Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

przyjmuje pouczenie Halinko z pokorą - nie zmienia to faktu, że z Żabą się zobaczymy jeszcze nie raz i sobie z nim pogadam :) ....

Rafał na zapas? on jest na etapie nadrabiania posiłków sprzed kilku dni dopiero - ale gotować potrafi więc przyznaje ... jest całkiem nieźle.

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to czepianie z podziwu wynika - przynajmniej u mnie ... inna sprawa że z wujkiem Rafałem droczy się przednio - co więcej nawet smiać się potrafi .... czasem ..... :D

Żabek Tobie też niczego nie brakuje :) - całe moje szelmostwo z sympatyji wielkiej przecież :)

Posted

skrobię za uszkiem śpiącą Zarapi i daje serię buzioli w pyś...... spokojnie Rafciu! nie obudzę jej .....

Patrycja to prawda, tylko muszę uważać bo przegiąć łatwo .... oj łatwo ....

inna sprawa, która przynaje mnie cieszy - że każdy z nas tak bardzo inny, wręcz galeria osobowości a staramy się razem trzymać wśród orzeszków .... naprawdę się cieszę :)

Posted

Dziwicie się że Żaba i ja się odgryzamy? a kto proszę Czarownic do Zaby strzelał z łuku a mnie jako jastrzębia nielota przedstawiał? Ale ja i tak wiem dlaczego to wszystko ... Czary Wasze marne to Ściemę walicie hehe .... piktogramy , łuki pistolety skałkowe ..... nie wspomniawszy o atawistycznych instynktach hehe...

Zdrapek w nocy łaził jak szalony , to na pole to do domu , teraz leży w budzie ...
Ja natomiast wstałem sobie z wyrka w końcu i piję kawę .... zazdrościcie możliwości pospania sobie do 12 ? :diabloti:

Posted

A tam zaraz nie loty:eviltong: i zaba to ta strzałe aportowała:diabloti:

Czary działaja ale własnie tak maja działac żebyście o tym nie wiedzieli :D

Trzymam kciuki za Zdrapeczke i nic wiecej narazie bie pisze bo niechce zapeszyc...:roll:

Chciałabym do 12 pospac oj chciała :loveu:

Posted

szczerze ???? moim marzeniem jest urlop i leżenie do 12 ........ kawa pół na pół z mlekiem, albo zielona herbata z pomarańczą i imbirem, dobra kąpiel i nie tylko - ale marzenia ściętej głowy..... nie dla Kaśki przyjemności .....

ok moje czary marne - niech będzie, skoro tego nie mam to marne .... jakoś tak mi się buuuuuu zrobiło ......

Posted

Chyba zacznę lubić czwartki .... Zdrapke wygląda ok .... i teraz mój off hehe ZNALAZŁEM ALTERNATOR do Zdrapkobusa :) oj naszukałem się .... teraz tylko z Zdrapkiem do weta i czekam na wiadomość o alterku ( bo niby na stanie jest ale może znikł hehe )
Różnice w cenach ogromne 580 a ja znalazłaem za 300 .... POLSKA .....

Najważniesze że Zdrapek powoli wychodzi na prostą ale i ten alter mnie cieszy .... może uda się uniknąć gniewu Ojca mego , o co , choć nie często to czynię , zaczynam się modlić powoli hehe

Posted

to się wujek ciotką przejął ...... cóż za wrażliwość :) Szpilka Ty mnie utul przynajmniej, mam dołek .... muszę na urlop i to koniecznie!

Zdrapka Twój powóz będzie fruwał ! A Twój kompan razem z Tobą ... pióra już ma ..... w końcu ....

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Kasienienko kochana a co sie stało sie??:loveu::glaszcze::calus:

musimy się przenieść na pm bo już wczoraj od Rafała dostałam bure za zaśmiecanie mu wątku Zdrapki :cool3:- ma trochę racji.... chodź czarownico idziemy gdzie indziej

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
GG uruchomiłam jakosssss

ale ja nie mam tak więc na pm :) DZIĘKI PODPORO TY MOJA :) jeszcze HALINKA potrafi mnie za uszy wydrzeć z dołka ... jak fajnie że Was mam :)

Posted

Witam, w końcu się zanetowałam i znowu mam kontakt ze światem :)
Co Rafale u Zdrapki? Brzuszek się goi? Byłeś w ZK? Pisz bo umieram z ciekawości :)
Wymiziaj Księżniczkę od niedobrej Ciotki. Pozdrawiam cały Zdrapkowy fan klub...

Posted

Niedobrej Ciotki ? Ja uważam inaczej ... gdyby nie Ciotka Rybka to nic nie byłoby wiadomo o guzie w zadku .... I nie tylko !
Mam i ja i Zdrapek powodów wiele by o Ciotce Rybce mówić i pisać w superlatywach samych a słowa " zła " czy " niedobra " w stosunku do Niej nie używać .

Zdrapek przylazł do domu i śpi co się niedługo zmieni bo jedziemy do weta .

Posted

I co u weta?Zatwierdza wiadomość o lepszym stanie zdrowia?Zdrapek,był wędrownikiem w nocy,bo sie pewnie przejadł,albo spany dzień odbijał.Ciumki dla Zdrapki.

Posted

Zdrapek teraz zje i idze na spacer pierwszy :) koniec zastrzyków a w poniedziałek na zdjęcie nitek ostatnich :) guzy będą poddane badaniu histopatologicznemu , wyniki za około trzy tygodnie .... Doktor powiedział tak - Mogą być dwie możliwości ... jedna zła że guzy dadzą przeżuty wtedy feeee .... i druga dobra że będzie ok wsio i ze względu na dzisiejszy stan Zdrapki trzymałby się tej drugiej dobrej opcji :)
Ja też trzymałbym się tej dobrej :) Idę dać papu i w DROGE hehe brakowało mi tego jak cho.... SPACER W SŁOŃCU DO LASU ( no może jeszcze nie do lasu ale i tak fajnie )

Posted

Zdrapek już po spacerze .... długi nie był .... 400 może 600 metrów i wcale nie chce spać :)
Zjadła miche ryżu z kurczakiem ( ulubiony więc Jej gotuję ) i łazi i łazi i nie chce spać ....
Ja właśnie też zgłodniałem i robię obiad hehe i śniadanie i kolację zarazem :)
Zdrapki na pewno nie przeforsuję bo to Ona wyznacza i tempo i dystans spaceru ( a ja tylko ograniczam Jej zapędy bo bym w szczecinie wylądował ).

Posted

Super, czekam zatem na wyniki histopatologii bo ciekawa jestem jak diabli co tam się zalęgło... A teraz lecę wkuwać bo los psów musi leżeć w dobrych rękach i wyedukowanych głowach :)
Dużo zdrówka Zarko!

Posted

Mi nawet do głowy nie przyszło ze ja pogonisz pare kilometrów ,tylko własnie ograniczysz zapędy,które jako pies pracujący po długim urlopie,ma pewnie wielkie.Wygłaskaj ja ode mnie.Pozdrawiam.