Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

słuchajcie..... :) nie miałam wczoraj możliwości napisać, ale.... MISIEK WSZEDŁ PO SCHODACH DO DOMU!!!!!!!!!!!! :multi: wiedziałam, że prędzej czy później chłopak przełamie strach, ale on to zrobił po 6 dniach :cool3:

Tak więc spodziewam się, że Misiek niedługo zostanie kanapowcem ;)

Posted

alekso a moze umów sie na taka wizyte moja oficjalna i ja bym tam podjechała zrobila fotki misiaczkowi zeby to nie bylo z zaskoczenia od poniedzialku mam urlop ...wiec jestem do dyspozycji ...chialabym jechac gdzie s w gory ale to tak na 1 dzień ....

Posted

zadzwonię....

do kiedy jesteś na urlopie, albo kiedy by Tobie najlepiej pasowało tam podjechac?

Misiek jest tam 7 dni, może damy mu jeszcze kilka dni, przed odwiedzinami? będzie wiecej niusów :cool3:
chyba, że tak się robi, to ja oczywiście nie będę zmieniać zwyczajów :)

a to wejście do domu to tak BTW to mam na zdjęciu :cool3:

Posted

na urlopie jestem od poniedziałku cały tydzien dostosuje sie jak sie umowiesz bo bede cały dzien w domu ....

ale po tym tygodniu aktualne tez..tyle ze popołudniu ...nie ma problemu

Posted

Alekso ja uwazam, że lepiej na wizytę poadopcyjną umówić sie za jakis miesiąc a nie po tygodniu. Raz, że tak na prawdę Misiek nie zdążył sie tam jeszcze w 100% zadomowić i nie poznamy dokładnie jego relkacji z innymi psami i opiekunami, które tak na prawdę zaczynają się dopiero kształtować (teraz on nie czuje się jeszcze tak na prawdę u siebie i zachowuje sie troszke inaczej) a dwa to jego opiekun może poczuć sie jakos dziwnie jesli juz po tygodniu ktoś zacznie go kontrolować - tym bardziej, że miałas z nim kontakt telefoniczno-smsowy.

Posted

podjechałam dzisiaj ale tylko tak zerknac który to dom itd

buda na wprost wejscia bramy przy domu ale psa nie stwerdzono ......byc moze był w domku ..a moze na spacerku .....ale brdziej to 1 .

Posted

dostałam mmsem :) razem z info że wszedł do domu.
nie chciałam wrzucać tutaj, bo nie wiedziałam czy tego sobie życzą, ale na chwilkę dla Was chyba jest ok :)

Posted

alekso napisał(a):
i glos w radiu dla wariatów... jeden nadal do mnie wydzwania.... :shake:
najważniejsze, że Misiek szczęsliwy :multi:

tzn kto .....czyzby były własciciel...

Posted

to akurat inny ;)

dom dla Miśka znalazł się dzięki audycji radiowej, gdzie o nim opowiadałam, podałam oczywiście mój nr telefonu i jakiś dekiel zapisał go i wydzwania, pytając co u mnie słychać i że mam taki a nie inny głos w radiu.... czubek.