Gagasia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 W szpitalu w Wołominie od dwóch tygodni mieszka pies... Prawdopodobnie czeka na kogoś, kto umarł. Miłe panie pracujące w tej placówce pozwalają mu tam przebywać, ale do czasu. Szukamy więc domu dla tego wiernego, kochającego psiaka. Sprawa jest pilna, zwierzak zbyt długo nie będzie mógł przebywac w szpitalu, a zima za oknem. Piesek jest mały i czarny. Lubi towarzystwo ludzi i pieszczotki. Quote
agusiazet Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Wspaniały pies, tylko czy uda mu się pomóc? Quote
Gagasia Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Niewiele wiem o tym piesku,nawet nie wiem, czy to suczka czy piesek. Ale wiem, że szybciutko trzeba mu pomóc. Ja mam sama już trzy znajdy psie i trzy kocie, więc nie mogę go wziąc. Pomózcie. Quote
Gagasia Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 Nie mam zdjęcia.Nawet nie widziałam psinki osobiście, wiem tylko od przyjaciółki, że tam jest. No ale może ktoś zechce go? Quote
hankag Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 konieczne zdjecie ...do tego damy ckliwy opis i powiesimy u Iwony w sklepiku w Warszawie na sciance adopcyjnej ...jesli maly bedzie łatwiej ze znalezieniem domku Quote
Gagasia Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 Nie mam zdjęcia.Nie będą go miała, bo koleżanka już do szpitala nie jeżdzi. Ale może bez tego też da się zrobić ogłoszenie? Quote
hankag Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 no ale jak mozna kogos prosic o wziecie psa ...jesli nie mozna pokazac jak wygląda .....ani nawet wytlumaczyc jak wyglada ...czarny , maly ...to za malo Quote
Gagasia Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 Niestety,ja tego pieska nawet nie widziałam. nawet nie wiem, co się z nim dzieje teraz.Proszono mnie o założenie wątku, więc to zrobiła,ale nic więcej o zwierzaku nie wiem. Quote
desdemona Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 No Jak Tak Dalej Pojdzie To Watek Umrze Smieracia Naturalna:( Quote
kasia_r Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Pies też :shake:. Czy ktoś mógłby podjechać do tego szpitala i dowiedzieć się czegoś o psie i porobić mu zdjęcia. Przecież to jego tragedia i trzeba mu pomóc! Quote
ANETTTA Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 hankag napisał(a):konieczne zdjecie ...do tego damy ckliwy opis i powiesimy u Iwony w sklepiku w Warszawie na sciance adopcyjnej ...jesli maly bedzie łatwiej ze znalezieniem domku fotki potrzebne Quote
Mala Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Potrzebny ktos z okolic wolomina kto zajrzy do tego szpitala i zobaczy czy sprawa nadal aktualna,bo moze pies juz jest w schronisku Quote
Gagasia Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 Prawdopodobnie ja będę mogła tam pojechać, ale dopiero pod koniec trygodnia. Może ktoś da radę wcześniej? Quote
desdemona Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 kurcze. oby tylko go stamtad nie wygonili! to szpital i roznie to bywa. Quote
Gagasia Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Podnoszę...może nowy rok będzie dobry dla psiaka....oby.... Quote
Recommended Posts