Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przypuszczalnie będzie i jedno i drugie .... choc z okiem już dziś lepiej , po przemywaniu Optexem jest wyraźna poprawa ..... za 10 dni sie okaże .... paniki w sumie nie ma tylko szkoda by było jeszcze raz od początku to przechodzić ....
Oglądałem dzis rankę i wysięk jest mniejszy , a tak naprawdę prawie go nie ma .... pożyjemy zobaczymy .... może się po tych 10 dniach okazać że Szelma sama sobie z tym poradzi ....

Posted

Alternator był w Trzebownisku więc w północno wszchodniej części Rzeszowa .... dość daleko Halciu ...chcesz bić , bij.... mnie i tak życie bije za jedno mi .....
Nawiasem mówiąc Wy byłyście u mnie raz a ja u Ciebie Halciu dwa razy ....teraz Twoja kolej hehe ja nie będę bił , za bardzo CIe lubie więc wpadaj spokojnie :)
ps licząc Orzeszki to cztery razy byłem

Posted

Halinie dwa razy mówić nie musisz przypuszczam że już planuje jak wpaść do Ciebie :) ... ja nawet nie przypuszczam - JA TO WIEM hehehehehe

tak swoją drogą ciekawa wyliczanka ......4:1 ?

DO BOOOOJU DO BOOOOOJU DO BOOOOJU HALINA !!!! ... znając zawziętość i bojowniczość Halinki stawiam że do końca maja będzie remis .... ja nawet tego życzę bo Halina to miód na serce ...

Zdrapciu spokojnej nocki :*

Posted

Musze mieć skład do jazdy.OOOczywiście,ze Rafała odwiedze z przyjemnością,mniejsza przyjemność ,to jazda,ale jak raz sie odważe to potem nie będzie strachu.Ty nam tu wyliczanek nie rób!I co Ty taki pokorny?"chcesz bić ,to bij"Zwariowałeś?Stawiać sie trzeba a nie podstawiać!!!Przypominam,ze

Posted

Musze mieć skład do jazdy.OOOczywiście,ze Rafała odwiedze z przyjemnością,mniejsza przyjemność ,to jazda,ale jak raz sie odważe to potem nie będzie strachu.Ty nam tu wyliczanek nie rób!I co Ty taki pokorny?"chcesz bić ,to bij"Zwariowałeś?Stawiać sie trzeba a nie podstawiać!!!Przypominam,ze te budy mamy posprawdzać osobiscie!A Rafał już wtedy niedaleko.Pozdrawiam .Pa

Posted

Halciu spokojnie nie takie błędy sie wybacza :):) a teraz zdjecia dwa .....przygotowania do wyjazdu i jutro w droge .... wrócimy może we wrześniu hehe .... Husky lubi biegać .... opiekun nie zostaje w tyle :):) więc trzeba w drogę ruszać ....

Zdjątka tylko dwa bo nie ma czasu .....

Posted

Zobaczymy jak będzie z pogodą Szpilko :)
Makuuu masz racje piękniejszego psiaka nie ma nie było i nie będzie .... i wszystko zrobie by Jej było lepiej .... cokolwiek Jej będzie potrzebne to dostanie :):)
Kazdy wypad z Zdrapką to czas leci hehe nawet do sklepu na chwil kilka zabiera godzinę bo każdy KAŻDY chce Ją pogłaskać przytulić itp .... Ona nawet bezemnie przyjaciela by w schronie znalazła .... kto by nie chciał takiego Mądrego psiaka że o urodzie nie wspomnę ?????? :):):):) ale teraz za późno :) jest ze mną i już do śmierci czy mojej czy Jej zostanie :):):)

Posted

Pogoda paskudna ... Długi weekend Zarapi spędzi w domu .... Z okiem jest dużo lepiej , rana się goi i ja sam też już lepiej wyglądam że o samopoczuciu nie wspomnę .....
Wcześniejsze posty widzę pod wpływem różnych specyfików pisane do najmądrzejszych nie należą sorry ....

Posted

MaDaLeNa mam nadzieję Zarapi lepiej niż mój Gutek który na samą myśl o mokrej z deszczu trawie wolałby się sam zacewnikować .... niż na nią wyjść DELIKATES :)

Zarapi jak znosisz notoryczny brak słońca od paru dni?

Posted

Ja np cudownie, ba, jak Amon wyjechał, deszczu nie widze ,tylko słońce,OGROMNE!Za 2 tyg. pewnie sie będziemy montowac,bo sie wybiera jedna z dziewczyn z Wrocławia.Weżmie pewnie malucha i kipi od pomysłow.

Posted

Zarapi znosi deszcze znacznie lepiej od opiekuna .... jeśli chodzi o miniaturowe zbiorniki wodne ( te z błotem są ulubione ) to najchętniej by się w nich taplała ..... co też nagminie czyni a czemu opiekun "Besti" przeciwi się ponoć bezpodstawnie ....
Cóż ten pan widzi złego w taplaniu się w błocie ? przecież to takie przyjemne hehe ale niestety ranke trzeba chronić !!!!

Zarek ma sie lepiej , bryka dzień cały tylko jak bardzo pada ucieka do domu lub budy ( bardziej woli budę ) .... ooooo leży właśnie tu obok :) na posłanku , dziwne bo ostatnimi czasy nie śpi w domu .....wręcz się awanturuje by Ją wypuścić ....a właśnie mam nowinę hehe
Zarek dał się sprowokować i wczoraj odbył się pierwszy koncert :):) powiem szczerze takiego wycia to by się bieszczadzkie wilki nie powstydziły .... nie było żałosne czy cuś tylko takie ....dziwne choć w swej dzikości piękne ( szkoda że nie robi tego częściej.... ja to uwielbiam a sąsiedzi prawie na zawał schodzą ....co też z niesłychaną aprobatą przyjmuje a serce moje raduje się niezmiernie :) )
a i jeszcze jedno ...Zarek lepiej słyszy ... sprawdzałem i jest dużo lepiej z uszami ( nie są takie napuchnięte w środku jak kiedyś ...były takie jakby twardawe a teraz miekutko )nie jest może idealnie ale słyszy lepiej .

Posted

Mam pewną sugestie Kaśka .... ( wiem że macie kupę pracy ) ale może dobrze by było zmienić zdjęcie w banerku Benka ? teraz taki fajny wyczesany i ładny i foty widziałem super .... może szybciej ktoś się skusi ? oczywiście to tylko sugestia ....

Posted

Benek już w nowym domu grandzi Panie Szanowny a ja banerka wywalić nie mogę bo jakieś błędy mi wywala .....

Hehehe :) kurcze! Nie dość że taka piękna to jeszcze śpiewająca ..... miałeś szczęście w życiu gościu ojjj miałeś :)

Co do uszków - naprawdę się cieszę, ciekawa tylko jestem ile to jest problem ze słuchem a ile w tym wszystkim ignorowania towarzysza ? :)

Posted

To świetnie że Benek w domu nowym .... szcęście to może z Zarką mamy ale jakieś kulawe czasem :) co do śpiewania to robi to oszałamiająco hehe słyszałem już wilki w realu hehe niczym się Jej ryk nie różni .... no tylko że Ona solo a tam był zespół hehe
Co do ignorowania mnie... to prawda że wredny hasior uparty jest jak osioł :diabloti:
co więcej , nie tylko uparty ale w swej inteligencji złośliwy i daję głowę czasem robi dziwne rzeczy ... i to żaden instynkt tylko przemyślane działanie , powiedziałbym że robi to z dziką premedytacją hehe co mnie cieszy bo upodabnia się do mnie :diabloti: