Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

eska87 napisał(a):
No moja po tchawicach była jak najbardziej chętna do tego :evil_lol:
Czy te penisy są jeszcze gorsze niż żwacze? One też zaczynają śmierdzieć podczas żucia..

Dla mnie wszystkie te susze smierdza niemozliwie :evil_lol:.

Posted

ja swoim psiakom zamowilam u taks smyczo-dwójnik i czekamy az dojdzie do tego dostały misia pluszowego (który został już skonsumowany...przetrwał 2 dni) i jeszcze czekamy na smycz skórzaną od hund czyli zrobiliśmy dwa dobre uczynki jak dostaniemy prezenty to i my bedziemy zadowoleni i psiaki w potrzebie bo na nich poszla kaska...ale sobie nasłodziłam jaka to ja dobra jestem hahahaha

Posted

dudziaczku a tam dobra nigdy nie uwazałam sie za dobra osobe a gigunie to po prostu pokochalam i do tej pory mam jej zdjecia na laptopie i je czesto ogladam tylko przykro mi ze tak po niej słuch zaginał i pańcia nic nam o niej nie pisze....

Posted

darunia-puma napisał(a):
czemu głupie ja bym sama z twoim psiakiem siedziala pod choinka i je jadła....

hihi ja ostatnio z moim twarożek z jednego talerza jedliśmy :evil_lol: a mama się ze mnie śmiała :roll::roll:

Posted

Bzik dostał zabawkę z której wysypuje się żarcie i tym sposobem zjadł z niej całą swoją kolacyjną porcję :lol: i przy okazji trochę pogłówkołał - na poczatku zupełnie nie zczaił o co chodzi ;)

Posted

Bzikowa napisał(a):
Bzik dostał zabawkę z której wysypuje się żarcie i tym sposobem zjadł z niej całą swoją kolacyjną porcję :lol: i przy okazji trochę pogłówkołał - na poczatku zupełnie nie zczaił o co chodzi ;)

Moja suka tez to dostala :D:D

zjadla pol paki rodzynek, ale na poczatku nie wiedziala o co chodzi :D:d

Posted

smallpati napisał(a):

winogrona/rodzynki, są bardzo niebezpieczne dla psów. Tym bardziej że Twoj jest mały, niewiele więc potrzeba żeby go przytruć.

Posted

moon_light napisał(a):
winogrona/rodzynki, są bardzo niebezpieczne dla psów. Tym bardziej że Twoj jest mały, niewiele więc potrzeba żeby go przytruć.

ja oczywiscie zartowalam z ta pol paczki :razz:

dostaje kilka na dzien, ale nic sie nie dzieje.

Kurcze poczytalam sobie o tych rodzynkach wycofie je z jej diety calkowicie dla bezpieczenstwa

Posted

Bzikowa napisał(a):

Mogę prosić linka do takiej, bądź podobnej piłki?

Posted

smallpati napisał(a):
Moja suka tez to dostala :D:D

smallpati napisał(a):
ja oczywiscie zartowalam z ta pol paczki :razz:

dostaje kilka na dzien, ale nic sie nie dzieje.

Kurcze poczytalam sobie o tych rodzynkach wycofie je z jej diety calkowicie dla bezpieczenstwa

no kilka na dzien wiesz generalnie ludzia po piciu tenaturatu przez chlebek tez sie na razie nic nie dzieje :)

• 10 months later...
Posted

Odgrzebuję temat, bo powoli jest na czasie :cool3:...

Macie jakieś pomysły na prezenty dla psiaków? Ja na razie wpadłam na kulę-smakulę dla Birmy - będzie jak znalazła dla tego żarłoka :multi: