zalatwia sie chociaz w jednym miejscu? I w ogole co tam u was slychac?;)

Posted

u nas wszystko w porządku, mała dzień spędza w klatce ale ostatnio Robert był tydzień na urlopie wiec wylegiwałą sie na dywanie razem z nim :-) noga się zrasta, niedługo będziemy robic prześwietlenie, w przyszłym tygodniu i znowu o weta na kontrole, malutka załatwia sie na dworzu, yła juz szczepiona wiec moze wychodzic, nie miala w ogole robakow wiec mozliwe ze mieszka w jakim domu, teraz wscieka sie z Bazylem, i czuje sie dobrze, klata ma jąchronić przed zbytnimzaleństwem na nogę i przed Bazim, ekarz powiedział, że im mniej ruchu teraz tym lepiej, wywśieka sie za miesiac jak zdejmiemy śruby