Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

WSTYD ????? JAKI WSTYD ?????? Uprzejmnie prosze wypowiadać się w Swoim imieniu :eviltong: Mój hem hem jest całkiem calkiem i mi się podoba .... a jak komus nie to niech nie płaci :):) ja się wstydzić czego nie mam :)

ps . nie wspominając już o tym że wstydzenie się tego co pod ubraniem, wydaje mi się zbyt zwięźle związane z zamiezchłą przeszłością ... paleniem czarownic i wycinaniem zakonów parających sie ni mniej ni więcej jak bankowością .....

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiem, że jest calkiem calkiem bo jak ciąleś ostatnio drzewo w schronie to ze Szpilką w przerwie wieszałyśmy oczy :D i dyskutowalysmy - co sie okazuje, nie masz tak dobrego słuchu jak mówileś :P bo reakcji nie było - nie potraktowałeś nas jak drzewo nad kótrym sie znęcaleś ...

wstyd - czasem owszem znaczy człowiek zepsuty całkiem nie jest wujaszku - co do palenia, to Ty jak widzę palisz się do tego wyścigu :D ... tylko uważaj abyś nie spłonął heheheh :D lub był spalony na starcie heheh :D

bieganie jak najbardziej ok ale nie w parku przy dzieciach z opuszczoną odzieżą ...

Posted

Mała pinda dała popalic,mnie uciekła na główna ulicei gdyby nie spieło ja sikanie,nie wiem cz bym dogoniła,a to co w aucie wyrabiała ,20 min.próbki miałas,to wiesz co jeszcze przez godz.Al;e to juz z głowy.Marwie sie potwornie o Amona,to jednak ktos nioeodpowiedzialny...Karma tez...ale musi mi ktos sprawdzic Amona.Rafał mnie zabije.Gorace pozdrowienia Zdrapkowo-Rafałowe

Posted

Halciu ja tak samo ( może troche mniej ) się martwie o Amona jak Ty ..... Nie porównuj mnie proszę do Ike bo ja od początku adopcji Zarki kilkadziesiąt razy pisałem co u Zarki ...:(
Wiem że sie martwisz i nic nie powiem gdy napiszesz o tym .... przykro troche tylko że myślisz pisząc o Amonie że darł sie będę ...to nieprawda Halcia ....

Posted

albiemu napisał(a):
wiem, że jest calkiem calkiem bo jak ciąleś ostatnio drzewo w schronie to ze Szpilką w przerwie wieszałyśmy oczy :D

Jak dobrze że ja byłem w ciągłym ruchu... :lol:

Proponuję zacząć bieg od Rafała i zakończyć na Orzeszkach :evil_lol: Zarka też leci z nami?

Posted

Sie odezwał hehe najbliżej by miał .... :) ok Zarka z Nami ale przyjedziesz najpierw do Nas hehe potem bieg ...Wątpie czy jakikolwiek człowiek da radę Zarce ...fakt wiekowa ale czlowiek by rady nie dał hehe

Posted

ruch żabeńko w niczym Cie nie uchronił ... przykro mi a może nie :D ....

Rafciu, Halinka straszliwie się martwi i ani Ciebie ani mnie to nie dziwi ani nikogo z naszej ekipy - smutek każdy z nas wylewa jak potrafi ...

Lecimy wszyscy Zieloniutki po lepsze bo każdy z nas tego bardzo potrzebuje

Posted

halcia napisał(a):
Ja tam biegi wyrabiałam za upiorna Kizia,Która wylazła z obrózki i dała w długa po głównej ulicy.Na sztafete sie pisze,co grupa to grupa.Moze złosć wybiegam.

Żebys ty widziała jaka ona spokojna i cichutka teraz...:eviltong::eviltong:....byle w nocy dała pospac bo reszta to pikus...:evil_lol:

Posted

wujek i bez 666 postu na dogo i tak jesteś diabeł wcielony - ogonek masz, różki też, włosy długie i na czarno jedynie praktycznie :D Jak ja Cie widzę to kolana ze strachu mi drżą - poważnie ....

Posted

Rafciu,ja Cie nigdy nie porównywałam do Ike.Bo z jakiej racji.Peter mi sie strasznie podobał,Ike nie odebrałam nijak.Alysia obiecała mi sprawdzic Amona,bo ja wariacji dostaje.W maju Amon,był luzik,radosny,mam nadzieje,ze jest tak dalej i musze sie pogodzic z tym,ze nie bede miała wieści.Dobrze ,że nasz Zdrapek w dobrej kondycji i w sztafecie nie ona wymieknie pierwsza.Mozemy obstawiac kto padnie.

Posted

Wiem Halci że nie porownywałaś ...Napisałas tylko że Amon i Zdrapka sami powinni pisac bo Ich opiekunowie nie pisza ... Naprawdę ja pisze ile moge i na ile czas pozwala .... Ike nie napisal ani razu .... Tez sie martwie o Amona ale cóż ... mysle że nie jest mu źle ....

Pamietaj że nie zawsze pisze cos by komukolwiek dokuczyc Halciu ....czasem tak wychodzi ale tak nie jest .... a napewno nie chcialbym absolutnie dokuczyć czymkolwiek Tobie ....

Posted

Cześć kolego .... najlepsze nie ?
Guzek z oczka prawego juz jest usunięty ( przezemnie hehe ) choc nie jestem wetem zabieg przebiegł co najmniej satysfakcjonująco i teraz oczko wygląda bosko :) co jutro postaram sie przedstawić na zdjątkach hehe

Posted

To by było zbyt skomplikowane ....operować i nagrywac ...nie wspominając o wiecznie uciekajacym pacjencie hehe najważniejsze że jest dużo lepiej ( guzka nie ma wcale )...a jeśli chodzi o pomoc to mozna do mnie pisać z przyjemnościa udziele wskazówek co do wykonania zabiegu :)