żaba88 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 No i Rafał wypcha sobie teraz misia :D Faktycznie stały :) Quote
SZPiLKA23 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 To sie zmówilismu moja Sara chyba juz po 100 czesaniu ... wydarłam dzisiaj wszystko ... bedzie grzywacz chinski :D Quote
Rafal StWola Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 SUUUPER a ja juz myslalem że tylko mi pies łysieje hehe podziwiam całkiem sporo może nie tyle co u Zarki ale całkiem calkiem :):) Quote
Rafal StWola Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Jasne Zaba dlatego takie te kudły blondi hehehehehe ps a już sie zastanawiałem skąd ten kolor :):):):) Quote
albiemu Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='żaba88']Sporo bo Szpilka swoje dołożyła :D[/quote] pojechałeś Żaba :D :D :D :D :D :D Szpilka mówiła że ma jakies problemy ale nie wiedziałam że o włosy chodziło .... kurteczka ....:evil_lol: Mam nadzieję problem jedynie glowy dotyczy :) W Orzechowcach pewnie jakieś świństwo ... i proszę ... Quote
żaba88 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Nie chcę Zarce rozmywać wątku ale dla mnie to temat rzeka :) A tak całkiem poważnie to problem dotyczy głównie głowy (najbardziej to wnętrza) i z tego co wiem to nie od dziś tak się dzieje! Nie ma co zwalać na schronisko takich spraw. Przyczyny muszą być inne... Quote
SZPiLKA23 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Zaba Ty sie bój! Swoich nie dołożyłam bo sa w niezłej kondycji odkad ich nie katuje... Sara juz chyba po raz 3 traci taka ilosc kudełkow, podszerstek ma naprawde gruuubasny, ale do Zdrapki napewno jej daleko czasami mysle ze ma domieszke krwi jakiegos szpica bo strasznie lubi snieg i zimno - moze godzinami hasac za sarenkami po zaspach ;) Quote
albiemu Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 piekne macie te swoje psiska, Sara naprawdę przykuwa uwagę Szpileczko ... pamiętam Sare jeszcze z Orzechowców - nie ma porównania żadnego. Zresztą tak samo jak z Zarapi Rafała .... oko się cieszy i radość prosto do serducha ładuje ... Z rana potrzebne mi to jak powietrze aby dzień byl lepszy :) Wszystkim życzę naprawdę dobrego dnia! Quote
żaba88 Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 A to cwaniak :D Stanął Zarce na smyczy żeby mu nie uciekła! Quote
Rafal StWola Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Fakt najlepiej wyglądają w stadku hehe .... a tu zabawa pod tytułem " co sie kryje w worku " hehe ps podczas moich protestów dotyczących zabawy w śmietnik , jedno i drugie pokazało zęby i nietylko .... hehe potrafią warczeć ( ryczeć niesamowicie ) i szczekać .... a mówi sie że hasiory nie są zdolne do obrony czegokolwiek .... chciałbym widziec inną osobe jak odgania to wilcze stado od worka .... ja przeżyłem a worek ocalał hehe Quote
albiemu Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 rozwaliło mnie ostatnie zdjęcie ..... tak się w nią wtuuuuuliiiićććććć .... Zareczko kochanie .... Patrze na te zdjęcia i przypominają mi się moje wyjazdy pod namioty na dziko gdzie nie było ludzi ..... fantastyczna sprawa .... swierszcze, szum wody, zapachy natury i to co człowiekowi potrzebne - zdrowa samotność i wsłuchanie się w siebie. Ja naprawdę w tej betonowni już dostaje jobla, nie słysze siebie i w przyszłym miesiącu jadę gdziekolwiek gdzie będę mogła być sama! .. musze tylko namiot kupić albo pod gołe niebo też fajnie, wszystko jedno gdzie i jak - jeden warunek - BEZ LUDZI w kierunku ciszy... Quote
Rafal StWola Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Wrócilismy od weta ..................... niefajnie ......... kasa na kolejny wyjazd poszła na badania ....... wyłysienia mogą być pochodzenia hormonalnego ............. cóż było zbyt pięknie ........... ja sam podejrzewam że te wyłysienia sa od antybiotyków podawanych podskórnie ( właśnie tam występuje wyłysienie gdzie były podawane ) ....... badania krwi zostana przeprowadzone w Warszawie a jesli będzie coś nie tak krew poleci do Niemiec ....... wyniki za tydzień ............... sorrki nie chce mi sie więcej pisać ........... mam trochę dość ......... papa Quote
albiemu Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Rafciu ja wiem że masz dość. Poczekaj na wyniki badań, które dopiero sprawę rozjaśnią i nie martw się na zapas. Proszę. Quote
Rafal StWola Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Zarapi ponownie była i weta ...... po krótkim spacerze wróciła powoli do domu ..... wywróciła sie i dostała drgawek ...teraz śpi ..... :( Quote
SZPiLKA23 Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Dlaczego nie moze byc juz wszystko wporzadku ...:( Quote
Rafal StWola Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Nie wiem Cioteczko ..... teraz jest bardzo źle ...:-( Quote
albiemu Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 no to ja mam noc z głowy .... Zarapeczko trzymaj się !! :( JAK MNIE TO WPIEPRZA JAK NIE MOGĘ POMÓC!!!!!!! Quote
Rafal StWola Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 U Zarapi dalej nie jest dobrze .... ja juz nie wiem co jest i dlaczego .... jednego dnia pies jak szczeniak w pełni sił a na drugi jak ....brak mi słów .... zaczynam miec dość , cokolwiek robię dalej do d ..... .. Jedno wiem , ja sie kur...dowiem kto Jej to zrobił i jak to czytasz tru.... to wiedz że kiedyś zapukam .... Quote
Recommended Posts