Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Duża SUCZKA w kiepskim stanie psychicznym

cały czas się TRZĘSIE (zdjęcie pierwsze).

MA OK 2,5-3 LATA

W SCHRONISKU OD DŁUŻSZEGO CZASU

ONA PODUPADA PSYCHICZNIE, PILNIE POTRZEBUJE DOMKU

URATUJ GO...

">

zwierzak znajduje się w schronisku na śląsku

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fizia napisał(a):
U mnie się wyświetlają.

Biedna psinka...

Oby nowy rok był dla Niej szczęśliwy!

Moge pomóc w ogłoszeniach, tylko potrzebuję jakiś kontakt

Sunia ma allegro i alegratke...

Posted

Co bliżej wiadomo o suni? Jej charakter (wiem, że strachliwa, roztrzęsiona) ale jaka jest dla innych psów i w kontakcie z człowiekiem? Czy wiadomo coś o jej przeszłości?

Posted

majqa napisał(a):
Co bliżej wiadomo o suni? Jej charakter (wiem, że strachliwa, roztrzęsiona) ale jaka jest dla innych psów i w kontakcie z człowiekiem? Czy wiadomo coś o jej przeszłości?
Schronisko, w którym sunia jest to schronisko, w którym niestety nie ma wolontariuszy i nie wychodzi się z psami na spacery. Ciężko więc się czegoś o nich dowiedzieć...
Wiemy tyle, że do schroniska trafiła, bo błąkała się po ulicach. Z sukami w boksie nie wchodzi w konflikty. Ale nie wiemy na ile wynika to z jej charakteru, a na ile z jej obecnego stanu psychicznego. Do ludzi jaka jest nie wiem. Ani razu nie podeszła do krat boksu...

Posted

maciaszek napisał(a):
Śmigaj bidulo, do góry!!!

Justyno, a co z Ostrowem Wlk.?

Mój telefon kompletnie wysiadł...:(

nie wiem czy nawet dzwonił...

i nie wiem czy zadzwonić dzisiaj do niego,czy już po świętach...

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Mój telefon kompletnie wysiadł...:(

nie wiem czy nawet dzwonił...

i nie wiem czy zadzwonić dzisiaj do niego,czy już po świętach...

Lepiej chyba zadzwonić po świętach. Teraz i tak pewnie pan nie ma do tego głowy.
I ważna sprawa - a propos telefonu - ponieważ sporo dzwonisz, w sprawie psiaków, na swój koszt, proponuję, żeby z "katowickiego konta" pokrywać te rozmowy.

Posted

maciaszek napisał(a):
Lepiej chyba zadzwonić po świętach. Teraz i tak pewnie pan nie ma do tego głowy.
I ważna sprawa - a propos telefonu - ponieważ sporo dzwonisz, w sprawie psiaków, na swój koszt proponuję, żeby z "katowickiego konta" pokrywać te rozmowy.

dopóki nie kupie nowego telefonu,to przekładam co chwilę karte i oddzwaniam.Jeszcze wyrabiam finansowo,bo miałam darmowe minuty.

nie moge zdecydować sie na żaden nowy telefon.chyba mam zbyt duże wymagania i jeszcze takiego ideału nie wymyślili :)

musi być malutki,z klapką,z zewnetrznym wuświetlaczem,z dorym aparatem,mp3 i radio :) gdyby ktoś znał taki model :)

Posted

Biegnij do góry...
Byłam dziś w schronie. Sunia wygląda CORAZ GORZEJ !!! :( :( Jest potwornie chuda i coraz bardziej wystraszona. Nawet nie udało mi się zrobić zdjęcia, bo gdy tylko podeszłam do samej kraty to uciekła cała skulona. Tak, cała skulona... Ona już nawet nie podkula ogona, ona cała się kuli :( :( :(.