Rafal StWola Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Oj chore ..zebys wiedzial przyjacielu Zabo na lisciu marysi ....Juz wiem czego mi brakowalo -.... Rasta Zaby hehe Quote
Rafal StWola Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Sobie stoię ..... sobie skacze przez dom mojego opiekuna :) tu pokazuje ...... cos tam .... tu sobie chodzę A tu się pytam gdzie Ciotki z Radomia ? ..... hehe Quote
Rafal StWola Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Sorry nie chcialo sie wujkowi obracać ..... haha obróciło samo ..... Quote
Rafal StWola Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 I mimo raka .... i nie wiedząc o tym zyję i nie dam się ....... I wierzcie lub nie .... psiak z rakiem czasem jest .... jest lepszy ...wierniejszy , sprawniejszy ..... A o kasie zapomnicie kiedy patrzy na was....... kiedy wiecie że bez pomocy juz patrzec by nie mógł ...... i to daje coś na kształt siły by podjąc sie nowego wyzwania ...bez straty .... wręcz powiem po moich skromnych doświadczeniach ... powiem .... nic wam nie powiem ... spróbujcie sami .... jedno tylko powiem ...nie ma straty .... nie ma żalu ..... a pies sobie zyje i to ważne jest .... i nie potrzeba nam pomocy .... nie potrzeba nagrody .... Sami sobie znajdźcie nagrodę ..... My z Zarką już niedługo bedziemy tam gdzie zimno i gdzie Hasiory sie mają najlepiej ..... Traktując to jako koniec tego wątka.... wątek stary i nieaktualny ....... papa i weźcie sobie chorego psiaka .... nic tak nie daje chęci do życia jak to ...... Quote
albiemu Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Zanim do drzwi serca zastuka ostatni oddech życzę aby było spokojne bo bogatsze o takie widoki, o taką cisze i spokój o tak wpatrzone szczęśliwe psie oczy gdzieś na Alasce :) ... Quote
albiemu Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Szpilka nakłania Rafcia do napisania słów kilka .... zobaczymy czy skutecznie ;) Quote
halcia Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 To ja tez sprowokuje....Kiedy bedziesz wolny na zbijanie bud w Orzech.?nawet pownosic pewnie dadza,ale jak beda skrecone boksy.Ta sobota odpada.Ale nastepna moze Ci sie zateskni za psiakami i nami? Quote
halcia Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Konsekwentnie zakonczył?Rafał no to do nas na Orzechowce zapraszam,do Orzechowców tez,Arturowi brakuje chłopów do zbijania!Wspomóz!!!!!W ta sobote nie jedziemy,ale kazdy inny dzien sie przydasz.Daj tylko znać kiedy mozesz!. Quote
red Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Rafale, zaglądam zawsze na wątek Zarki, choć nie piszę ostatnio. Pozdrowionka i uściski dla Was, Zarka trzymaj się mocno. Quote
albiemu Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 widzisz sam, że wątek nie tylko Zarki ale i towarzyski :), często służący do ucieczki od codzienności, czasem do śmiechu, do umówienia się, spraw ważnych - to wątek nas wszystkich więc potrzebny ... nam wszystkim potrzebny więc ? Zareczko ciotek Cie ściska mocno :) ... Twojego towarzysza nie ściska lecz pozdrawia bo tuli to się misie w ZOO :D i Zarke czasem jak ma na to chęć. Quote
halcia Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Zdrapciu,ugryz pana w co chcesz,to go moze odblokuje i przemówi do nas? Quote
albiemu Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 ugryż go w ...... :D .... kiedyś ciocia Kasia usiądzie przy Zarce i paszcze nakieruje w odpowiednie miejsce :D Quote
Rafal StWola Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Gratuluję odwagi ...... jednakże będę się trzymał zasad .... Nie wspominając że mam sie czym zająć a do kłótni mi daleko ..... Quote
Rafal StWola Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 To nie jest Zarka .... Po chwilowej ...nieobecności ... czasem i pracoholik potrzebuje odpoczynku ... od piątku już Zarek będzie . Quote
Rafal StWola Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Zdrapek w domu już .... obrażony na towarzysza .... bo tu ....gorąco ..... cóż ..... fakt gorąco jak .... jak w miejscu gdzie sie kiedyś znajdziemy :) Quote
Recommended Posts