Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jak sobie Panowie rozmawiają - no, no, no ... :)

Zarka pięknie wygląda, oczko caculek :) tak więc moje gratulki dla Ciebie Rafał bo fach w rękach masz. Jak będzie mi trzeba coś usunąć zjawie się u Ciebie w mig! ;)

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fajnie :angryy: żadna inna strona z Dogo mi nie chodzi tylko Zarki ok ... hehe pewnie mnie ograniczyli z wypowiedziami hahaha i dobrze nie martwcie się ...pozostało jeszcze tylko kilka postów :)
U Zarki ok ..u mnie hehe lipa

Posted

Zimowe futro u Zarki .... czasem mam wrażenie że ta Szelma ma zimowe cały rok ..... owszem teraz krótsze ale równie gęste i puchate ... może ciut już się zmienia ale będąc z Nia cały czas trudno zauważyć zmiany :)
To taki miś polarny z futrem jakiego jeszcze u Husky nie widziałem .... a sporo Szpicy już mi się zdarzyło oglądać :) Husky w lecie hehe normalnie szczota , niezbyt gęsta i szorstka ... a Zarek fakt straciła masę okrywy ale dalej ma gęstą i puszystą .....
To nie jest normalny Husky zapewniam :)

Żaba już 65 hehe

Posted

Żaba pisząc że pies upodabnia sie do właścicela miałeś na myśli futro czy też wrodzona nienormalność ? hehe a może wrodzone piekno tak zewnętrzne jak wewnętrzne że o urodzie umysłu nie wspomnę ? hahaha

Halcia hehe ale Żurawinówke złopie Zarek nie ? hehe to może w Boze Narodzenie też gadając "hehe" da się usłyszeć ?

ps...tak sobie myślę że Żabie chodziło jednak o nienormalność ./... w zupełności sie z kolegą Żabą zgadzam ...normalny to ja nie jestem :) a nasz CI Halciu hehe hehe hehe hehe

Posted

Nie za ma co Halciu ....Dla Ciebie wszystko :):)

Zarek ok , nawet lepiej niż ok .... zimno ( dla niektórych ) a dla Zarki i mnie super cieplutko , nawet nad wode myslimy jechać :)
Zarek że wody nie kocha kapac sie pewnie nie mysli ale opiekun tzn ja pewnie do wody wskoczy ( na pewno ) hehe

Tęskni mi się za Orzeszkami... i za moimi i Zarki górami w Bieszczadach ....
Tak czasem myślę że kasa ograniczeniem jest naszych marzeń ...do wniosków doszliśmy z Zarką ..że jednak ograniczeniem nie kasa a stereotypy i brak wiary w mozliwości .... zatem .... pewnie w Bieszczady hehe ....

Z zagranicy marzeń Zdrapiszon & Rafał inc ....
Pozdrowionka .

Posted

Co do upodabniania się, to chyba tak z wszystkiego po trochę :)

Ostatnio tak myślałem sobie że się ucieszycie z tego ochłodzenia ;)

Do pozdrowień "Z zagranicy marzeń Zdrapiszon & Rafał inc ...." dołącza się Ja.

Posted

Się dochrapie Szpilek jeden .... ale to jutro bo dzis nie mam sily sie pastwic hehe ,...
ide jeszcze na browarek jeden i lulu chyba ,,,,, czysciłem dzis piec ...jejeku czrny byłem jak diabeł .... którego jutro napuszczę na bidna Szpilke hehe
Zarek dostał dziś nowego kuraka z ryżem i jest szczęśliwa ....
Na iweczór byliśmy na spacerze i teraz zmoczony i brudny ( już nie tak ja wcześniej bo wytarłem Szelmę ręcznikiem ) Zdrapiszon śpi ....
A ja idę za mym wewnetrznym głosem i ..... na petro po piwko hehe potem ...potem sie martwil będę :)
Zarka ok zdrowa i cieszy sie bo chlodniej .... a ja .... modlę się o śnieg :):) serio ...potrzebuję zimy ale takiej ze śniegiem po pachy itd ...

ps . Żaba nie daj się tej Szelmie :)

Posted

Po kolana lipa ....ja che po pachy po szyje ..... tak by z domu wyłazic przez okno ...a najlepiej przez komin :)
Miałbym w końcu roboty z odsnieżaniem ...co Zarek uwielbia hehe i ja tez ....

W Waszych rejonach to dopiero są zimy ..... aż zazdrość bierze ..... zaspy i spóźnione autobusy hehe siostra chodzila w Tomaszowie do szkoły ...cos wiem o tej hmmmm ukraińskiej pogodzie hehe
Czego i Wam i sobie zycze hahahahaha

Posted

Jak ma być śnieg to taki faktycznie po pachy albo w ogóle ;)

Rafal StWola napisał(a):

ps . Żaba nie daj się tej Szelmie :)

Niech się cieszy z pozorów, a jak jest to wiemy :)

Posted

Fajne zdjatko ta ja jutro wstawię ...... Będzie o milosci szpilek .... heheheheheh

No prawie szpilek :):)

ps ...A Ciebie Szpilko to chyba do Tozu trzeba podac za te wstrętne zdjęcia :)
Nie wspomne o avatarku ....tak ściska ta biedna Sare że jęzor Jej wisi do kolan ...fefe wstyd ...no chyba że i warunki fizyczne a co za tym idzie i dlugosci ozora macie podobne ...........:):)