Alaa Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Basia wychodzi - jedzie do Ciotki Camary- hurrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:multi::multi::multi: Albiemu wiesz juz ile mam wplacic? Quote
iwop Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Camara jestes jak zwykle boska:loveu: Zawszę będe cię zreszta uwielbiac za White Lady :p Basia zreszta tez jest White :cool3: Quote
Camara Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Basia nie będzie u mnie. Będzie w hoteliku w Wojsławicach. Ale to w miarę blisko ode mnie i będę ją doglądać ;) Quote
albiemu Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Alaa napisał(a):Basia wychodzi - jedzie do Ciotki Camary- hurrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:multi::multi::multi: Albiemu wiesz juz ile mam wplacic? dzisiaj wieczoram jadę z Kudłatą do sklepu bo zapasy dla schroniska, prawdopodobnie ona będzie wiozła Basię więc zapytam i dam znać :) DZIĘKI ALAA I CAMARA :loveu: Quote
Becia66 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Dzisiaj Basieńka przyjeżdża do mnie......:bigcool::bigcool::bigcool:wreszcie noc w ciepełku będzie...:lol: Quote
albiemu Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Basia juz u Beci66 w domku zanim pojedzie dalej do Krakowa - Becia nie miała czasu juz pisać ale zrobiła szybko dwa zdjęcia i zadzwoniła. Jest Basią oczarowana, to kochane spokojne suczydło, które przyjmuje wszystko z pokorą. Dzisiaj Basia śpi - to jedyne co jest w stanie zrobić, zjadła wcześniej i poszła spać ... po raz pierwszy od wielu lat w cieple, spokoju, ciszy - pewnie śni o jawie w której jest bo jeszcze nie dociera do niej ten piękny sen... Quote
albiemu Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 zobaczcie jaka ona jest wyniszczona :( Quote
paros Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 albiemu napisał(a):zobaczcie jaka ona jest wyniszczona :( ile przeszła .... :-( Quote
Camara Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 albiemu napisał(a):zobaczcie jaka ona jest wyniszczona :( właśnie patrzę... ale spokojnie, będzie dobrze :p Quote
Hanna R. Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 becia66 napisał(a):tzn. jak becia zrobi...:eviltong:, a becia robi bardzo ładne fotki - no nie albiemu ?:evil_lol::evil_lol: Becia , nie zapomnij jutro o zdjęciach do ogłoszenia . I pamiętaj o łoczyskach :loveu::loveu::loveu: Quote
Alaa Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Sunia kochana juz u beci66:multi: Albiemu ile za transport? Quote
Camara Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 HankaRupczewska napisał(a):Becia , nie zapomnij jutro o zdjęciach do ogłoszenia . I pamiętaj o łoczyskach :loveu::loveu::loveu: jak becia zapomni to ja Baśkę obfocę ;) Quote
albiemu Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Alaa napisał(a): Albiemu ile za transport? Alaa wiem, że to przeciąganie jest męczące, ale z tym transportem wciąż się knoci - umówmy się, że ja pokryje transport jak sie już zorganizuje a Ciebie poinformuje po fakcie już - może być?? w tym tygodniu Basia musi trafić do Krakowa więc jeszcze troszkę, jeszcze chwilkę .... Quote
Alaa Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Albiemu, ok, ja myslalam ze potrzeba kasa "na juz";) Quote
Becia66 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Basieńka znowu śpi, taka biedna wymęczona. Żal serce ściska gdy na nią patrzy, nawet 2 moje suki się do niej tulą..... Bardzo pokorna, niekłopotliwa, oddana, łagodna...... Zaczyna już machać ogonkiem na mój widok bo wczoraj była bez reakcji - jak się ją postawiło, tak stała . Widać że bardzo wygłodzona, wpyla michę do spodu.... Basia ma bardzo długie pazury, ślizga się po płytkach i parkiecie i przez to czuje się niepewnie ale na dywanach jest okay. Jutro jak zdrowie mi pozwoli /jestem grypowa/ zabiorę Basię do weta na ogólne oględziny i przede wszystkim obciąc te nieszczęsne pazury. Quote
SZPiLKA23 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Naprawde chudzinka ale moze miec to tez zwiazek z wiekiem i nie odpowiednio wartosciowym pokarmem (co jest oczywiste) pazurki długie bo nie było biegania nie miala gdzie ich zetrzec.... Quote
Becia66 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Basia zostala dzis odpchlona bo gdzie odchyliłam sierść -tam pchła. Coś strasznego....Dlatego muszę chwilę zaczekac z kąpielą. Quote
Alaa Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Beciu aniele jakie Ty masz dobre serce:loveu: Od razu widac - ze z Rzeszowa jestes;) Do ktorego weta chodzisz ze zwierzakami?/jesli wolno zapytac/ Quote
ewatr Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Alaa']Beciu aniele jakie Ty masz dobre serce:loveu: /[/quote] To prawda wielkie serce i nerwy ze stali ......... bo jeżdzić tam do Orzechowców to tak sobie wyobrazam ze jestescie bardzo twarde Babki :loveu: hi hi hi mimo ze Becia jest subtelnej budowy ;) Quote
albiemu Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 Dzisiaj Becia wzięła Basię do weta - określił ją na 4-5 lat. Jest strasznie wyniszczona, stwierdził, że musiała często rodzić i mieć ciężkie porody - to ją tak wyniszczyło. Ja podejrzewam, że tak jak z Bacunią ... była przeznaczona do rozrodu .... dla zarobku. Basia była bardzo dzielna, co wet przy niej nie robił przyjmowała z pokorą - cudne psisko. Quote
Recommended Posts