Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hehehehe :D coś mi sie wydaje że na marsz Mendelsona Rafciu raczej by się nie ucieszył chyba że w wykonaniu znanego organisty do którego od pewnego czasu mamy słabość :D heheh RAFAŁ ! słowo jak będzie Twój ślub ja Ci go sprowadzę :)!

Posted

Dobrze się miewa ... dostała nowego miśka do budy ( starsza kurtka moja z misiem hehe) i tak się Jej to spodobało że nie wychodzi ze środka :) ...tylko na papu i spacer :)

Co do moich planów matrymonialnych hmmm :) ja takowych nie posiadam :)
powody są proste ... ani się znajdzie taka co by chciała , ani samemu mi sie nie chce ... nie wspominając o Zarce co zazdrośnica straszna a u mnie na pierwszym miejscu hehe :)

Allegro też pomysłem dobrym nie jest .... dopłacać trzeba by było :)
.

Posted

marudzisz, marudzisz, marudzisz ..... :D - byłam, widziałam i wcale aż tak zazdrosna nie jest, wręcz przeciwnie cieszy się z nowego towarzystwa. :D

Co do Zarki cholernie się cieszę, że OK :)

Posted

Marudze , za mało zarabiam , zbyt niemiły jestem , aparycja też nie ta ...jednym slowem chodzący ideał .... a chętnych musze w kolejki ustawiać .... szkoda słow ...

Ciotek ( Albiemu czyli Kasiek ) Ty wiesz że jak chodzi o piątek to ja gotowy jestem .... tylko wiesz co :) trzeba wujka od śmierci głodowej uchronic hehe

Posted

heheh nic Szpilka mamy z wujkiem randkę objazdową :D heheeh - żarcik taki ;)

Od smierci glodowej gotowa jestem Cie uratować bo cel szczytny a i pomagać sobie trzeba :)

Posted

Rafal StWola napisał(a):
Randka .. hehe na razie nie ustalona i .... coz do piatku moge umrzec :):)

no to połynąłeś wujek .... pierwszy raz kiedy gościu woli zejść niż ze mna na randkę objazdową sie wybrać ... MASAKRA - idę robić za marzannę nad Wisłokiem ... :roll::evil_lol: