Rafal StWola Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Dalej czekamy na tel od weta .... powoli zaczynam chodzić po ścianach ....sam z Zdrapką tu siedzę i nawet nie mam z kim pogadać tylko Ona tu ze mną .... Zadzwonię o 17 nie będę dłużej czekał .... mam ochotę czasem wyjść i powystrzelać wszystkich wookło za tą znieczulicę .... Quote
SZPiLKA23 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Spokojnie nie świruj wiem ze w takich momentach o spokój ciezko ale jak Ty sie denerwujesz to Zdrapka tez.... badz spokojny dlaniej Quote
SZPiLKA23 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Rozmawiałam z Rafałem na gg... Po wizycie u weta Zdrapka czuje sie lepiej, obydwoje sa zmeczeni... Pozniej Rafał napisze wiecej Quote
Rafal StWola Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Cóż .... powoli mi się dostaje .... za to że tu a nie tam , za to że taniej choć na koszty nie patrzę i w nosie mam odległosci ..... Zdrapka już chodzi , ma kaftanik sliczny od pana doktora , dostała antybiotyk i od bólu leki oraz coś dodatkowo bowiem wydzielina się pojawiła jakaś ....Jutro do kontroli o 18 .... Pan doktor moim prywatnym zdaniem bardzo miły i z dość dużą dozą zaufania powiem " profesjonalista " Przyjął mnie w niedzielę , zajął się Zdrapką naprawdę fajnie i widać poprawę .... Zrobiłem co w mojej mocy .... może za mało sam nie wiem ..... nie jestem wetem ..... jeśli to moja wina to spokojnie rzucać kamieniem proszę ..... Powoli dość mam i wybaczcie ale chyba już pisać nie będę ..... ja ponoszę odpowiedzialność za Zrapkę fakt .... ale jak siedziała w schronie to nikt Jej nie chciał pomóc ...teraz jak się okazało że ma rodowód to pewnie wszyscy uczeni zaczną mnie szkalować .... i ok ....podejmuję rękawicę ..... Przez niecałe trzy miesiące byłem około 20 razy u weta .... mam na to dowody .... badania i wszystko .... chce ktoś zobaczyć jak się Zdrapka ma i w jakochj jest warunkach ...proszę do mnie .... zapraszam..... I nie radzę nikomu po Zdrapkę łapek wyciągać bo uciachlam bez skrupułów ....:angryy: Quote
żaba88 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Stary co Ty w ogóle piszesz?! Na bank zrobiłeś wszystko co było w Twojej mocy! A kamieniami będziemy razem rzucali w tych co po nią przyjdą (ewentualnie potem pociachać). Quote
andzia69 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Rafale - no co ty:shake: przeciez ty jestej najukochanszy pan Zdrapki:loveu::loveu::loveu: Będzie dobrze:loveu: Quote
Becia66 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Rafal StWola napisał(a): I nie radzę nikomu po Zdrapkę łapek wyciągać bo uciachlam bez skrupułów ....:angryy: A kamieniami będziemy razem rzucali w tych co po nią przyjdą (ewentualnie potem pociachać) O co tu chodzi ? Kto po nia łapy wyciąga i ma przyjść ? Jejku, nic nie kapuję, napiszcie troche jaśniej...:roll: Chyba jakaś niekumata baba jestem...:shake: Quote
Becia66 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Tak jeszcze raz czytam, czy macie na myśli kostuchę ??? :razz: Quote
żaba88 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 becia66 napisał(a):Tak jeszcze raz czytam, czy macie na myśli kostuchę ??? :razz: Beciu o czym Ty mylisz! Znalazł się numerek na Zdrapci i Rafał myśli że ktoś się może odezwać po nią... Quote
Rafal StWola Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 W końcu Żaba jako facet , pogoni to stadko w dobrą drogę .... Ja wiem czego Orzeszkom brakowało .... a raczej kogo ... " Basiora " brakowało .... To prawda co powiedział Żaba tylko że raczej miałem na myśli zdarzenie czysto hipotetyczne , choć po paru e-mailach troszkę zgłupiałem .... Przespałem się ( po raz pierwszy od czwartku ) i chyba jaśniej teraz patrzę , więc i wypowiedzi będą żadsze a bardziej konkretne mam nadzieję . Co do tego gdzie był wykonany zabieg , kiedy i za ile , wybaczcie ale sie tłumaczyć nie myślę .... a jak to się komuś nie podoba to niech przygarnie Husky ze schronu i jedzie leczyć tam gdzie jego wola wskaże..... W razie potrzeby znalezienia Husky w schronie ofiarowuję moją pomoc ( klasyfikacja kandydata jednak będzię konkretna , kandydata ludzkiego i warunków panujących u tegoż) .... Zdrapka już tak się nie "poci" na brzuszku , wstaje , robi i siii i kuuuu , wygląda lepiej .... Jak będzię po kontroli to napiszę choć obiecałem sobie wczoraj tego nie robić , to jednak są osoby którym zależy na wiadomościach i które pomogły mi wielce ..... dlatego napiszę , ale już nie za często ..... bo i powodów częstego pisania nie ma ... Pozdrawiam Rafał. Quote
Rafal StWola Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Cześć Czarownico .... nie tyle będzie co MUSI być dobrze .... Quote
albiemu Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 miałam nawet dzwonić zapytać ale już nie będę, odpocznij od ciotki Kaśki :) ... trzymam kciuki w dalszym ciągu! Quote
Rafal StWola Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Jakaś druga łapka mi wyskoczyła ..... w moim przypadku to chyba oznacza kolejne siwe włosy ..... Zdrapek śpi jak suseł ..... Quote
albiemu Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 kobiety lecą na szpakowatych panów więc nie marudź :) powtórz proszę Zdrapce że Gutek wciąż o niej myśli a swoje emocje starał się rozładować przez cały weekend na mnie ..... myślałam że mnie szlag trafi, autentycznie .... jak widac nie mogę tulić suczek a szkoda. Quote
Becia66 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Rafal StWola napisał(a):Cześć Czarownico .... nie tyle będzie co MUSI być dobrze .... Szpilka, nie pozwól sobie na takie traktowanie...:evil_lol:, bo jak my zaczniemy epitetami sypać to będzie żle....:eviltong: Quote
albiemu Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Rafał i tak ma przerąbane Beciu czego ma świadomość - u mnie podpadł u Szpilki podpadnięty i u Ciebie też bo nam dokucza tak więc ..... dajemy mu czas aż Zdrapka dojdzie do siebie i tyle dobrego. Halcia wiem że będzie go bronić bo ma słabość do typa a ona chociaż mała to zacięta jest :D więc łatwo nie będzie! Quote
Rafal StWola Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Oj Czarownice Wy moje .... Mam niestety przewagę .... Jestam ja i Zdrapka i Halcia i myślę że Żaba w poczuciu męskiej solidarności mnie nie opuści ....więc jest nas co najmniej czworo a Wy tylko Trzy hehe ..... Co do obietnic czy też pogróżek .... mam sam przyjechać by oberwać czy też zamyślacie najazd ? a jeśli najazd to jak tu traficie ? ...w przypadku zaś gdybym to sam miał po wymieżenie sprawiedliwości przyjechać ... to może zacznę do Mielca jeździć by się nie narażać .... Zdrapek wyszedł na polko ...połaził sobie i teraz śpi .... wydaje mi się że jest poprawa .... fartuszek bardziej suchy ( prawie nic nie leci ...nose zimny ... nie trzęsie się jak wstaje .... Daleki jestem od pochopnych wniosków ale jest ciut lepiej .... Quote
SZPiLKA23 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Zabe sie zbojkotuje:diabloti: zostaniesz sam z Halcia i Zdrapka....:evil_lol: a nie zapominiaj ze moja Sara to prawie wilk :D:eviltong: (prawie robi w tym przypadku duza roznice;)) Quote
żaba88 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Pacia próbuj szczęścia... :evil_lol: Nie dam się tak łatwo, z resztą jak i Rafał! Rafał jakby był jakiś zmasowany atak czarownic to wołaj szybko :mad: Quote
SZPiLKA23 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Nie macie szans :D nie nazywaj mnie Pacia bo wskoczysz na liste do ciach ciach przed Rafała :P Quote
Recommended Posts