Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:-( Nie Umiem Na Razie Tego Opisac... Zabardzo To Przezywam! Doradzcie Co Lepiej Zrobic Z Tym Kolesiem Co To Zrobil!!
Mieszka U Nas W Bloku. Jestem Z Warszawy, Bielany

Posted

Iri napisał(a):
:-( Nie Umiem Na Razie Tego Opisac... Zabardzo To Przezywam! Doradzcie Co Lepiej Zrobic Z Tym Kolesiem Co To Zrobil!!

:placz::placz::placz:

Zgłoś sprawę na policję i Fundacji EMIR, jeśli jeszcze tego nie zrobiłaś!!!!
Na jakiej ulicy to się stało? Ja też jestem z Bielan!!

Posted

dawno to juz zrobilam, byl zlapany , trzymali go 24 a potem widzioalam jak przywiezli dodomu, byl tez priokurator na mijscu , tam gdzie piesek lezal, potem dopiero zabrali pieska, a takze ja i moja kolezanka zrobilysmy zdjecie martwego pieska, jest w Faktach, na dole strona 14, chyba czwartkowe wydanie, postaram sie podac dokladny dzien, mam gazete w pracy.
kolesia zdjecie tam jest tez- marcin ż., lat 18. adres zamieszkana skurwysyna- marymoncka 35,m 127, ale wynajmowal i nie jestesm pewna czy tam mieszka jeszcze.
ale dzieci na podworku gadaja ze to zrobil jego kumpel, albo i razem.... jak bede wiedziala wiecej napisze, nie zostawie tego tak!!!

Posted

Iri napisał(a):

:angryy:byłam kiedyś w bloku na Gajcego bodajże tam z siekierami biegają po klatce, pijak zarzygay na klatce, Gajcego, Wrzeciono, przy Agorze to taka menelska okolica że uciekac-w tramwaju przy Agorze był gwałt zbiorowy na kobiecie-tramwaj jechał dalej, dno

Posted

psinka malutka, mialas byc duzym groznym pitbulem, a bylas pewnie mieszancem, dlatego tak cie meczyl ten dresiarz ... nie moglam spac trzy noce... stalo sie kilka dni temu , i mam nadzieje ze Ernusia toba sie juz opioekuje... bylas taka slodziutka, malenka .... poglaskalam cie jak lezalas na dole.... przynajmniej po smierci mialas milosc od kogos, placze teraz, placze za toba, i z bezsilnosci, ze nic nie zrobilam, nie wiedzialam co z toba robil, skurwysyn wygladal mniej wiecej jak czlowiek... kto mogl przypuszczac....
badz szczesliwa tam, moze tam za TM bedziesz miala prawdziwe dziecinstwo...

Posted

oktawia6 napisał(a):
:angryy:byłam kiedyś w bloku na Gajcego bodajże tam z siekierami biegają po klatce, pijak zarzygay na klatce, Gajcego, Wrzeciono, przy Agorze to taka menelska okolica że uciekac-w tramwaju przy Agorze był gwałt zbiorowy na kobiecie-tramwaj jechał dalej, dno

to jest blok przy Marymonckiej, nie Gajcego... przy nowej budowie metra, blok nr 35... a o Agorze tez slyszalam,

• 3 months later...