SZPiLKA23 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Rafal StWola napisał(a):Kaśka a nie przed urodą Sary ???? ok już nie żartuję :) Mam nadzieję że mi Pati wybaczy jak powiem że podobne są diablice do siebie :) :D mama powiedziała dzisiaj to samo... ze pasujemy do siebie jak siostry nawet z wygladu :D Quote
andzia69 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Rafal StWola napisał(a):Decyzje?????? Guza już nie ma ....sterylka zrobiona także ..... nawet rodowód by się znalazł dla Zdrapki hmmmmmm Ale Ciotka ma zapłon hehe Pozdrawiam i dziękuję za pamięć :) no to faktycznie mam zapłon...te powiadomienia przychodzą jak chcą (ostatnie mi przyszło właśnie o twoich rozterkach nt operacji), a ze ja "obskakuje" sporo watków zanim sama znalazłam i wkleiłam o tym guzie to sie okazuje, ze z moimi "radami" się spóźniłam:oops::oops::oops: Cieszę się, ze wszystko u was ok:loveu::loveu::loveu::loveu: A Zdrapka ma piękne futerko na tych ostatnich zdjęciach...w ogóle jest sliczna:loveu: Quote
andzia69 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 ups..przeczytałam...czyżby tatuaż się w pachwinie znalazł?:crazyeye: wcale bym się nie zdziwiła:lol: Quote
Rafal StWola Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Tatu się faktycznie znalazł .... apropo tatu i rodowodów to będąc w Rzeszowie na wystawie z Zdrapką , pewien sędzia pytał mnie jaka to rasa HAHAHAHAHAHA odpowiedź brzmiała .... " Miniaturowy Miś Polarny " ..... pozostawiam bez komentarza ..... Szpilko bo jesteście podobne jak siostry .... nie wiem jak z charakterkami ale zewnętrznie to bym to ujął słowem " bliźnięta " hehe Quote
albiemu Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Rafal StWola napisał(a):Kaśka a nie przed urodą Sary ???? ok już nie żartuję :) Mam nadzieję że mi Pati wybaczy jak powiem że podobne są diablice do siebie :) Szpilka kolejny dogoman wpadł :) po uszki :D heheheh GRATKI! :) Jak tam Zdrapeczka mam nadzieję lepiej niż jej kumpela albiemu :roll: Quote
SZPiLKA23 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 :D Kasiu Ty moze odemnie przez telefon sie zaraziłas:D a tak powaznie to zdrowiej szybko:glaszcze: bo jak to tak bez Ciebie:shake: Quote
Rafal StWola Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Albiemu .... możesz przejść na język ludzki i jakoś mi wytłumaczyć o co chodzi z tym " wpadaniem " ????? Ja wiem że wy kobiety macie tą waszą ...... intuicję .... ale jako facet kierowałem się zawsze przesłankami bardziej realnymi od intuicji czy domysłow hehe Wolałbym więc zanim zacznę się domyślać Twoich intencji poznać raczej bardziej przyziemne powody tego " wpadania " hehe ps ZARKA w sumie ok ...tylko sisia dużo i na raczej mocny żółty kolor .... jak ktoś ma jakiś pomysł co to może być to piszcie .... przed zabiegiem siuśki były bardziej przeźroczyste Quote
Rafal StWola Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 YHHMMMM..... A może przewiduje przyszłość ????? Ja się zaraz z Wami podroczę hehe Wstało to rano ..... pewnie lewą nogą ..... z przyczyn ewidentnie awiacyjnych ..... wiadomo chora to w nocy na miotełce nie polata za bardzo .......zła z tego powodu jak każda miłośniczka nocnych lotów.... więc co robi ???? znajdzie sobie faceta do zabawy heheh albo droczenia ..... Quote
SZPiLKA23 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 :D:D:D Rafał ja tez jestem chora :D ale dzieki sabat był udany :D Quote
Rafal StWola Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Zatem życzyć dziś będę powrotu do zdrowia aż trzem dziewczynom hehe Zdrapce Tobie i Kaśce :) Quote
Becia66 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Tak czytam i czytam.....Rafał nawet nie wiesz jakie Zdrapka miala szczęście że trafiła na ciebie....chociaż głupio piszę - na pewno wiesz !!! :buzi: A całuski z rana to dla was obojga, tak na rozpoczęcie miłego dnia...:eviltong: Quote
albiemu Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 oboje mieli szczęście Beciu .... Rafał wyglądam jak czarownica zgodzę się miotła w kącie i nie polatałam, ale miałam sporo czasu na patrzenie w studnię - widziałam wielkie koło na którym łamie Cie TZ Szpilki a ja wybijam mu rytm na wielkim bębnie :P traktuj to jako wskazówkę i pomoc bo Cie SZELMIAKU LUBIE pomimo wszystko Szpilka nie ma co kurujemy się podeślę Ci czarnym krukiem mieszankę ziół ale nie zapomnij dobrze pogryźć wcześniej skrzydła niewidzialnego nietoperza potem dopiero zioła - fusami spluń trzy razy za siebie na wschód! Sprawy wyjaśnione wracamy do wątki Zdrapki. Quote
SZPiLKA23 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 :D:D:D Tylko powiedz krukowi zeby był na czas i nie ogladał sie za wronami :D Quote
albiemu Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 wykastrowany - spokojnie da radę żeby mnie od czarnownic .... skandal Rafał, czlowiek się stara, ukrywa swoje zdolności a tu proszę - widać jednak cholera jasna, a nawet pypcia z nosa w domu zostawiam. Ehhhhhh jak tu do ludzi wychodzić .... zabolało ..... ałć :shake: podpowiedz co mnie zdradza? skołtunione włosy? Żabi oddech? Zczerniałe zęby? Korale z pierników? Czy zez? bo to zawsze zeza podejrzewałam że mnie zdradza ..... proszę podpowiedz co! Quote
SZPiLKA23 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Wszystkim facetom moze zrobic ciach ciach:multi::diabloti: Quote
albiemu Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Zdrapko czyń swoją powinność w kobietach siła ugryź go w doope proszę w moim imieniu bo ja nie mam jak - kopnąć - sprawa jasna bo gryźć go w tylek nie będę :D za krotko się znamy .... Szpilka spokojnie dajmy im jeszcze szanse, ale przesuń proszę na liście "ciachajmy bez granic" Rafała z pozycji 14 na pozycję trzecią zaraz po bliźniakach! Quote
albiemu Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 i nie dyskutuj z nami Rafał uprzedzam bo Ci ziółek umieszam i na pozycję pierwszą wskoczysz! Szpileczko jak zawsze możemy na siebie liczyć ku wielkiemu szczęściu naszych orzeszków i małego niepokoju kolegi Rafała. Zdrapka uratowana dostała kolejną szansę za zycie i to jest najpiekniejszy dar tego tygodnia! Quote
Rafal StWola Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Hehe spokojnie ...wiem że boli gdy prawda wypłynie ale żeby od razu tak się przyznawać ....Czasy pewnego hiszpana się skończyły to prawda, ale i teraz kościół egzorcyzmy ponoć praktykuje ... więc doradzałbym ostrożność ...hehe Na liście mówicie ???? w zasadzie mogłem się spodziewać że czarownicom tylko to na myśli co u faceta w portkach :):) Quote
albiemu Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 aby nie zaśmiecać wątku Zdrapki sprawy wyjaśnimy sobie z Rafałem gdzie indziej Quote
żaba88 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Że ja nie znalazłem tego wątku wcześniej! Zdrapka i Rafał to idealny przykład że papierków nie potrzeba do niczego żeby mieć pięknego psiaka! Nich inni czytają i podziwiają ich oboje! ;) Widzę że te dwie schorowane czarownice za bardzo się rozbestwiły tutaj :D Quote
Becia66 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote=Rafal StWola;9876119 w zasadzie mogłem się spodziewać że czarownicom tylko to na myśli co u faceta w portkach :):) No właśnie, bo często tam czegoś brakuje....:evil_lol::evil_lol: Quote
Rafal StWola Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 ZDrapka ma się gorzej .... przeszła się na pole i zribiła kupę ale trzęsie się z wysiłku czy też bólu ... ledwo chodzi .... Wet ma zadzwonić jak tylko będzie w lecznicy ...czekam i od zmysłów odchodzę ..... Jeść też nie chce ani konsery ani kurczka ani boczku choć to Jej przysmak .... pije tylko duzo .... żal mi Jej a nijak bez pomy weta Jej nie potrafię ulżyć ...tylko głasiam i pilnuję czy się nie pogarsza ...kurde gdzie ten nasz Wet ? ..... Quote
Recommended Posts