Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ma wspaniały dom.I nawet wrócił suni apetyt:lol: Teraz ma na imię Szila, według mnie piękne imię. Psinka zadomowiła się bardzo szybko i nareszcie czuje się u siebie. To wszystko wiem z smsów, które śle do mnie Klaudus za co jestem jej bardzo wdzięczna bo umarłabym z niepewności:loveu:

Posted

Klaudus, wiem, że byłaś/jesteś chora ale czy niema nikogo kto by zrobił zdjęcia z nowego domku Szili, albo chociaż napisał kilka słów jak się miewa?

Posted

ULKA12 napisał(a):

Klaudus, wiem, że byłaś/jesteś chora ale czy niema nikogo kto by zrobił zdjęcia z nowego domku Szili, albo chociaż napisał kilka słów jak się miewa?

ja również jestem w kolejce oczekujących na info i zdjęcia z nowego domu:roll:

• 3 weeks later...
Posted

Witam ! Ulka - wiem wiem... Jak mnie kiedyś gdzieś spotkasz to :mad: Wybaczcie Kochani, ale naprawdę ja od grudnia to praktycznie w domu nie byłam... Szpital, badania i kupa innych problemów... Nawet teraz siedzę na laptopie u znajomych. Prosiłam Brata, żeby przesłał Uli zdjęcia ( bo On ma aktualnie dostęp do aparatu ) ale chyba coś zamieszał, bo nie widzę, żeby Ula zdjęcia dostała... Ula mam pytanie - wiadomo coś o tej książeczce? Bo Gosia ostatnio dzwoniła do mnie znowu... :roll: Bo ja już zapłacę szczepienia ( bo zapewne nie miała żadnych... ) ale fajnie by było jakby był jakiś znak, że Ona naprawdę sierotka jest... A teraz co nieco o Szili... Pani Gosia jest strasznie zdziwiona faktem, że pekińczyki to mogą być takie wariaty... :D Oni mają Dolara - dolar to 2 letni pekińczyk, ale jest niesamowicie spokojny ! A Szila... Luuuudzie - to dopiero wariatka - biega, skacze, zaczepia Dolara :eviltong: Dolar jest podobno troszkę zazdrosny, że więcej czasu poświęca się Szili niż Jemu... On taki "jedynak" a tu drugie dziecko w domu - heheh ;) Szilka potrafi też pokazać ząbki... Jak nie chce być głaskana to zwyczajnie dziabnie rękę która Ją głaszcze :evil_lol: Nie lubi też chodzić na smyczy i wycierać lapek po bieganinie na podwórku :) Śpi w łóżku - z Dolarem. Jak rozmawiałam ostatnio z Panią Gosią to mówiła, że Szilka to straszny żarłok i że widać już efekty Jej apetytu. Nastęne wiadomości będą dopiero pod zdjęciami !

• 1 month later...