SZPiLKA23 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Tak, dlatego o nich pisałam duzo jest identycznych lub o ułamek sekundy innych ale jest z czego wybrac z 3-5 psow, jutro z pracy jak bede miała czas to przesle Zielonemu, narazie jeszcze chyba ze 2 psy uda nam sie wystawic z tego co ja przesłałam, jak Zabol sie za strone zabierze pozatym chciałabym uzupełnic wiadomosci ze schronu i dac linki do wszystkich artykułow i reportaży na temat schronu oczywiscie dodac za pomoca Zabola :D Quote
Rafal StWola Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Szpilka proszę mi kolego Żabola nie wykorzystywać !! Hehe .... Pojadę CIotko Halciu bo mam ogromną ochotę ..... chyba że cos wypadnie nie tak .... Co do wyjazdu i porzegnania powiem Wam coś .... Mówicie że żal itp ...żal troszke ale dla mnie osobiście nie az tak ... jestem wręcz zadowolony ... a dlaczego ? Bo jest do kogo wracać :):) ps . Spoko Halina wpadnę to zabiorę ... zostawiłem by było nie tylko do kogo ale i po co wracać ... zawsze dobrze mieć pretekst :) Quote
SZPiLKA23 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Rafal StWola napisał(a):Szpilka proszę mi kolego Żabola nie wykorzystywać !! Hehe .... Pojadę CIotko Halciu bo mam ogromną ochotę ..... chyba że cos wypadnie nie tak .... No nie wiem czy on sie taki wykorzystywany czuje :D moze niech sie sam wypowie :eviltong: Rafciu widze broni Zielonego przedemna, tylko dlaczego ja taka straszna czarownica czy co :diabloti::eviltong: Rafal StWola napisał(a): Co do wyjazdu i porzegnania powiem Wam coś .... Mówicie że żal itp ...żal troszke ale dla mnie osobiście nie az tak ... jestem wręcz zadowolony ... a dlaczego ? Bo jest do kogo wracać :):) I tu racja jak bysmy mieli mozliwosc spotykania sie codziennie czy co tydzien w ten sposob to szybko by sie nam znudziło ;) Quote
albiemu Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):No nie wiem czy on sie taki wykorzystywany czuje :D moze niech sie sam wypowie :eviltong: Rafciu widze broni Zielonego przedemna, tylko dlaczego ja taka straszna czarownica czy co :diabloti::eviltong: I tu racja jak bysmy mieli mozliwosc spotykania sie codziennie czy co tydzien w ten sposob to szybko by sie nam znudziło ;) Patuś Rafciu będzie zielonege bronił nie dlatego, że straszna jesteś, a jedynie męską solidarnością się wykazać chce ... nie musi... :D, zwyczajnie chłopaki trzymają sztamę bo jest nas więcej :D Mnie się tam dobre tak szybko nie nudzi ... :) Quote
SZPiLKA23 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 No tak tak oni maja ta dziwna solidarnosc wole nasz feminizm :D Quote
żaba88 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Feminizm... patologia! Trzeba się trzymać razem bo czarownice czuwają :D Quote
albiemu Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Żaba spokojnie ja stwierdzam, że jako czarownica mam emeryture i zwyczajnie "czarować" przestałam ALE przekazałam dowodzenie Szpilce więc uważaj chłopie na siebie .... Co tam Rafciu i Zarapi ... pewnie jedno jeszcze w wyrze się kokosi a drugie w budzie śpi :) i cisza ... i spokój .... fajnie tak. Quote
halcia Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Podobno w radio Rzeszów ok11 dużo gadali dziś na temat Orzechowców.Jutro jedziemy do Jarosławia do burmistrza.Zobaczymy co to da.Pytanie na śniadanie-pomylili Przemysl z Rzeszowem. Quote
Rafal StWola Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Patuś Rafciu będzie zielonege bronił nie dlatego, że straszna jesteś, a jedynie męską solidarnością się wykazać chce ... nie musi... :-D, zwyczajnie chłopaki trzymają sztamę bo jest nas więcej :-D KAska nie to co w wiekszości występuje jest lepsze tylko to za czym trzeba się nachodzić hehe nie ilość a jakość :):) i tym mamy przewage :) nie ilościa bo coż w ilości wielkiej było na histrorię spojrzeć wystarczy ...wojny , smutek , itp itd ...a w mniejszości siła .... tak jak nie było wielu o imieniu Chopin , czy Fredro , Sienkiewicz , Mickiewicz , Słowacki itd itd .... w mniejszosci występowali a i tak kobiet tak światłych jakoś na lekarstwo .... hahaha tak I Żab i Rafałów wielu nie bedzie .,..... ja bym radził nie marudzic tylko brac jak leci bo potem kolejka zbyt długa się może stać :):) Quote
SZPiLKA23 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Ta moze wrocimy do karteczek i bedziemy czekały na swoja kolejke :D Quote
albiemu Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name=' KAska nie to co w wiekszości występuje jest lepsze tylko to za czym trzeba się nachodzić hehe nie ilość a jakość :):) i tym mamy przewage :) nie ilościa bo coż w ilości wielkiej było na histrorię spojrzeć wystarczy ...wojny , smutek , itp itd ...a w mniejszości siła .... tak jak nie było wielu o imieniu Chopin , czy Fredro , Sienkiewicz , Mickiewicz , Słowacki itd itd .... w mniejszosci występowali a i tak kobiet tak światłych jakoś na lekarstwo .... hahaha tak I Żab i Rafałów wielu nie bedzie .,..... ja bym radził nie marudzic tylko brac jak leci bo potem kolejka zbyt długa się może stać :):)[/quote'] .... czytam Cie Rafciu i czytam i juz wiem, że wieeeele sie w zyciu jeszcze nauczyc muszę :placz: .... :evil_lol: aaaaałłłłćććććć :D ja już wiem, że na tym wątku nie mam co za bardzo sie wymądrzać bo Rafciu skrzydełka podetnie więc ja zajmuje wpisy na: 1) pozdrów Zarapi, 2) jak tam Zarapi itd itp :) .... ważne pytania a i wątek będzie bardziej czytelny :) W trosce o me szczęście i propozycje brac jak jest - na kogo wypadnie na tego bęc - taraz się bać prosze na kogo wypadło :D Quote
halcia Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Jedziemy w sobote przyjmuje zgłoszenia,wieszamy zacienienie.Kasia wstaw mi banerek Kory,Zorki i chudej suni plisssssc I ciumki dla Zdrapeczki. Quote
albiemu Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Halinka Ty mnie dwa razy prosić nie musisz - wkleję banerki ale jak wrócę do domu. Ja w sobotę jak już wiesz rady nie dam, w niedzielę jak najbardziej ale Wy na sobotę się nastawiacie więc ..... Zarapko ja również Cie ciumam! Quote
SZPiLKA23 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Ja sie zgłaszam wstepnie bo jak wiecie u mnie to nic nigdy nie wiadomo... Quote
halcia Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Rafał sie nie odzywa,Kasia banerków nie zrobiła... Quote
albiemu Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 halcia napisał(a):Rafał sie nie odzywa,Kasia banerków nie zrobiła... głos rozsądku ... pewnie zmądrzeli i uciekli w pierdu ..... ona na prawo on na lewo .... ;) Halciu właziłam na Ciebie (to były te momenty kiedy czułaś zaskakujący słodki ciężar na grzbiecie i w myśli) ale ni cholery nie udało mi się banerków dać bo błędy mi wywala ... ale nie poddaje się i usiłuje wciąż i wciąż. Quote
Rafal StWola Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Rafał ma pewne urwanie głowy niestety .,..... dlatego sie nie odzywa ... u Zarki ok jest i to najważniejsza wiadomość ( dla mnie napewno hehe ) Ogłaszam wszem i wobec "czyków" nie robię ...... A reklama "okienka " jest wnerwiająca i nie pozwala na spokojne korzystanie z Dogo :angryy: Papatki ....Do schronu pewnie nie dam rady co mnie wkurza niesamowicie .... ps ... Panie Bilu ..moj windows jest oryginalny i nie potrzebuję innego Quote
halcia Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 a halcia dalej banerków nie ma....kurtke ma....Ciumek dla Zdrapki od Filipa. Quote
albiemu Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 u Zarki i Rafcia wszystko OK - nic nie piszą bo zostali bez klawiatury i jak widać ciężko się komuś do sklepu ruszyć ;) Halciu już próbuje z banerkami po raz XYZ .... Quote
albiemu Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Halina w lewym górnym rogu na ciemnoniebieskim pasku masz napis PANEL UŻYTKOWNIKA, proszę Cie kliknij na niego póżniej w EDYTUJ PODPIS - tam zobaczysz że dodałam Ci banerki których nie wiem dlaczego nadal nie widać w Twoim podpisie - SZLAG SZLAG SZLAG!!! Quote
SZPiLKA23 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Czyzby Zarka chciała popisac na klawie :D no tak wujek Rafał mało sie udziela pewnie 2 kołowce wciagneły ;) Quote
albiemu Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 on się nie nudzi Szpileczko :) to mu przyznać trzeba :) Zarapi grzeczniusia jak zawsze ... ja podejrzewam że pewnie takie "cuda" wypisywał, że wolała się klawiatura zepsuć niż dalej to znosić :D A Zarapi śpi zapewne słoneczko najsłodsze albo jeszcze na spacerze po lesie grandzi ze swoim towarzyszem. Jak oni sobie spokojny żywot prowadzą - fajnie :) Quote
Rafal StWola Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 właśnie zakupiłem klawiaturę .... U Zdrapki ok wsio .... A pisac nie pisze bo mi się nie chce .... Pozdrawiam Rafał :) Quote
Recommended Posts