Jump to content
Dogomania

Basia w Orzechowcach - mix podhalana - szczęśliwa w nowym domu!!

Recommended Posts

• Replies 269
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alaa napisał(a):
Basia wychodzi - jedzie do Ciotki Camary- hurrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:multi::multi::multi:

Albiemu wiesz juz ile mam wplacic?

dzisiaj wieczoram jadę z Kudłatą do sklepu bo zapasy dla schroniska, prawdopodobnie ona będzie wiozła Basię więc zapytam i dam znać :)

DZIĘKI ALAA I CAMARA :loveu:

Posted

Basia juz u Beci66 w domku zanim pojedzie dalej do Krakowa - Becia nie miała czasu juz pisać ale zrobiła szybko dwa zdjęcia i zadzwoniła. Jest Basią oczarowana, to kochane spokojne suczydło, które przyjmuje wszystko z pokorą. Dzisiaj Basia śpi - to jedyne co jest w stanie zrobić, zjadła wcześniej i poszła spać ... po raz pierwszy od wielu lat w cieple, spokoju, ciszy - pewnie śni o jawie w której jest bo jeszcze nie dociera do niej ten piękny sen...

Posted

becia66 napisał(a):
tzn. jak becia zrobi...:eviltong:, a becia robi bardzo ładne fotki - no nie albiemu ?:evil_lol::evil_lol:

Becia , nie zapomnij jutro o zdjęciach do ogłoszenia .
I pamiętaj o łoczyskach :loveu::loveu::loveu:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Becia , nie zapomnij jutro o zdjęciach do ogłoszenia .
I pamiętaj o łoczyskach :loveu::loveu::loveu:

jak becia zapomni to ja Baśkę obfocę ;)

Posted

Alaa napisał(a):

Albiemu ile za transport?

Alaa wiem, że to przeciąganie jest męczące, ale z tym transportem wciąż się knoci - umówmy się, że ja pokryje transport jak sie już zorganizuje a Ciebie poinformuje po fakcie już - może być?? w tym tygodniu Basia musi trafić do Krakowa więc jeszcze troszkę, jeszcze chwilkę ....

Posted

Basieńka znowu śpi, taka biedna wymęczona. Żal serce ściska gdy na nią patrzy, nawet 2 moje suki się do niej tulą..... Bardzo pokorna, niekłopotliwa, oddana, łagodna...... Zaczyna już machać ogonkiem na mój widok bo wczoraj była bez reakcji - jak się ją postawiło, tak stała .
Widać że bardzo wygłodzona, wpyla michę do spodu....

Basia ma bardzo długie pazury, ślizga się po płytkach i parkiecie i przez to
czuje się niepewnie ale na dywanach jest okay.
Jutro jak zdrowie mi pozwoli /jestem grypowa/ zabiorę Basię do weta
na ogólne oględziny i przede wszystkim obciąc te nieszczęsne pazury.

Posted

Naprawde chudzinka ale moze miec to tez zwiazek z wiekiem i nie odpowiednio wartosciowym pokarmem (co jest oczywiste) pazurki długie bo nie było biegania nie miala gdzie ich zetrzec....

Posted

Beciu aniele jakie Ty masz dobre serce:loveu:
Od razu widac - ze z Rzeszowa jestes;)
Do ktorego weta chodzisz ze zwierzakami?/jesli wolno zapytac/

Posted

[quote name='Alaa']Beciu aniele jakie Ty masz dobre serce:loveu:
/[/quote]

To prawda wielkie serce i nerwy ze stali .........
bo jeżdzić tam do Orzechowców to tak sobie wyobrazam ze jestescie bardzo twarde Babki :loveu:

hi hi hi mimo ze Becia jest subtelnej budowy ;)

Posted

Dzisiaj Becia wzięła Basię do weta - określił ją na 4-5 lat. Jest strasznie wyniszczona, stwierdził, że musiała często rodzić i mieć ciężkie porody - to ją tak wyniszczyło. Ja podejrzewam, że tak jak z Bacunią ... była przeznaczona do rozrodu .... dla zarobku.
Basia była bardzo dzielna, co wet przy niej nie robił przyjmowała z pokorą - cudne psisko.