Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wrogu legalizacji?
Jak Zarka ok to gitara, chłodniej trochę ma teraz to się pewnie cieszy. A Ty masz podobnie jak małe dziecko tylko trochę inaczej, zamiast wieczorynki i mleczka to spacerek z "Białym Potworem" i browar :)

A co do schroniska, to czasami też mam taki mały niedosyt i poczucie że mało zrobione. Z drzewem zawsze jest ciężko i nikomu się nie chce. A Ty jeszcze swój sprzęt poświęciłeś. Na koniec to głupio nie było bo jako jedyni z Kaśkiem powiedzieliście mi pa!

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Żaba wierz mi,ze strasznie głupio mi było,ze nie zdażylismy sie pozegnać,ani prawie widziec w schronisku.My jeszcze skoczyłysmy do Przemysla odwiedzić Dorcie i Korcie a potem miałysmy wrócic po charta.Bardzo przepraszam,że nie pozegnałylismy sie,z Rafciem tez głupio wyszło,bo miał czas,a nie wiedziałam tego wczesniej tylko w chwili wyjazdu.Cos można było dograc inaczej.

Posted

Rafciu kawał świetnej roboty zrobiłeś i to dyskusji nie podlega. Co do Żaby, żałujcie dziewczyny bo ominęlo Was jedno tulenie - fakt z wielkim dystansem Zielony to uczynil co Rafała ubawiło przednio :) ale uczynił. Moi drodzy Panowie, dumna z Was jestem, że pachnieliście ciężką pracą a nie szachami :D heheh

Posted

Dupa nie robota i efekt żaden hehe
Halciu spokojnie do schronu jak jadę to do roboty :) a na ploty to do mnie zapraszam :)
Zaba spokojnie następnym razem wezmę piwko i się w krzakach imprezę zrobi :)
bez " Babskiego " towarzystwa :)

Posted

Ja posiadam mlodego kierowce ...co nie lubi zbyt piwa ...hehe mozna powiedzieć jestem bogaty :)
Halciu jak to nie ma krzaków ? Szpilka mówiła że są tak wielkie że znaleźć Towarzysza Żabę nie było możliwości :)

Posted

Nie,tym razem trawa Żabe przerosła i to nie to,że to mały człowiek,bo wielki,tylko trawa wielgasna,na tych"kompostach "schroniskowych wyrosła.A tam gdzie były słynne krzaczory maja stać nowe boksy.

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Nie robcie mi tego nie koscie wszystkiego :(

Szpilka to Ty jeszcze nie wiesz jak to dziala - piszesz - nie karczujcie to na czworakach resztakmi sił wydrą jak będzie trzeba wszystko jak leci. Napisz - tylko, żeby mnie tam ani jednego krzaka nie było jak przyjadę i zastaniesz stan z poperzedniego przyjazdu.

Jakoś to tak powinno działać, nawet w mądrych książkach metoda poparta, inna sprawa że nie napisali nic o tym jak to się ma do wolontariuszy .... ponoć środków i chętnych do badań brakuje ..... :D ... jacyś chętni? chociaż biorąc pod uwagę przekorę szczególnie jednego z Panów specjalnie wyprowadzi "teorie" na manowce :D hehe

No Rafciu a teraz proszę nie odpisuj mi nic na moje mądrzenie bezspodstawne .... dziękuję :)

Posted

W sumie to jeden diabeł czy będą wydarte jak piszesz czy nie .... jak byśmy nie zrobili i tak źle będzie .... Tak czy owak prawda z ust Twoich bije że tylko dyrygować byście chciały co też i obecny kierownik nie raz odczuł hahaha a teraz proszę Ciotki o odpowiedz .... strasznie się ubawię odpisując :):)

Posted

O! szok! Rafciu ma dzień komputerowy.:evil_lol:A Szpilka Żabie nie obiecuje, tylko Żabe p r o w o k u j e.A krzaczorów żal,było sie gdzie umawiać i chętnych było duzo.

Posted

ja juz wiem kto był prowodyrem tekstu który usłyszalam od kierownika, że lubię chłopów pod pantoflem trzymać ... musialeś nieźle nagadać skoro mnie zna nakrócej a tylko mnie się ta przylepka dostała :D hehe Mam nadzieję Ty nagadaleś gorzej jeśli sam doszedł do tak falszywych wniosków :D hehe

co najważniejsze - strasznie fajnie było zobaczyć tak duży skład w schronie :)