jusstyna85 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Duża SUCZKA w kiepskim stanie psychicznym cały czas się TRZĘSIE (zdjęcie pierwsze). MA OK 2,5-3 LATA W SCHRONISKU OD DŁUŻSZEGO CZASU ONA PODUPADA PSYCHICZNIE, PILNIE POTRZEBUJE DOMKU URATUJ GO... "> zwierzak znajduje się w schronisku na śląsku Quote
jusstyna85 Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 czy 2 zdj wszystkim sie wyświetlają? Quote
fizia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 U mnie się wyświetlają. Biedna psinka... Oby nowy rok był dla Niej szczęśliwy! Moge pomóc w ogłoszeniach, tylko potrzebuję jakiś kontakt Quote
maciaszek Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 U mnie też się wyświetlają. I potwierdzam - stan psiaka jest kiepski. Zarówno psychiczny, jak i (co pewnie idzie za psychicznym) fizyczny :(. Quote
jusstyna85 Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 fizia napisał(a):U mnie się wyświetlają. Biedna psinka... Oby nowy rok był dla Niej szczęśliwy! Moge pomóc w ogłoszeniach, tylko potrzebuję jakiś kontakt Sunia ma allegro i alegratke... Quote
majqa Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Co bliżej wiadomo o suni? Jej charakter (wiem, że strachliwa, roztrzęsiona) ale jaka jest dla innych psów i w kontakcie z człowiekiem? Czy wiadomo coś o jej przeszłości? Quote
maciaszek Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 majqa napisał(a):Co bliżej wiadomo o suni? Jej charakter (wiem, że strachliwa, roztrzęsiona) ale jaka jest dla innych psów i w kontakcie z człowiekiem? Czy wiadomo coś o jej przeszłości?Schronisko, w którym sunia jest to schronisko, w którym niestety nie ma wolontariuszy i nie wychodzi się z psami na spacery. Ciężko więc się czegoś o nich dowiedzieć... Wiemy tyle, że do schroniska trafiła, bo błąkała się po ulicach. Z sukami w boksie nie wchodzi w konflikty. Ale nie wiemy na ile wynika to z jej charakteru, a na ile z jej obecnego stanu psychicznego. Do ludzi jaka jest nie wiem. Ani razu nie podeszła do krat boksu... Quote
maciaszek Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Śmigaj bidulo, do góry!!! Justyno, a co z Ostrowem Wlk.? Quote
jusstyna85 Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 maciaszek napisał(a):Śmigaj bidulo, do góry!!! Justyno, a co z Ostrowem Wlk.? Mój telefon kompletnie wysiadł...:( nie wiem czy nawet dzwonił... i nie wiem czy zadzwonić dzisiaj do niego,czy już po świętach... Quote
maciaszek Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 jusstyna85 napisał(a):Mój telefon kompletnie wysiadł...:( nie wiem czy nawet dzwonił... i nie wiem czy zadzwonić dzisiaj do niego,czy już po świętach... Lepiej chyba zadzwonić po świętach. Teraz i tak pewnie pan nie ma do tego głowy. I ważna sprawa - a propos telefonu - ponieważ sporo dzwonisz, w sprawie psiaków, na swój koszt, proponuję, żeby z "katowickiego konta" pokrywać te rozmowy. Quote
jusstyna85 Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 maciaszek napisał(a):Lepiej chyba zadzwonić po świętach. Teraz i tak pewnie pan nie ma do tego głowy. I ważna sprawa - a propos telefonu - ponieważ sporo dzwonisz, w sprawie psiaków, na swój koszt proponuję, żeby z "katowickiego konta" pokrywać te rozmowy. dopóki nie kupie nowego telefonu,to przekładam co chwilę karte i oddzwaniam.Jeszcze wyrabiam finansowo,bo miałam darmowe minuty. nie moge zdecydować sie na żaden nowy telefon.chyba mam zbyt duże wymagania i jeszcze takiego ideału nie wymyślili :) musi być malutki,z klapką,z zewnetrznym wuświetlaczem,z dorym aparatem,mp3 i radio :) gdyby ktoś znał taki model :) Quote
jusstyna85 Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 prosimy o szanse dla psiaka.... Quote
BasiaD Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Niuniu wracaj na początek! Domku zgłoś się pliss... Quote
jusstyna85 Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 mam problem-nr zapisany na telefonie,a nie na karcie...co teraz?da sie jakoś odzyskać? Quote
maciaszek Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Tylko poprzez uruchomienie telefonu i odczytanie tegoż numeru z pamięci. Quote
maciaszek Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Biegnij do góry... Byłam dziś w schronie. Sunia wygląda CORAZ GORZEJ !!! :( :( Jest potwornie chuda i coraz bardziej wystraszona. Nawet nie udało mi się zrobić zdjęcia, bo gdy tylko podeszłam do samej kraty to uciekła cała skulona. Tak, cała skulona... Ona już nawet nie podkula ogona, ona cała się kuli :( :( :(. Quote
Recommended Posts