Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hm, a do mnie napisała pani z pytaniem czy można szczeniaka wysłać kurierem..
no comment..
Za chwilę przekażę też treść normalnego maila i kontakt..

Posted

Makuuu napisał(a):
jutro chyba będziemy w schronie to możemy z nią wyjść ;)

To super!:multi: Czekamy na relacje ze spacerku. Przespacerujcie się z nią koło kociarni i zobaczcie jaka będzie jej reakcja na koty.

Posted

Przypominam aby dokładnie sprawdzac chętnych :diabloti:

Ludzie w ogóle nie mają pojęcia o tej rasie. Wczoraj rozmawiałam na GG z chłopakiem chętnym na husky. Napalił się strasznie na takiego psa a wiedział o tej rasie tyle co da sie przeczytać w każdej encyklopedi dla dzieci z rasami psów.

Jak mu powiedziałam całą prawdę o tych psach i pokazałam zdjęcia do czego są one zdolne to stwierdził, że on myślał, że to są spokojne, grzeczne i niewymagające psy.

W dodatku stwierdził, że dla pewności spyta jeszcze "hodowcy" od którego chciał kupić szczeniaka co on o tym sądzi.

No a przecież wiadomo, że pseudohodowca powie to co chce usłyszeć klijent byleby tylko wcisnąć szczeniaka. :shake::shake:

Jak macie jakiś chętnych na chusky pokazujcie im to http://www.bezdomne.szpice.zahoryzontem.org/portal.php?show=1

Posted

Madzia, moja córka była dzisiaj z Nią na spacerze. Przechodziła obok kotów i nie reagowała na nie, ale może była zafascynowana tym, że wyszła na spacer.

Posted

w końcu jutro nie mogłabym jechać ;(... ale i tak dobrze wyszło. W piątek, Magda napisała mi, że będzie, także może pstryknę im fotkę na spacerku ;)...
a potem może trochę podczeszę Zarapi i Kropkę (bo w końcu tymczas na horyzoncie :P )...

p.S Dzwoniła kolejna osoba zainteresowana małą... dałam nr. DT ;)

Posted

Najnowsze zdjęcia naszej malutkiej.

Wspólna kolacja.

Moja opiekunka, Sara.

Śpiąca Królewna.

Zabawa z kotem.

Łapka całkowicie zdrowa. Biega i wojuje ze wszystkimi psiakami. Postaram się zrobić zdjęcia jak bawi się z psami na podwórku. Było dzisiaj kilka telefon w sprawie adopcji. Odległe miasta, ale nic 100%. Najlepiej by było gdyby była w Radomiu lub okolicach, bo nie wiadomo do czego komu posłuży.

Posted

Folen napisał(a):
7 obserwatorów u malca, Zarapi 1 ;)

Trochę martwi mnie tak mała liczba ludków obserwujących Zarapi... Ale cóż, czas pokaże...

Zarapi miśku! Trzymam ciuki! ;)

Posted

Proponuję zmienić w opisie maluszka na Allegro, to że leci na przednie łapki - z ostatnich relacji wynika, że już się tak nie dzieje.

"D O R K A" napisał(a):
Okazuje się, że Zarapi ma jakąś narośl na prawej tylniej nodze...:shake:

Wiadomo coś więcej?

Posted

Makuuu napisał(a):
oj! żeby to nie był (tfu! tfu! tfu! tfu!) rak kolana... coś tak mi się kiedyś obiło o uszy, ale nie wiedziałam czy to o niej mowa czy też nie

Mam nadzieję, że nie. Myślę, że wet ją przepada i zdiagnozuje.

Posted

Malutka huski czuje się dobrze, troszke kuleję na łapke, ale wczoraj chyba miała gorszy dzień i nie biegała. :shake: Ale dziś już szalaje razem z moją sunią Sarą. Byli dziś u nas chętni po pieska, bardzo mili ludzie. Jak wszystko dobrze pójdzie to mała będzie w nowym domku około czwartku.
:multi:

Posted

~MaDaLeNa~ napisał(a):
Malutka huski czuje się dobrze, troszke kuleję na łapke, ale wczoraj chyba miała gorszy dzień i nie biegała. :shake: Ale dziś już szalaje razem z moją sunią Sarą. Byli dziś u nas chętni po pieska, bardzo mili ludzie. Jak wszystko dobrze pójdzie to mała będzie w nowym domku około czwartku.
:multi:
Czekamy na wieści......:shake::lol: