Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dalej czekamy na tel od weta .... powoli zaczynam chodzić po ścianach ....sam z Zdrapką tu siedzę i nawet nie mam z kim pogadać tylko Ona tu ze mną .... Zadzwonię o 17 nie będę dłużej czekał .... mam ochotę czasem wyjść i powystrzelać wszystkich wookło za tą znieczulicę ....

Posted

Cóż .... powoli mi się dostaje .... za to że tu a nie tam , za to że taniej choć na koszty nie patrzę i w nosie mam odległosci .....
Zdrapka już chodzi , ma kaftanik sliczny od pana doktora , dostała antybiotyk i od bólu leki oraz coś dodatkowo bowiem wydzielina się pojawiła jakaś ....Jutro do kontroli o 18 ....
Pan doktor moim prywatnym zdaniem bardzo miły i z dość dużą dozą zaufania powiem " profesjonalista "
Przyjął mnie w niedzielę , zajął się Zdrapką naprawdę fajnie i widać poprawę ....

Zrobiłem co w mojej mocy .... może za mało sam nie wiem ..... nie jestem wetem ..... jeśli to moja wina to spokojnie rzucać kamieniem proszę .....
Powoli dość mam i wybaczcie ale chyba już pisać nie będę ..... ja ponoszę odpowiedzialność za Zrapkę fakt .... ale jak siedziała w schronie to nikt Jej nie chciał pomóc ...teraz jak się okazało że ma rodowód to pewnie wszyscy uczeni zaczną mnie szkalować .... i ok ....podejmuję rękawicę .....

Przez niecałe trzy miesiące byłem około 20 razy u weta .... mam na to dowody .... badania i wszystko .... chce ktoś zobaczyć jak się Zdrapka ma i w jakochj jest warunkach ...proszę do mnie .... zapraszam.....

I nie radzę nikomu po Zdrapkę łapek wyciągać bo uciachlam bez skrupułów ....:angryy:

Posted

Stary co Ty w ogóle piszesz?! Na bank zrobiłeś wszystko co było w Twojej mocy! A kamieniami będziemy razem rzucali w tych co po nią przyjdą (ewentualnie potem pociachać).

Posted

Rafal StWola napisał(a):

I nie radzę nikomu po Zdrapkę łapek wyciągać bo uciachlam bez skrupułów ....:angryy:

A kamieniami będziemy razem rzucali w tych co po nią przyjdą (ewentualnie potem pociachać)

O co tu chodzi ? Kto po nia łapy wyciąga i ma przyjść ? Jejku, nic nie kapuję, napiszcie troche jaśniej...:roll: Chyba jakaś niekumata baba jestem...:shake:

Posted

becia66 napisał(a):
Tak jeszcze raz czytam, czy macie na myśli kostuchę ??? :razz:

Beciu o czym Ty mylisz! Znalazł się numerek na Zdrapci i Rafał myśli że ktoś się może odezwać po nią...

Posted

W końcu Żaba jako facet , pogoni to stadko w dobrą drogę .... Ja wiem czego Orzeszkom brakowało .... a raczej kogo ... " Basiora " brakowało ....

To prawda co powiedział Żaba tylko że raczej miałem na myśli zdarzenie czysto hipotetyczne , choć po paru e-mailach troszkę zgłupiałem ....

Przespałem się ( po raz pierwszy od czwartku ) i chyba jaśniej teraz patrzę , więc i wypowiedzi będą żadsze a bardziej konkretne mam nadzieję .

Co do tego gdzie był wykonany zabieg , kiedy i za ile , wybaczcie ale sie tłumaczyć nie myślę .... a jak to się komuś nie podoba to niech przygarnie Husky ze schronu i jedzie leczyć tam gdzie jego wola wskaże..... W razie potrzeby znalezienia Husky w schronie ofiarowuję moją pomoc ( klasyfikacja kandydata jednak będzię konkretna , kandydata ludzkiego i warunków panujących u tegoż) ....

Zdrapka już tak się nie "poci" na brzuszku , wstaje , robi i siii i kuuuu , wygląda lepiej .... Jak będzię po kontroli to napiszę choć obiecałem sobie wczoraj tego nie robić , to jednak są osoby którym zależy na wiadomościach i które pomogły mi wielce ..... dlatego napiszę , ale już nie za często ..... bo i powodów częstego pisania nie ma ...

Pozdrawiam Rafał.

Posted

kobiety lecą na szpakowatych panów więc nie marudź :)

powtórz proszę Zdrapce że Gutek wciąż o niej myśli a swoje emocje starał się rozładować przez cały weekend na mnie ..... myślałam że mnie szlag trafi, autentycznie .... jak widac nie mogę tulić suczek a szkoda.

Posted

Rafal StWola napisał(a):
Cześć Czarownico .... nie tyle będzie co MUSI być dobrze ....

Szpilka, nie pozwól sobie na takie traktowanie...:evil_lol:, bo jak my zaczniemy epitetami sypać to będzie żle....:eviltong:

Posted

Rafał i tak ma przerąbane Beciu czego ma świadomość - u mnie podpadł u Szpilki podpadnięty i u Ciebie też bo nam dokucza tak więc ..... dajemy mu czas aż Zdrapka dojdzie do siebie i tyle dobrego.
Halcia wiem że będzie go bronić bo ma słabość do typa a ona chociaż mała to zacięta jest :D więc łatwo nie będzie!

Posted

Oj Czarownice Wy moje ....
Mam niestety przewagę .... Jestam ja i Zdrapka i Halcia i myślę że Żaba w poczuciu męskiej solidarności mnie nie opuści ....więc jest nas co najmniej czworo a Wy tylko Trzy hehe .....

Co do obietnic czy też pogróżek .... mam sam przyjechać by oberwać czy też zamyślacie najazd ? a jeśli najazd to jak tu traficie ? ...w przypadku zaś gdybym to sam miał po wymieżenie sprawiedliwości przyjechać ... to może zacznę do Mielca jeździć by się nie narażać ....

Zdrapek wyszedł na polko ...połaził sobie i teraz śpi .... wydaje mi się że jest poprawa .... fartuszek bardziej suchy ( prawie nic nie leci ...nose zimny ... nie trzęsie się jak wstaje .... Daleki jestem od pochopnych wniosków ale jest ciut lepiej ....

Posted

Pacia próbuj szczęścia... :evil_lol: Nie dam się tak łatwo, z resztą jak i Rafał! Rafał jakby był jakiś zmasowany atak czarownic to wołaj szybko :mad: