Makuuu Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 jutro chyba będziemy w schronie to możemy z nią wyjść ;) Quote
Folen Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Hm, a do mnie napisała pani z pytaniem czy można szczeniaka wysłać kurierem.. no comment.. Za chwilę przekażę też treść normalnego maila i kontakt.. Quote
MARCHEWA Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 A może napiszcie do Wandul66,ona szuka psiaka (szczeniaka)dla siebie,tu jest wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101304 Quote
D O R K A Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Makuuu napisał(a):jutro chyba będziemy w schronie to możemy z nią wyjść ;) To super!:multi: Czekamy na relacje ze spacerku. Przespacerujcie się z nią koło kociarni i zobaczcie jaka będzie jej reakcja na koty. Quote
Paulina87 Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Przypominam aby dokładnie sprawdzac chętnych :diabloti: Ludzie w ogóle nie mają pojęcia o tej rasie. Wczoraj rozmawiałam na GG z chłopakiem chętnym na husky. Napalił się strasznie na takiego psa a wiedział o tej rasie tyle co da sie przeczytać w każdej encyklopedi dla dzieci z rasami psów. Jak mu powiedziałam całą prawdę o tych psach i pokazałam zdjęcia do czego są one zdolne to stwierdził, że on myślał, że to są spokojne, grzeczne i niewymagające psy. W dodatku stwierdził, że dla pewności spyta jeszcze "hodowcy" od którego chciał kupić szczeniaka co on o tym sądzi. No a przecież wiadomo, że pseudohodowca powie to co chce usłyszeć klijent byleby tylko wcisnąć szczeniaka. :shake::shake: Jak macie jakiś chętnych na chusky pokazujcie im to http://www.bezdomne.szpice.zahoryzontem.org/portal.php?show=1 Quote
Hala Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Ja do tej listy, którą znam na pamięć, z checią dorzucę zdjećia z mojego domu. :mad: Quote
Voess Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Madzia, moja córka była dzisiaj z Nią na spacerze. Przechodziła obok kotów i nie reagowała na nie, ale może była zafascynowana tym, że wyszła na spacer. Quote
Paulina87 Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 A jak się zachowywała? Ciągnęła mocno na smyczy? Była grzeczna? Quote
Makuuu Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 w końcu jutro nie mogłabym jechać ;(... ale i tak dobrze wyszło. W piątek, Magda napisała mi, że będzie, także może pstryknę im fotkę na spacerku ;)... a potem może trochę podczeszę Zarapi i Kropkę (bo w końcu tymczas na horyzoncie :P )... p.S Dzwoniła kolejna osoba zainteresowana małą... dałam nr. DT ;) Quote
Folen Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Maluszek ma na allegro 5 obserwatorów, a Zarapi 1 ;) Quote
Makuuu Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Maluch znajdzie dom! to pewne! Za Zarapi trzymam kciuki b. mocno! Quote
Voess Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Najnowsze zdjęcia naszej malutkiej. Wspólna kolacja. Moja opiekunka, Sara. Śpiąca Królewna. Zabawa z kotem. Łapka całkowicie zdrowa. Biega i wojuje ze wszystkimi psiakami. Postaram się zrobić zdjęcia jak bawi się z psami na podwórku. Było dzisiaj kilka telefon w sprawie adopcji. Odległe miasta, ale nic 100%. Najlepiej by było gdyby była w Radomiu lub okolicach, bo nie wiadomo do czego komu posłuży. Quote
Makuuu Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 Tym razem Zarapi, bardziej niż Maluch, się przypomina! Quote
Folen Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 7 obserwatorów u malca, Zarapi 1 ;) Mam nadzieję, że chętni dzwonią, dziewczynki mają dużo odsłon.. Quote
Makuuu Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 Folen napisał(a):7 obserwatorów u malca, Zarapi 1 ;) Trochę martwi mnie tak mała liczba ludków obserwujących Zarapi... Ale cóż, czas pokaże... Zarapi miśku! Trzymam ciuki! ;) Quote
D O R K A Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Okazuje się, że Zarapi ma jakąś narośl na prawej tylniej nodze...:shake: Quote
Kida i Olo Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Proponuję zmienić w opisie maluszka na Allegro, to że leci na przednie łapki - z ostatnich relacji wynika, że już się tak nie dzieje. "D O R K A" napisał(a):Okazuje się, że Zarapi ma jakąś narośl na prawej tylniej nodze...:shake: Wiadomo coś więcej? Quote
Makuuu Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 oj! żeby to nie był (tfu! tfu! tfu! tfu!) rak kolana... coś tak mi się kiedyś obiło o uszy, ale nie wiedziałam czy to o niej mowa czy też nie Quote
red Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Makuuu napisał(a):oj! żeby to nie był (tfu! tfu! tfu! tfu!) rak kolana... coś tak mi się kiedyś obiło o uszy, ale nie wiedziałam czy to o niej mowa czy też nie Mam nadzieję, że nie. Myślę, że wet ją przepada i zdiagnozuje. Quote
~MaDaLeNa~ Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Malutka huski czuje się dobrze, troszke kuleję na łapke, ale wczoraj chyba miała gorszy dzień i nie biegała. :shake: Ale dziś już szalaje razem z moją sunią Sarą. Byli dziś u nas chętni po pieska, bardzo mili ludzie. Jak wszystko dobrze pójdzie to mała będzie w nowym domku około czwartku. :multi: Quote
red Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 ~MaDaLeNa~ napisał(a):Malutka huski czuje się dobrze, troszke kuleję na łapke, ale wczoraj chyba miała gorszy dzień i nie biegała. :shake: Ale dziś już szalaje razem z moją sunią Sarą. Byli dziś u nas chętni po pieska, bardzo mili ludzie. Jak wszystko dobrze pójdzie to mała będzie w nowym domku około czwartku. :multi: Czekamy na wieści......:shake::lol: Quote
Recommended Posts