Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ty sie tu normalnie....jak nas nie obchodzi Zdrapka!!!!!OK w piatek wieczorkiem konkrety.Ma być upał ...ale po tych deszczach w to zwatpiłam,najlepiej zamawiac normalna pogode bbez przeginania w żadna strone.Żabe tez musimy rozruszac,bo ja bez GG nie wiem juz czy taki istnieje,czy tylko mi sie wydawało!

Posted

Szpilka możesz mi powiedziec skąd to zdjęcie ? tak smutnej miny psiaka to jeszcze nie widziałem .... bardzo Cie CIotka proszę napisz skąd to zdjęcie .

ps bardzo podobny psiak do Zarki ale przednie łapy Zdrapek ma krótsze i szerzej rozstawione .... maść wydaje sie byc prawie identyczna ale nie widac grzbietu a Zarek ma dosć niespotykane umaszczenie na karku i grzbiecie , choc przyznac musze podobieństwo jest ogromne , nawet ta klata z taka ... jakby to ując / garda?
Kurde powiedziałbym że to Zdrapiszon ....tylko że Zdrapek żadko kiedy ma ogon w górze ... jak się cieszy czy na spacerze szczegolnie na początku spaceru .... ale w klacie wątpie czy to mogłaby byc Zarka .
Widziałem kiedyś w Mielcu taką sama sunie ale z tego co wiem to ma juz od chyba pół roku dom .....

Posted

odwoluje bandzenie,bo przy tej pogodzie,nie ma sensu,nie wiem tez kiedy wyleziemy z blota w Orzechowcach.Rafal,spotkanie przekladamy,ale doradz,co robic gdzbym yakopala sie w blocie.Takiej jazdy nie mialam-w takich warunkach-wiec co robic na wypadek niemocz wyjechania z blota?

Posted

Wołac o traktor a jak nie to zawołac mnie i pojechac tym z napędem na cztery koła to najprostszy sposób .... ewentualnie mozna próbowac dojść lub sie nie zakopac .... jak sie to zdarzy to na poczatek troche gałęzi pod koła napędzajace , oczywiście jeśli nie wisisz na brzuchu hehe bo w takim wypadku to raczej drugie auto lub traktor i hol .... najważniejsze niezbyt szybko ale nie za wolno i bez nadmiaru gazu , czyli bez boksowania nadmiernego kół .... kurde najlepiej to telefon do Mariusza hehe i Jego łazik albo ew. ja i coś co ma napęd 4X4 hehe masz przeciez :):)

Posted

Fskt hehe dojazd do instytucji uzyteczności publicznej jest w gesti organów państwowych ...to tak jakby nie pamiętali ...a nie pamiętaja na pewno hehe ... ja sie raczej wybiorę jutro choć wydaje mi sie że nikt tam mnie nie chce :) nawet o wyjeździe słówkiem nikt nie piśnie tylko ściema z grillem hehe
jakbym pojechał to w razie potrzeby pomoge z wygrzebywaniem .... mam terenowe ruskie auto :):)

Posted

Napisz nam Rafciu,czy dojechałes i czy w porzadku.Zdrapka nie obrazona?Bo Ty jej raczej nie zostawiasz?Wujek,no jak Cie nie chcemy?Zawsze chcemy,a miałł byc wyjazd do schronu potem gril u mnie ,ale cos mnie tknęło,ze jak sie zakopie to goscie moga mojego powrotu nie doczekac no i miało padacTo moze tak,od czwartku beda wiadomosci czy jedziemyw sobote.

Posted

I ja się cieszę ze spotkania :) Dojazd cóż nie najlepszy .... doszedłem do wniosku że kawa i piwo fajne ale przeżyć sie bez jedzonka nie da :) dało mi do wiwatu od Rzeszowa jak cholera ..... Zdrapek jak to Zdrapek gniewac się zbyt długo nie potrafi :) była tylko odrobinę głodna , oczywiście zjadła ( ja jakoś nie miałem czego porzreć hehe ) potem kupiliśmy sobie napoje witaminowe i koło pierwszej spać :)
Babacia jechała spokojnie a czy kierowca pewniejszy ? oj nie wiem :)
Wyjazdy do Orzeszków natomiast lubie nie wspominając o tym że są przyjemniejsze .... widać że ktoś umie i chce cos tam zmnienic na lepsze a to daje motywacje ..... tylko ja mam do Orzeszków troche daleko .... wczoraj to 300 km ..... dlatego jest mi troche trudno ...od rzeszowa tam i nazad to jakies 160 .... ja mam prawie drugie tyle .... wiem że to dziwne że tak żadko tam jestem i sa osoby którym to nie tyle przeszkadza co je dziwi .... ale to nie tylko kwestia kasy i chęci co czasu i dobra psiaka nad którym podjąłem sie opieki a traktuje to naprawde powaznie .....
Szkoda tylko że byłem tak późno i krótko ..... wredne ogniotrwałe auto :(

Posted

Pytałam sie kurka,czy robić kanapki,Ciebie sie nie ma co pytac widze,bo głodny a nie odezwie sie jak człowiek!!!:shake:U mnie sie otwiera lodówke i szuka...jak sama nie podam:evil_lol: