albiemu Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 ojjj przecież żartowałam z tym że tylko tyle- ja naprawdę niskie pokłony ślę bo w swojej pracowitości jesteście wyjątkowi - miałam złe doświadczenia w tym względzie u facetów ale zmieniłam zdanie poznając Was. Nie kadzę jedynie stwierdzam fakt. Quote
albiemu Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 już wiem że Zdrapkowóz nie dla mnie - zostaje STOPEM dojechać ..... dzięki że mnie uprzedziłeś :D Cytat: Napisał Rafal StWola .... tfu tfu na urok na złe , co bym nie zapeszył ..... i prosze nie pluj na mnie :-D Quote
SZPiLKA23 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Bez Zdrapkowozu leze i kwiecze, zostaje mi Sare do taczek zaprząc :D Quote
albiemu Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 raczej nas do taczek zaprząc bo Sara z moim Guciem na taczkach jadą - gdzie Twoja miłość do zwierząt?? SZPILKA ?!?!?!?!?! :D Quote
SZPiLKA23 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Sarka z miłosci do mnie by mnie zawiozła :D zreszta znajac tego lenia to po 1 km musiałaby byc zmiana :D Quote
Rafal StWola Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 EEE tam Zdrapkowóz jest do dyspozycji ...będzie tylko odrobinę szybciej hehe Co do taczek .... wstyd .... nie dość że facetów wykorzystują to jeszcze biedne stworzenia .... Będę apelował do toz-u o odebranie biedaków i oddanie mi pod opiekę i ochronę hehe Zdrapek się biedakami zajmnie .....:):) Quote
SZPiLKA23 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 No do czego to doszło zeby mi TOZem grozili :mad: Sarka sprytna bestia wezmnie mnie na swoj wrok aniołka i to ja ja na rekach zaniose :cool1: tylko wsumie to po co mam ja targac ...:hmmmm::WTF: Dobrze ze Zdrapkowoz cierpliwy do czarownic:errrr: Quote
albiemu Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Rafciu widzimy się w Sądzie ..... ta zniewaga krwi wymaga - do TOZ-u ..... SKANDAL! Quote
SZPiLKA23 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Kasia a Ty zostaw to 10 kg w spokoju o nam znikniesz a tego bym nie przezyła.... Quote
SZPiLKA23 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 no baaaaa i to jestem 4 listna :D:D:D Jak czarownice zarzuca czary to boj sie narodzie :D Quote
albiemu Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 SZPiLKA23 napisał(a): Jak czarownice zarzuca czary to boj sie narodzie :D NARÓD: BOIMY SIĘ !!!! :diabloti: SZPILKA: CZARÓW BAĆ SIĘ TRZEBA! BOICIE SIĘ ?!?! NARÓD: BOIMY!!!!!! ja w tym czasie postaram się zniknąć pod wielką chmurą dymu :D heheheh dobra Szpilka - jeszcze trochę i nas Groźny Rafał przegoni, że mu wątek Zdrapki zaśmiecamy .... a to strach się nie bać, bo gniew jego wielki jak niedźwiedź jest, szybki jak wilk i niespodziewany niczym atak jastrzębia ...... Quote
SZPiLKA23 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Szpilka ====> Naród =====> Abiemu =====> Rafał jastrząb =====> Zaba =====> Quote
albiemu Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 heheheheheheh :D - u Rafcia powinna się animacja kończyć słowem DOOP! i wielką chmurą kurzu .... Żabę trafiłaś idealnie!!!! no przecież idealnie!!!! - co do nas Szpileczko jak zwykle piękne i waleczne .... :) - naród .... dokładnie taki sam jak na ulicach .... Quote
halcia Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Ja już w zdrapkowozie siedziałam,jakieś 100 m. to mnie przecież nie wyrzucisz?Też jade,juz dawno jestem wyganiana z domu na odpoczynek.A te czarownice sie na mnie wypięły,między soba rozgrywają i Ciebie testują!Zdrapek myśle,że śpi w taki paskudny dzień,a sen to zdrowie- mówią.Znalazłeś zgube? Quote
albiemu Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Halinaaaaa ja nawet nie muszę pisać że Ty z nami bo to jest takie oczywiste przecież! :) Quote
Rafal StWola Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Zdrapek śpi i śpi i śpi i śpi .... wręcz się trochę martwie dlaczego tak śpi długo .... zrobiłem Jej ryżu z kurczakiem a ta nic .... delicję jedna zjadła bo uwielbia .... Co do narodu ..... Ciemnogród się widzę szerzy ... Szpilka pistolety skałkowe i łuki ... Albiemu miotła miast Zelmerka .... oj nie poszły Ciotki z duchem czasu .... Quote
albiemu Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Ty się bój pierniczku najsłodszy bo nawet nie wiesz co czarownica albiemu na tej miotle wyczynia!!! ...... zrobić z Ciebie chatkę? będziesz miał przewalone bo jako ściana będziesz musiał wciąż na mnie patrzeć! :shake: a najgorszemu wrogowi tego nie życzę ..... Quote
żaba88 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 W to miejsce na ścianie gdzie będą oczy powieszę jakiś wielki obraz żeby ukoić cierpienia :D Quote
Rafal StWola Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Zdrapek zjadł miche ryżu z kurczakiem .... Jestem co najmniej zadowolony ....i nie ważne że to płeć przeklęta ..... Wilkiem jest jako ja więc Jej wybaczę nie zawinione braki ..... Je, pije , potrzeby załatwia na dworzu więc cieszę się ..... tfu na urok na złe .... Musi byc dobrze .... aha Albiemu zjadłem i nie głoduję ..... Quote
SZPiLKA23 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Trzymam kciuki za Zdrapke solidarność babska musi byc...;) Quote
albiemu Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 żaba88 napisał(a):W to miejsce na ścianie gdzie będą oczy powieszę jakiś wielki obraz żeby ukoić cierpienia :D jak to jest? na innych wątkach jesteś dla mnie taki miły ... a tutaj .... :diabloti: Quote
albiemu Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Rafal StWola napisał(a):Zdrapek zjadł miche ryżu z kurczakiem .... Jestem co najmniej zadowolony ....i nie ważne że to płeć przeklęta ..... Wilkiem jest jako ja więc Jej wybaczę nie zawinione braki ..... Je, pije , potrzeby załatwia na dworzu więc cieszę się ..... tfu na urok na złe .... Musi byc dobrze .... aha Albiemu zjadłem i nie głoduję ..... Zdrapkiem się cieszę jak szlag! Albiemu się raduej wielce, że zacząłeś w końcu do lodówki zaglądać - czas najwyższy ..... Quote
halcia Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Przecież to watek Rafała i Zdrapki,Żabie wypada być solidarnym,nawet nie wypada ,chce ,tak czuje.Spaniem sie nie martw,przy tak wrednej pogodzie większość psiaków spi.To co,twierdzisz ,ze najadłeś sie na zapas? Quote
Recommended Posts