Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 515
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nasze ukochane cudo wreszcie ma domek.....:bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool:
Wszystkie domki nas cieszą ale niektóre wybitnie. Tak jak ten :loveu::loveu::loveu:
Zorko - zawsze będziemy o Tobie pamietać kochana nasza suczynko...:loveu:

Posted

Czekamy na relacje z domku!Co Zorka tam wyrabia?Jak wyszło zapoznanie z Waszym psiakiem?Jak zniosła podróż?Do kogo przykleiła sie najbardziej?ZORUNIU!!!! Koniec niedoli.Załatwiaj posade dla Amona i Kary.Dasz rade?

Posted

Madzia jak znajdzie moment to napisze - ja pozwolę sobie w telegraficznym skrócie

podróż minęła spokojnie STOP Zorka własnie zdobywa ogród STOP znalazła już miejsca pod ogrodzeniem i zwiała STOP wołana wróciła STOP Magda się nią cieszy jak diabli STOP psiaki się zaakceptowały STOP Zorka trafiła rewelacyjnie STOP

:) Madziu napisz więcej bo co z opowieści to z opowieści a Ty znasz emocje temu towarzyszące - DAWAJ WIĘC INFO bo ja dzisiaj idę pić ze szczęścia!!!!!!!!! :D

Posted

Zorki Już Tam Nie Ma ! Tralalalalalala!!!!!!!:drinka::drinka::drinking::drinking::drinka::drinking:

ZORKI JUŻ TAM NIE MA TRALALALALALA LAAAAAAAA :drinking::drinking::drinking:

Posted

Madzia ma chyba urwanie głowy i tak cieszy się Zorą obecnie SARĄ, że dogo jej nie w głowie ale dostałam mms więc wstawiam zdjęcia i piszę co wiem :)

tutaj mamy zaloty :D

dałaś mi kosza idę sobie .... o rozpaczy to gorsze niż pusta miska .....

ja mu dałam kosza bo podobno faceci lubią niedostęne kobiety i teraz mam smutek ...

Drufetto niczym nie zniechęcony pokazuje dalsze zaangażowanie w kontaktach z Sarą. Sara i Drufetto, jeszcze tylko balkonu i róż brakuje :D

Madzia napisała że Sara to prawdziwa dama na salonach, pilnuje domu obszczekała już przechodniów :), Drufus Madzi odmłodniał o dobre kilka lat na widok Sary i nawet zaczął biegać :D! Madzia jest narawdę zachwycona :) i Sara również :)

Posted

Boze jaka jestem szczesliwa:multi:Sarka jest taka cudowna i dostojna!!!W nocy obszczekala cala okolice-taka wielka pani domu,ze hohooo:mad:pilnuje wszystkich.Jest mi troche przykro,ze jest na lince,ale wczoraj byla ciut oszolomiona i zwiala pare metrow od domu,a tam jest ulica,wiec narazie musimy na nia bardzo uwazac,chociaz maz wrocil rano z pracy a krolewna stala bez linki-pewnie sie jej rozwiazala:eviltong::eviltong::eviltong:Drufi jest bardzo szczesliwy:megagrin:on nie macha ogonem tylko kreci,wiec wyglada jakby mial zaraz odfrunac z tego szczescia:Dog_run:kolejne info za chwile bo Sarka szczeka i musze zobaczyc co sie dzieje:crazyeye:

Posted

:klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: Super wiadomość przy sobocie :lol::lol::lol:
Życzę wszystkiego dobrego ,długich szczęśliwych lat z Sarą :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Ale sie ciesze :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:normalnie az zaniemowiłam z wrazenia ........

oby tak ch wiesci jak najwiecej bo my tu spragnieni tez i szczescia psów
a nie tylko problemów :shake:

Brawo !!!! I gratulacje takiego super domku Zorcu-Saro :loveu::loveu:

Posted

:errrr::multi: :megagrin: moja Sara ma imienniczkę bardzo nam miło :ylsuper::sweetCyb: Widac ze juz jest szczesliwa:jumpie::cunao: a jakiego ma pieknego towarzysza :loveu: :Cool!:Oby wszystko dobrze sie wiodło:laugh2_2::klacz::Rose:

Posted

Wlasnie Sarka stoi na srodku podworka i opowiada wszystkim w okolicy ze to ONA tu rzadzi i niech nikt nie wazy sie zblizac do jej terenu:mad::mad::mad:Jestesmy bardzo szczesliwi i mam nadzieje,ze Sara tez jest i bedzie,a w poniedzialek lub wtorek najpozniej dostanie nowy domek z tarasem jak dla prawdziwej krolowej,wie zdjecia w srode:obrazic:Pozdrawiamy.

Posted

Sama znalazła szczęscie,.dała go ludziomi i psiemu starszemu facetowi.I o to chodzi!A Wasz pies ,bedzie młodniał z dnia na dzien,sam pewnie nawet nie miał motywacji do biegania,a teraz,jak jest panienka...

Posted

Ona jest taka cudna:iloveyou:Wlasnie bylismy na spacerze w lesie:painting:i Sarka zachowuje sie jak pies tropiacy.Jest delikatna i nie szarpie sie na smyczy-mowie Wam IDEAL:multi:a Drufi biega za nia jak nakrecony:cunao:a Sarka go kokietuje:glaszcze:Kabaret z tymi moimi psiakami.Tak chcialabym ja juz puscic z tej linki,ale jeszcze sie boje,ze mi czmychnie:Dog_run:Mysle,ze jeszcze pare dni i juz bedzie pewna swojej pozycji i wtedy bedzie zupelnie wolna:smilecol:Pozdrawiamy i dziekujemy za wsparcie duchowe:bye::bye::bye:

Posted

Jeszcze jedno-czy ktos wie cos o schronisku w Krzyczkach:placz::placz::placz:znalazlam filmiki-sa PRZERAZAJACE:-(:-(:-(Tam to dopiero psy umieraja zywcem:shake:cos strasznego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!