Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Basia.sk8 napisał(a):
ja stawiam na zabawki i smakołyki. Obroża czy szelki uważam raczej jako prezent dla siebie bo Matra raczej się z tego nie cieszy :)

To chyba tak jak ze skarpetkami pod choinką :cool3::evil_lol:

Ja kupiłam jakieś "śmierdziele" i wędzone uszy :razz:

Posted

[quote name='Basia.sk8']ja stawiam na zabawki i smakołyki. Obroża czy szelki uważam raczej jako prezent dla siebie bo Matra raczej się z tego nie cieszy :)
a wyobrażasz sobie,że są takie psy ,które na widok nowego ubranka się cieszą jak głupie? :evil_lol:
nie mówię tutaj o Brutusie!!!!!!!

Posted

[quote name='Rinuś']a wyobrażasz sobie,że są takie psy ,które na widok nowego ubranka się cieszą jak głupie? :evil_lol:
nie mówię tutaj o Brutusie!!!!!!!

Może takie są ale to chyba wyjątki.
Matra pewnie by się też z ubranka ucieszyła jak by mogła się nim poprzeciągać :)
Przez to w tym roku jak i w poprzednich stawiam na żarełko coś innego niż zwykle je :)

Posted

Ja postawiłam w tym roku na jedzonko i zabawę :) Będzie w bród ciasteczek, "mokre" żarełko puszkowe, piszczący szpinak (tak, szpinak, w dodatku gumowy :lol:)... Możliwe, że jeszcze coś dokupię ;)

Wspomnę jeszcze o prezentach dla kociaka. Nerosław otrzyma swoje pierwsze szeleczki i smyczkę, do tego zabawkę z kocimiętką i oczywiście papu :)

Zawsze wydaję tyle kasy na prezenty dla futrzaków! Więcej niż na te dla rodzinki :evil_lol:

Posted

[quote name='Basia.sk8']Może takie są ale to chyba wyjątki.
Matra pewnie by się też z ubranka ucieszyła jak by mogła się nim poprzeciągać :)
Przez to w tym roku jak i w poprzednich stawiam na żarełko coś innego niż zwykle je :)
Jak ogladałam kiedyś program i pokazywali w Japonii jak małe pieski cieszą się na widok nowych ubranek :evil_lol:
a ja nie wiem czy jeszcze coś dokupię Brutusowi bo już mam debet na prezenty :shake:

Posted

[quote name='Rinuś']a ja nie wiem czy jeszcze coś dokupię Brutusowi bo już mam debet na prezenty :shake:
Ja już dawno mam debet na prezenty dla psa , a i tak kupuje :cool1:.

[quote name='Marta_Ares'] a jutro bedzie piszczaca pileczka
Ja miałam w planie kupić jej drugą piszczacą zabaweczkę na tygodniu ale okazało się że moja nowa piłeczka tenioswa o wiele bardziej polubiła mojego psiaka .

Posted

[quote name='Enchantress*']Ja już dawno mam debet na prezenty dla psa , a i tak kupuje :cool1:.

kupiłam Brutusowi szelki za 74zł...
a nic rodzinie nie kupiłam :shake:

Posted

W tamtym roku kupiłam zabawki świąteczne firmy trixie z psiego raju, kostki i smakołyki, a w tym roku dostanie zabawkę pluszaka, bo nie ma. Ja smakołyków nie daje, bo ma na co dzień, a to jest i tak wybredniś, bo twardych nie lubi :) Jutro za to dostanie w dzień kostkę, żeby przy ostatnich przygotowaniach się nie kręcił :evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś']Jak ogladałam kiedyś program i pokazywali w Japonii jak małe pieski cieszą się na widok nowych ubranek :evil_lol:

Są na świecie rzeczy, które się filozofom nie śniły :lol:
Ja psom swoich rodziców i mojej Szczotce podaruję smakołyki.
W sumie fajne są jeszcze zabawki, ale i tak nie ma to jak pies wąchający z zapałem przygotowaną paczkę ;) Jeszcze lepiej jak sam ją rozrywa ;) A zabawka sama nie da takiego efektu - chyba, że ze smakołykiem ;)
Koleżanka kiedyś swojemu psu kupiła na gwiazdkę szampon :evil_lol: Co prawda jakiś rozgrzewający, żeby nie marznął w kąpieli, ale i tak jakoś ciężko mi uwierzyć w to, że się psina cieszyła :evil_lol:

Posted

Ja jeszcze w Tesco w zoologu chciałam coś dziś dokupić. Oczywiście zoologiczny zamknęli. No to rzuciłam się do działu z artykułami dla zwierząt w samym tesco. Patrzę: wędzone kurze łapki! Hurra! Podnoszę: całe zapleśniałe, ociekające jakimś obrzydliwym płynem :shake: :angryy: Rozglądałam się za kimś komu mogłabym zgłosić, ale jak na złość nikogo nie było..
Ale za to kupiłam jeszcze suszone płuca wołowe i żołądki drobiowe - taniocha, a ile radości będzie :loveu:
Oglądałam jeszcze zabawki, ale ponieważ byłam z rodzicami, stwierdziłam, że przyhamuję ;) Lepiej, żeby nie wiedzieli ile ja na psiura wydaję :evil_lol: Kupimy tak jak planowałam - po świętach ;)

Posted

[quote name='BlackSheWolf']no jest :)
ale nie w tym małym tesco tylko takim duuuuuuuuużym xD
u nas nie ma :angryy: skandal!!
tzn nie ma w tym koło mnie...może w innych jest. :eviltong:

Posted

Za to w M1 nie mamy - a w Zabrzu jest i to naprawdę świetny :)
A ten u nas w Tesco taki średni, tzn. zapatrzenie dobre, ale pani, która tam pracuje to w pierwszej kolejności chce na kliencie dobrze zarobić, a nie mu dobrze doradzić i przy okazji zarobić :shake: Poza tym mają całą wystawę w akwariach ze zwierzętami.. Strasznie szkoda mi maluchów, tam wszyscy ludzie w tą szybę pukają i ogólnie je straszą :angryy: Nie cierpie czegoś takiego..

Posted

Moja zawsze dostawała coś do jedzenia, bo prezenty typu smycze, miski, kosmetyki jakoś chyba nie sprawiłyby jej radochy.

Ale w tym roku dostanie nie tylko żarełko. U TZta spodobała jej się piszcząca zabawka, taki "niezniszczalny" gumowy befsztyk. Spodobała do tego stopnia, że kiedy go jej w końcu zabrał i oddał swojej suni, moja z frustracji pogryzła mu poduszkę :evil_lol: Dlatego szukałam jej piszczącej zabawki - byłam w Kakadu w Złotych Tarasach, ale prawie wszystkie zabawki sprawiały wrażenie, jakby miały się rozpaść po pierwszym chwycie w jej zębiska. Przemiła pani ze sklepu pomagała mi poszukać jakiejś mocnej, i chyba z 10 minut stałyśmy przy regale z zabawkami i kwikałyśmy wszystkimi po kolei na cały sklep. Fajnie się ludzie przyglądali ;)
Prócz kwiczącej piłki będą jeszcze żwacze, i miała być pierwsza w życiu kurza łapka, ale nie wytrzymałam do gwiazdki i dałam jej przedwczoraj, bo psica siedziała przed szafką z prezentami i się śliniła :eviltong: