Atkaaaa Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Szczeniaczek 2 dniowy- wybrany nie do uspienia z 11 sztuk poszedl do domu dzis wrocil bo niby...nie ssał suczki ani on ani jego brat...okazalo sie jednak ze "o dziwo" jedzą całkiem normalnie :/ jednego facet wzial na ale jeden niestety miał byś uspiony...strasznie nam go zal bylo no i został cały dzien go dokarmialismy co 2godzinki itp. Nabrał sił piszczy jak dziki wedruje po swojemu :D no ale niestety mial isc do mnie no ale moja "kochana" mamusia sie nie zgodzila;/ szczeniak ma jeszcze jeden dzien zycia inaczej...:-( tak wiec szukam dla niego suczki ktora karmi lub czlowieka ktory wykarmil by go strzykawką...i oczywiscie domu stalego ehh..- nie jest to raasowy piesek : ON-ek i gończy polski. Jesli nie to moze faktycnie rozsądnoiej bedzie go uspic...:-(:shake: Urodził się: 21.12 Odszedł za TM: 28.12 (w nocy, bądź nad ranem) (*)(*)(*)(*)(*)(*)(* Quote
emdziolek Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 KUrcze, moja suczka ma ciaze urojoną i mleczko w cycuchach ale ja jestem z Suwałk więc chyba nei pomoge:-( Quote
Atkaaaa Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 kurcze a bardzo by sie przydało...mojej cioci sunia tez ma ciaze urojona ale ona nie wezmie ;/ bo ostatnio im kotka wcisnelam i teraz ma kota i psa i juz nic wiecej by nie wziela bo nie jest pewne ze znajdzie sie jakis domek Quote
Atkaaaa Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 najbardziej chodzi mi o to zeby znalez dom staly dla niego bo jesli chodzi o wykarmienie to ja bym mogla no ale z pewnoscia ze ktos go wezmie bo inaczej moja mama na to nie pojdzie Quote
wiewiora1 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 to jest szczeniak wiec mysle ze ktos go na pewno wezmie,,,a czy teraz ktos sie zdeklaruje ze np za 3,4 tyg go odbierze od ciebie po wykarmieniu to tego pewni=a nie jestem,,,,,ale kciuki trzymam!!!! Quote
Alicja Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [FONT=Arial]podniose ....inaczej nie pomoge ....:shake:[/FONT] Quote
Atkaaaa Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Dzieki. Moge wkleic fotki małego jesli to miało by w czyms pomoc, szczeniak nie zostanie uspiony do 19. Jesli nikogo nie znajde to koniec... tzn mam już osobe na wykarminei alenie wiadomo co z nim poznije zrobic..wiec najbardziej chodzi mi już o dom stały! Zaraz wrzuce fotki Pozdrawiam Quote
Atkaaaa Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 http://img149.imageshack.us/img149/8946/dscf0040qn2.jpg 2dzien zycia: http://img297.imageshack.us/img297/3094/dscf0039xq4.jpg http://img149.imageshack.us/img149/8281/dscf0038eg8.jpg http://img149.imageshack.us/img149/4372/dscf0037qx6.jpg Zdjęcia zamieniłam na linki/ mod-Estera Quote
Atkaaaa Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 i http://img133.imageshack.us/img133/3037/dscf0042gm9.jpg http://img521.imageshack.us/img521/2017/dscf0043vh1.jpg i to wszystko to 3dzien byc moze ostatni :-( (przepraszam za rozmiar cos mi sie tu pomieszało...) http://img133.imageshack.us/img133/6691/dscf0045gq7.jpg Zdjęcia zamieniłam na linki/ mod-Estera Quote
Alicja Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [FONT=Arial]Foteczki za duże :razz::razz: jeśli jest sunia która by wykarmiła to koniecznie daj ......a już załóż wątek o domeczek ...to w końcu nie jest kwestia kilku dni zanim pieska będzie można oddać [/FONT] Quote
Estera Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Na wykarmienie malucha nie wezmę, miałam już kociaki których nie udało się odchować, nie chcę przeżywać tego jeszcze raz. Ale jak podrośnie to mogę go wziąć na tymczas, jeśli nikt inny się nie zadeklaruje. Quote
Atkaaaa Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Estera jestes wielka!!!! Tylko że to Bydgoszcz tak? Quote
Atkaaaa Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 I jesli tak to na jak dlugo mogla bys go miec u siebie? Bo...po wykarmieniu oddanie do schroniska nie wchodzi w gre! Quote
Atkaaaa Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Aha i czy to jest napewno pewne?! Jesli tak to bardzo prosze o kontak jak najszybciej i dzieki wielkie!! Uratujesz mi zycie! A raczej jemu!:loveu: Quote
Estera Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Atkaaaa kochanie, jak psiak będzie już mógł jeść stały pokarm + mleczko, czyli chyba jakieś 4 tygodnie, będę mogła go wziąć do siebie. Niestety jestem z Bydgoszczy, ale myślę, że transport się znajdzie. Psiak będzie u mnie tak długo aż znajdzie domek. Jeśli coś by mi wypadło, zmieni się sytuacja i psa nie będę mogła z jakiś względów wziąć, sama zajmę się szukaniem innego tymczasu. Na pewno nikogo nie oszukam, "nie wykiwam", ani na tzw. lodzie nie zostawie. Pies nie trafi do schroniska, a osoba chętna do adopcji będzie dokładnie sprawdzona ;) Pozdrawiam. Quote
Atkaaaa Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 No na taką odpowiedź czekałam! :) Piesek jest już bezpieczny u cioci:loveu:(ktorej bardzo dziekuje) i bedzie tam tak długo, aż stanie się samodzielny, wtedy niestety bedzie musiał opuścic ciocie i wyruszyc w droge do nowego domu, albo stałego ale tymczasu. Jesli chodzi o dowóz to mysle, że da się to jakoś załatwic. Dziekuje Ci bardzo i pozdrawiam! ;) Quote
Estera Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Nie ma za co dziękować, nie mów "hop" póki nie przeskoczysz ;) Ja już się będę rozglądać za ewentualnym domkiem docelowym ;) Ucałuj malca ode mnie, niech zdrowo rośnie u cioci :loveu: Atkaaaa musimy się chyba wspólnie zastanowić nad jakimś imieniem dla chłopca, no nie? Ale to później, aby nie zapeszyć. Quote
Atkaaaa Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Jutro do niego wpadne to wszystko "przekaze" :D Piesek został nazwany w klinice " Synek" hehe, a tak powaznie to jeszcze imionka nie ma... eh on jest taki słodziutki już za nim tesknie a dopiero od niego wrocilam! Quote
Atkaaaa Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Mysle, że jutro albo pojutrze będą nowe foteczki!(tym razem mniejsze...:oops:) Wesołych Świąt i Szczęsliwego Nowego Roku! :) Quote
Estera Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Atkaaaa napisał(a):Mysle, że jutro albo pojutrze będą nowe foteczki!(tym razem mniejsze...:oops:) Wesołych Świąt i Szczęsliwego Nowego Roku! :)No ja mam nadzieję, że będą fotki! I że będą mniejsze :razz: Bo inaczej... :mad:..... :lol: Wesołych świąt! :) Quote
Atkaaaa Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Bedą będa :D hmm mam zakładac jakis nowy watek? Wydaje mi sie, ze na tym mozna to ciagnac... i szukac domu stałego...jesli oczywiscie przezyje te pierwsze dni... :( Quote
Estera Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 nie widzę sensu zakładania nowego wątku. Jest ten i niech tak pozostanie ;) Quote
Kora- Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Trzymam się dobrej myśli że szczeniak przeżyje. Na pewno wszystko będzie dobrze Quote
Recommended Posts