magdyska25 Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 :evil_lol:ale Ty z nim masz. Po prostu facet się :loveu: Quote
alekso Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 w moim głosie? ;) dekiel na maksa..... :2gunfire::2gunfire::2gunfire: nie wiem czy się :loveu:ale dzisiaj zaproponował, że będzie mnie utrzymywać albo sponsorowąc.... :wallbash: zaczynam się zastanwiać nad zmianą nr telefonu.... :shake: myślałam, że już się odczepił, żeby tego inaczej nie nazwać ;) Quote
ANETTTA Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 a ja bym sie zgodziła 100 000$ i ok co by powiedziała ehhehehehehh Quote
magdyska25 Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 hahahaha to też jakieś rozwiązanie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale na serio Olu może i masz rację zmień nr telefonu. Chorzy ludzie......:shake: Quote
alekso Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 100 tysięcy dolców :cool3: no dobra, to następnym razem zapytam ;) dziisaj przeszło mi przez myśl.... może sponsoring dla psów :cool3: wtedy to może nawet bym z nim pogadała, raz na kilka dni ;) chociaż on ma tak, że coś gada a potem się rozłącza.... dzwoni z zastrzeżonego.... nie wiem co z tym zrobić i czy w ogole coś się da, poza włąsnie zmianą numeru.... ciekawe czy coś takiego można zgłosić na policję... ?! Quote
magdyska25 Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 oczywiście że można zgłosić na policję!!! Chyba jakoś można sprawdzić nawet nr zastrzeżony!!! Niech sobie nie myśli że Ty jego własnością jesteś bo po takich ludziach mozna sie nawet tego spodziewać... Quote
anetta Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Alekso, nie wiem co to za typ o którym piszesz i w jakich sprawach się kontaktuje. Spokojnie można to zgłosić. Miałam podobnie jak Ty ;) Byłam nękana esemesami. Sprawdzałam w necie i nawet jest pod to paragraf :razz: Art. 107 KW :razz: Nie wiem jaki masz telefon ale można zablokować jego numer, tylko kurcze piszesz że dzwoni z zastrzeżonego, więc nie wiem czy można sprawdzić jaki to numer, jak pisze Magdyska25. Misio wygląda fantastycznie :loveu::loveu::loveu: Quote
alekso Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 to ja jakoś pokombinuję..... może uda mi sie jakoś wyśledzić jego tel.... :cool1: Quote
alekso Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 ja tylko chciałam powiedzieć, że Misiek to trafił do Pana Boga za piec :p wszystko u niego ok, chyba jest szczęśliwy, bo który pies wyskakuje z okna, żeby nie został sam w domu... na początku jak to usłyszałam mało nie dostałam zawału, ale Misiek jest CAŁY i ZDROWY :p Quote
ANETTTA Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz okna ....................................:shake::shake::shake::shake::shake::shake:jak ja tam byłam to mieszkal na pietrze hehehehh Alekso podaj panu jego linko na dogo moze by sie zalogował i tu cos by kliknał od czasu do czasu ja zupełnie o tym wtedy zapomnilam masz moze go niego gg Quote
alekso Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 kiepski to ten Misiek to nie jest.... moze on się bał, że go zostawią znowu gdzieś samego.... swoją drogą okno było uchylone, więc on musiał się niezle przeciskać.... jeśli uda mi się kogoś namowić, to może dzieci tych Państwa... tylko nie wiem czy oni mają w domu internet. Quote
ANETTTA Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 komputer maja . chłopak chcial mi pokazc fotki miska ...............a dzieci tam miesza wnuk z dziewczyna i to oni sie nim opiekuja tak mi mowili Quote
alekso Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 i to za nimi Misiek postanowił przetestować czy umie latać.... wiem ze w okolich wakacji przenoszą się na działkę - letni domek z dużym ogrodem i chyba to już ten czas, przynamniej tak zrozumiałam wczoraj przez telefon, bo mnie tam zapraszali w odwiedziny :) popytam, może się uda ;) Quote
Olga132 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Serdecznie zapraszamy wszystkich sympatyków zwierząt wraz z rodzinami i przyjaciółmi na imprezę organizowaną przez Fundację Emir pod nazwą Dzień Sierściucha Impreza odbędzie się w Warszawie, na Polach Mokotowskich w Pubie Lolek Start godz. 12 25.05.2008 może sa chetni z Warszawy i okolic do porozwieszania plakacików w szkołach, przedszkolach, sklepach zoologicznych z plakacikiem informujacym o imprezie? Jesli tak to prosze o maila na pw - prześlę plakacik ! Quote
Recommended Posts