halcia Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Rafał,damy rade,tez własnie odradzałam na wątku gdzie sie umawiamy.Co najmniej miesiąc mocno ją oszczędzaj.Boje sie tez o pogode,bo sie ustabilizować nie może,a jak bedzie lało wiele nie zdziałamy.Pa Quote
Rafal StWola Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Nie ma sprawy mi dwa razy powtarzać nie trzeba ... Albiemu z tym aplauzem przez ł to była podpucha :) tak sobie chciałem sprawdzić czy się połapiesz .... Dla pocieszenia sprawiłem sobie Yamahe xj Maxim hehe Quote
Rafal StWola Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Zdrapek pilnuje .... nie dotykać zabawki opiekuna !!!! Quote
SZPiLKA23 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 :o ja che taka zabawke ! Zdrapke tez bym chciała ;) Quote
Rafal StWola Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 :) Yamaha i ZdrapkoAlarm dostępne tylko w komplecie z opiekunem hahaha Quote
albiemu Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Szpilka bierz co dają bo uwierz mi warto :) Quote
albiemu Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Rafal StWola napisał(a):Albiemu z tym aplauzem przez ł to była podpucha :) tak sobie chciałem sprawdzić czy się połapiesz .... nie podpucha tylko nie wiedziałeś jak się pisze :diabloti: albiemu się połapała bo po oczach dało, ale stwierdziła że nie będzie netem uwagi zwracać bo woli osobiście słownik przekazać :) Quote
SZPiLKA23 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 No tak jak juz chca dac to co mam wybrzydac :D:D:D a moze zbroimy taki bazarek, zobaczymy kto da wiecej za cały pakiet :D Quote
albiemu Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 piękny dwukołowiec i alarm przy nim - cud, miód, orzeszki! Bardzo się cieszę z Twojego nowego nabytku niech służy dzielnie ;) Quote
SZPiLKA23 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Zaba tez by chętnie licytował tylko nie wiem co by z Rafałem robił :D Quote
halcia Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Lato sie zbliża,na piwko fajniej z kumplem niz babą ,co? Quote
albiemu Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 mają nas w nosie moje Panie .... :niewiem: odkąd jestem na tym wątku nie czuje się ani piękniejsza, ani bardziej doceniona, w niczym lepsza ... ehhhh A WY JAK DZIEWCZYNY? :diabloti: bo dla mnie jesteście piękne, wyjątkowe i bez Was ani rusz! :D ..... chłopaki Wasza kolej! Quote
SZPiLKA23 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 No tak... tylko wredne, czarownice, samego motoru niechca dac tylko pakietami ehhhhhh Quote
albiemu Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):No tak... tylko wredne, czarownice, samego motoru niechca dac tylko pakietami ehhhhhh czuję się dokładnie tak jak Ty ...... Quote
Aga_Mazury Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Rafal StWola napisał(a):Witam serdecznie . Jak widać podjąłem się opieki nad inną chorą psiną ( myślę że z Zarką było nawet gorzej niż z Arktikiem )..... Szkoda mi go ale te 1000 km tam i z powrotem i to nawet nie wiadomo czy po psiaka bo wizyty przedadopcyjne itp ( nie dziwię się tej praktyce bo są różni ludzie ) Niestety co do wizyt przedadopcyjnych mam złe wspomnienia , czekałem na taka trzy tygodnie a potem sam na własną rękę dowiedziałem się że czekam na darmo bo psiak już w domu ..... Szkoda mi Arktika niestety odległosci zbyt wielkie by jeździć bez gwarancji powodzenia adopcji ..... Teraz jest Zarapi ... i lekko nie jest ... ale na pewno w najbliższej przyszłości pomyslę o towarzyszu dla Szelmy . Pozdrawiam i życzę powodzenia tak z Arctikiem jak i innymi zwierzakami . Arktikowi się polepszyło znacznie, mam nadzieję, że u Was już też będzie wszystko w porządku :) Quote
Rafal StWola Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Kaśka niedowartościowana ? a ja co mam powiedzieć? każda by sobie co lepsze wybrała ( motor , Zdrapke itp ) a mnie bidnego kopem na śmietnik .... cóż nie chceta kompletu to łaski bzzzzzzz .... Żaba to XJ 400 Maxim maleństwo ale napawdę zywe ( na bramie mało sie nie rozmazałem za pierwszym podejściem choć mam doświadczenie z większych np Vmaxa hehe 148 koników bagatelka ) .... ale jest też XJ 900 cm3 na placyku hehe i SHL 175 z 64r i WFM z 61r był CX hondy ( 500cm3 bez turbo dwa gary na boki jak w benelku ) , BMW R35 z 39r ( Osioł ) , OSA itp itd do wyboru i koloru hehe a i taki na pedały mały Ducati Quote
SZPiLKA23 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 No tak jak zawsze odwroci kota ogonem i robi z siebie pokrzywdzonego... A tu ciotki odwiedzaja co chwilunie i jeszcze sie skarży ..... Moja wina ze mam słabosc do psow i motorow;) i jedno i drugie to dreszczyk emocji ;) Quote
Rafal StWola Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Kota ogonem to Ty Ciotko odwracasz .... Chciałem dać co mam najlepszego ? chciałem .... To CIotka Kaśka zapoczątkowała sianie defetyzmu nie ja ... ja tylko odpowiedziałem na posty w których Czarownice jakies obarczaja mnie winą za brak uwagi,( komplementów czy cuś ) czy gloryfikacji "Latających inaczej" :) A kto niby Ciotka marudził ,że komplety, że sie niedocenionym czuje? Nie wspominając o zgorszeniu jakie budzi w Was moja męska solidarność z Żabą ... co mnie dziwi ... przecież nie tak dawno pewne osóbki pisały o zlotach bez TZ ( sprzątających biednych pantoflach )itp Więc po co faceci i o co żale ?..... Brak konsekwencji niestety wyłazi hehe ale to normalne i mnie nie dziwi :) Quote
Rafal StWola Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 A tak nawiasem mówiąc o odwiedzaniu .... dwa tygodnie ledwie wstecz pewna Kaska i to parokrotnie dawała mi do zrozumienia że jest ale dla Zdrapki nie dla mnie ..... a teraz mi bukłaczkiem ? :):):):) spoko spoko przyjdzie kiedyś kolej na serwisowanie krzaczastych pojazdów .... w żadnym serwisie sie nie pokażecie hehe :):):):) Quote
albiemu Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 mioteł serwisować nie musimy :) jeździmy na dobrym sprzęcie - nie Szpilka?? Co do Zaby - poznajemy się coraz lepiej i przyznaje-gość jest rewelacyjny! więc Wasza męska solidarność jest w moim uznaniu jak najbardziej na TAK! Quote
SZPiLKA23 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 A co sie sie mamy byle czym rozbijac jak tu nam Yamahami oczy mydla...;) Ja całym pakietem brac sie boje boje nie wiem czy dam rade wszystko ogranac ;) Rafały sie trzymaja razem to i my musimy .... Quote
żaba88 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Rafał kobita zmienną jest, więc nie ma co wchodzić w tego typu dyskusje :lol: A nie masz jakiegoś pojazdu na zbyciu? albiemu napisał(a):Co do Zaby - poznajemy się coraz lepiej i przyznaje-gość jest rewelacyjny! Ja już nie daje rady... Kaśka ma mocniejszą głowę :D Quote
Rafal StWola Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Wiesz Zaba to zależy w jakie koszty i w jaki typ motocykla chcesz udezyc hehe czy jakiś chopper czy turystyk .... bo ścigaczy nie lubię zbytnio i nie polecam :) Dziewczyny spokojnie i na mnie kiedyś może pora przyjdzie .... na ten czas mam Zdrapkę i musi mi wystarczyć hehe ...pozatym ja sie tak naprawdę kobiet boję ... fajnie jest ale po jakims czasie jak się sp ... to ja zbyt to jakos odczuwam .... Ale na motorek czy do Zdrapki a przy okazji do mnie zapraszam serdecznie :) ps "Souvent femme varie , bien fol est qui s`y fie " - kobieta zmienną jest człon pierwszy ...członu drugiego nie będę tłumaczył bo się babiszony wkurzą hehehe ale zgadzam się z Tobą Żaba w całej rozciągłości :):) Quote
Recommended Posts