albiemu Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 obchodzi mnie zdrowie Zarapi - czyny nie słowa ... Pozdrawiam Was! Mam nadzieję uda się Wam do Haliny wpaść i odpocząć w miłym gronie ... Quote
halcia Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Ty sie tu normalnie....jak nas nie obchodzi Zdrapka!!!!!OK w piatek wieczorkiem konkrety.Ma być upał ...ale po tych deszczach w to zwatpiłam,najlepiej zamawiac normalna pogode bbez przeginania w żadna strone.Żabe tez musimy rozruszac,bo ja bez GG nie wiem juz czy taki istnieje,czy tylko mi sie wydawało! Quote
SZPiLKA23 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Jak zobaczyłam ta fote to odtazu skojazyło mi sie ze Zdrapka Quote
Rafal StWola Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Szpilka możesz mi powiedziec skąd to zdjęcie ? tak smutnej miny psiaka to jeszcze nie widziałem .... bardzo Cie CIotka proszę napisz skąd to zdjęcie . ps bardzo podobny psiak do Zarki ale przednie łapy Zdrapek ma krótsze i szerzej rozstawione .... maść wydaje sie byc prawie identyczna ale nie widac grzbietu a Zarek ma dosć niespotykane umaszczenie na karku i grzbiecie , choc przyznac musze podobieństwo jest ogromne , nawet ta klata z taka ... jakby to ując / garda? Kurde powiedziałbym że to Zdrapiszon ....tylko że Zdrapek żadko kiedy ma ogon w górze ... jak się cieszy czy na spacerze szczegolnie na początku spaceru .... ale w klacie wątpie czy to mogłaby byc Zarka . Widziałem kiedyś w Mielcu taką sama sunie ale z tego co wiem to ma juz od chyba pół roku dom ..... Quote
SZPiLKA23 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Wujku to zdjecie ze szpicow w potrzebie pies samczyk troche złosliwy;) zaniedbany itp. zaraz poszukam linka Quote
SZPiLKA23 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Prosze: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=1895&page=169 Quote
Rafal StWola Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Dzięki śliczne .... złosliwa to i Zarka bywa , a uparta jak osiol :) Quote
halcia Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 odwoluje bandzenie,bo przy tej pogodzie,nie ma sensu,nie wiem tez kiedy wyleziemy z blota w Orzechowcach.Rafal,spotkanie przekladamy,ale doradz,co robic gdzbym yakopala sie w blocie.Takiej jazdy nie mialam-w takich warunkach-wiec co robic na wypadek niemocz wyjechania z blota? Quote
Rafal StWola Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Wołac o traktor a jak nie to zawołac mnie i pojechac tym z napędem na cztery koła to najprostszy sposób .... ewentualnie mozna próbowac dojść lub sie nie zakopac .... jak sie to zdarzy to na poczatek troche gałęzi pod koła napędzajace , oczywiście jeśli nie wisisz na brzuchu hehe bo w takim wypadku to raczej drugie auto lub traktor i hol .... najważniejsze niezbyt szybko ale nie za wolno i bez nadmiaru gazu , czyli bez boksowania nadmiernego kół .... kurde najlepiej to telefon do Mariusza hehe i Jego łazik albo ew. ja i coś co ma napęd 4X4 hehe masz przeciez :):) Quote
Kudłata Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Halina da radę :lol:, a jakby co to faktycznie podejść do panów co drogę rozkopali, nakrzyczeć na nich, że to ich wina i niech wyciągają :cool3:. Quote
Rafal StWola Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Fskt hehe dojazd do instytucji uzyteczności publicznej jest w gesti organów państwowych ...to tak jakby nie pamiętali ...a nie pamiętaja na pewno hehe ... ja sie raczej wybiorę jutro choć wydaje mi sie że nikt tam mnie nie chce :) nawet o wyjeździe słówkiem nikt nie piśnie tylko ściema z grillem hehe jakbym pojechał to w razie potrzeby pomoge z wygrzebywaniem .... mam terenowe ruskie auto :):) Quote
halcia Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Napisz nam Rafciu,czy dojechałes i czy w porzadku.Zdrapka nie obrazona?Bo Ty jej raczej nie zostawiasz?Wujek,no jak Cie nie chcemy?Zawsze chcemy,a miałł byc wyjazd do schronu potem gril u mnie ,ale cos mnie tknęło,ze jak sie zakopie to goscie moga mojego powrotu nie doczekac no i miało padacTo moze tak,od czwartku beda wiadomosci czy jedziemyw sobote. Quote
halcia Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 A! wielkie dzieki za przewiezienie Babuni,bo miała jednak duzo wygodniej i pewniejszego kierowce!No i ciesze sie,ze sie spotkalismy. Quote
Rafal StWola Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 I ja się cieszę ze spotkania :) Dojazd cóż nie najlepszy .... doszedłem do wniosku że kawa i piwo fajne ale przeżyć sie bez jedzonka nie da :) dało mi do wiwatu od Rzeszowa jak cholera ..... Zdrapek jak to Zdrapek gniewac się zbyt długo nie potrafi :) była tylko odrobinę głodna , oczywiście zjadła ( ja jakoś nie miałem czego porzreć hehe ) potem kupiliśmy sobie napoje witaminowe i koło pierwszej spać :) Babacia jechała spokojnie a czy kierowca pewniejszy ? oj nie wiem :) Wyjazdy do Orzeszków natomiast lubie nie wspominając o tym że są przyjemniejsze .... widać że ktoś umie i chce cos tam zmnienic na lepsze a to daje motywacje ..... tylko ja mam do Orzeszków troche daleko .... wczoraj to 300 km ..... dlatego jest mi troche trudno ...od rzeszowa tam i nazad to jakies 160 .... ja mam prawie drugie tyle .... wiem że to dziwne że tak żadko tam jestem i sa osoby którym to nie tyle przeszkadza co je dziwi .... ale to nie tylko kwestia kasy i chęci co czasu i dobra psiaka nad którym podjąłem sie opieki a traktuje to naprawde powaznie ..... Szkoda tylko że byłem tak późno i krótko ..... wredne ogniotrwałe auto :( Quote
halcia Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Pytałam sie kurka,czy robić kanapki,Ciebie sie nie ma co pytac widze,bo głodny a nie odezwie sie jak człowiek!!!:shake:U mnie sie otwiera lodówke i szuka...jak sama nie podam:evil_lol: Quote
halcia Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Masz jak w banku tylko czasem niewiele jest i wtedy trzeba miec pomysły:jak z niczego cosik zrobic. Quote
albiemu Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 tutaj zawsze na mnie możecie liczyć :) ja lubie takie kulinarne zagadki :) Quote
albiemu Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 zagadka co z swiatłem w lodówce zrobić aby w garze cos było :D heheheheh Quote
SZPiLKA23 Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Jeszcze psy sa a wiec ewentualnie zostaja hot-dogi :D Quote
albiemu Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Szpilka napisalam o Tobie do TOZ-u podałam link do strony i numer postu Twojego ... naprawdę ..... :D Zareczko i Rafciu Kasieniek pozdrawia :) ... Quote
SZPiLKA23 Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 No co moze lubie chińszczyzne a to zabronione nie jest :D Jak sie ma Zdrapek w 1 upany dzien? Quote
Recommended Posts