SZPiLKA23 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Zdrapek badz dzielna ! Tyle przeszłas nie poddawaj sie ... Ty Wujku Rafale tez chociaz domyslam sie ze jest Ci strasznie ciezko.... Quote
Rafal StWola Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Jej jest o wiele ciężej ... ja sie w tej chwili nie licze ... kurde zjadła troszke ale jak to robi ...ruchy calkiem nieskoordynowane i te drgawki ..... naprawde ja mam dośc ale co Ona ma teraz to .... jutro jade znow do weta ...kasy juz prawie nie mam ale musze jechac .... jak sie pieprzy to sie pieprzy .... tylko dlaczego dotyka to tych najsłabszych , nawet wśród ludzi Ci dobrzy cierpia a te bydlaki pod budka z piwem jak dęby kur ..... sprawiedliwosć szlak by to .... Quote
SZPiLKA23 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Tak to niestety jest .... jeden pies wychuchany wypieszczony wymuskany do włoska a choruje a drugi całe swoje zycie na łancuchu, zjada resztki i zdrowy 15 lat ... no i do ludzi to samo... moj sasiad pije na umor od niepamietnych czasow i jemu nic nie jest... moja mama starała sie o siebie dbac no i kiszka co chwile sie cos przyplacze Quote
Rafal StWola Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Dzieki Halina .... napisałbym Halinka ale wiem że nie lubisz .... Zdrapka ma chore serce .... bije sobie mniej więcej tak ... ___/\__/\______/\__/\_____/\__/\ ____/\__/\__ Cóż brakuje jednego skurczu ... dopóki nie bedzie wyników badań na hormony nic więcej prócz wspomagania farmakologocznego serca nie zostaje... Zarapi bierze tabletki "karsivan" ... niestety jest mozliwe ze udusi się biedna .... ale i może nie byc tak źle .... dzis jest troszke lepiej ...je robi siku , wiec nerki pracują .... dlaczego serce? ... pogoda zmienna więc cisnienie daje w d.... to raz , dwa , Zdraek nie jest szczeniorkiem ... trzy dużo przeszła naprawdę .... cztery hormony czyli efekt sterylki ... pięć guzy itp skutki pooperacyjnych zastrzyków ....itd itd itd ..... aha wyniki histopatologii guzów z macicy są ok ...jedna dobra wiadomość ... były łagodne jak ten z łapki ( przypodstawniak ) .... kur... jak dalej tak pójdzie to magistra z weterynarii zrobię ..... Mam nadzieje ... że będzie ok ... nadzieja matka mą ...głupią matke mam ... cóz matki sie nie wybiera .... a tobie oprawco obiecuje ..przysięgam ... puk puk.....puk puk .... nie odwracaj sie za siebie .... odwrócisz się i zobaczysz wilka ..... Quote
SZPiLKA23 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Ajjj to Zdrapek bedzie sie musiał oszczedzac i dietke trzymac.... co do matki ... jak kazda kocha swoje dzieci Quote
Rafal StWola Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Będzie musiał ...... ogólnie trzymac się musi teraz .... Ja i tak podejrzewam skutki kropelek na pchły i kleszcze .... można mi tłumaczyc do bólu ale i tak to trucizna i tak .... Jedno wiem koniec z kroplami i szczepieniem .... na kur ... Syberii psiaki weta nie widza a żyją ....... ja na raka psa nie naraze Quote
halcia Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Ty kur...rób ten doktorat z weterynari.I Zdrapce sie przyda i "swojego"będziemy miały w schronisku!.Ja mysle,ze jej w tym wieku narkozy osłabiły serce.Troche ich maiała w niewielkim odstepie czasu.Ale Zdrapek numeru Ci nie wywinie ,grzebie sie ze wszystkiego! Badz dobrej mysli.Całuski,pa. Quote
Rafal StWola Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Dzięki Halciu .... zrobie .... dla Was dla psiaków dla Zdrapki ....kur....zrobię Quote
albiemu Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 i siła w Twych słowach i tonu nie zmieniaj!!!!!!!! Quote
albiemu Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Zarapeczko jak dzisiejszy dzień Twój i Rafała ?? uuuuwielbiam to zdjęcie, nic tylko kiziać miziać i całować a wszystkiego w sam raz naturalnie ... Quote
albiemu Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 aż mi nie pasuje ta cisza przez tyle godzin do tego wątku .... Rafał jak Zarapi? Quote
Rafal StWola Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Z Zarką lepiej ...nie jest może tak jak kiedys ale napewno lepiej ...już sie potrafi wywracać do góry kołami co dla Nas jest synonimem dobrostanu .... Juz je i robi i si i ku ..... chodzi i sie cieszy i nosek ma chłodny ..chodzi za mną krok w krok jak nigdy prawie ..kochane psisko .... Quote
SZPiLKA23 Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Ciesze sie ze jest lepiej... oby sie to nie zmieniało, a jak juz to tylko na jeszcze lepiej:) Quote
Rafal StWola Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Dziękuję Ciotka i za Zarke i za siebie .... sorry za priva ale musiałem .... jak cos to pisz.... Quote
albiemu Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Dobrej nocy ... ciumam Cie Zara na lepszą noc, już masz troszkę chlodniej o tej porze więc lepiej .... buziak w nos! Niech sie przysni las z avatarka ciotki Kaski, niech pachnie jak prawdziwy a łapy niosą daleko z towarzyszem nad zaporę drogą na ukos ... Quote
Rafal StWola Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 W sumie nie wiem po co to pisze ...chyba z przyzwyczajenia ... Ci którzy powinni wiedzieć i chca wiedzieć wiedzą ....z Zarką lepiej .... biega skacze ... wiadomo w upały spi ...to nie klimat dla tych psów , ogólnie to jak sprowadzenie słonia na biegun .... powinno to być zabronione .... Quote
halcia Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Ciesze sie,ze psina ma sie lepiej.Dziekuje Wam,również Szpilce,Żabie. Quote
albiemu Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 :buzi:Halina :buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi: więcej gwarantowane jak się spotkamy ... i nie dziękuj bo to ja dziekuje że kiedys przyszłaś tylko do gabinetu a w mym życiu zostałaś do dziś ...:loveu: Quote
albiemu Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 ejjjj no skandal!!!! Taki wątek!!!!! Taka sunia!!!!!! i nic???? co Wy dogomany????....... Jak tam Zarapeczko?? Co tam Rafciu?? ... śliczności było gdzieś?? Quote
Rafal StWola Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 MAM PROŚBĘ DO MADREJ GLOWY .... CHodzi mi o interpretacje nast epujących wyników Zarki . .................................Ergebnis...Sign...Normalwert...............Mabeinhei........ Anm FT4/Cholesterol ratio.....-0.8..........-............>1 borderline result.............................................................. -4 to +1 FT4(free T4).................. 8.6................. 7.7-47.6............... pmol/l ..............1) Cholesterol................... 6.9................. 2.8-7.8................ mmol/l Oestradiol....................<5.0............... <10-100.................. ng/l physiological.................................................................... <15 borderline........................................................................ 15-30 esp. in sertoli cell tumours................................................ >30 beurteilung 1)Free thyroxine is within normal range, the presence of hyper- or hypothyroidism is unlikely. po niemiecku trochę bo badania Zarki przeprowadzone były w niemczech. Taki jakiś zlepek angielszczyzny z niemieckim ... Bardzo bym prosił o jakąś poradę czy też choc krótkie zinterpretowanie tychże wyników...Z góry dziękuję . Rafał & Zdrapiszon inc. Quote
Recommended Posts