Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w moim głosie? ;) dekiel na maksa..... :2gunfire::2gunfire::2gunfire:

nie wiem czy się :loveu:ale dzisiaj zaproponował, że będzie mnie utrzymywać albo sponsorowąc.... :wallbash:

zaczynam się zastanwiać nad zmianą nr telefonu.... :shake:

myślałam, że już się odczepił, żeby tego inaczej nie nazwać ;)

Posted

100 tysięcy dolców :cool3: no dobra, to następnym razem zapytam ;)
dziisaj przeszło mi przez myśl.... może sponsoring dla psów :cool3: wtedy to może nawet bym z nim pogadała, raz na kilka dni ;)
chociaż on ma tak, że coś gada a potem się rozłącza.... dzwoni z zastrzeżonego.... nie wiem co z tym zrobić i czy w ogole coś się da, poza włąsnie zmianą numeru.... ciekawe czy coś takiego można zgłosić na policję... ?!

Posted

oczywiście że można zgłosić na policję!!!
Chyba jakoś można sprawdzić nawet nr zastrzeżony!!!
Niech sobie nie myśli że Ty jego własnością jesteś bo po takich ludziach mozna sie nawet tego spodziewać...

Posted

Alekso, nie wiem co to za typ o którym piszesz i w jakich sprawach się kontaktuje. Spokojnie można to zgłosić.
Miałam podobnie jak Ty ;) Byłam nękana esemesami. Sprawdzałam w necie i nawet jest pod to paragraf :razz: Art. 107 KW :razz:
Nie wiem jaki masz telefon ale można zablokować jego numer, tylko kurcze piszesz że dzwoni z zastrzeżonego, więc nie wiem czy można sprawdzić jaki to numer, jak pisze Magdyska25.

Misio wygląda fantastycznie :loveu::loveu::loveu:

• 1 month later...
Posted

ja tylko chciałam powiedzieć, że Misiek to trafił do Pana Boga za piec :p

wszystko u niego ok, chyba jest szczęśliwy, bo który pies wyskakuje z okna, żeby nie został sam w domu... na początku jak to usłyszałam mało nie dostałam zawału, ale Misiek jest CAŁY i ZDROWY :p

Posted

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz okna ....................................:shake::shake::shake::shake::shake::shake:jak ja tam byłam to mieszkal na pietrze hehehehh

Alekso podaj panu jego linko na dogo moze by sie zalogował i tu cos by kliknał od czasu do czasu ja zupełnie o tym wtedy zapomnilam

masz moze go niego gg

Posted

kiepski to ten Misiek to nie jest.... moze on się bał, że go zostawią znowu gdzieś samego.... swoją drogą okno było uchylone, więc on musiał się niezle przeciskać....

jeśli uda mi się kogoś namowić, to może dzieci tych Państwa... tylko nie wiem czy oni mają w domu internet.

Posted

i to za nimi Misiek postanowił przetestować czy umie latać....
wiem ze w okolich wakacji przenoszą się na działkę - letni domek z dużym ogrodem i chyba to już ten czas, przynamniej tak zrozumiałam wczoraj przez telefon, bo mnie tam zapraszali w odwiedziny :) popytam, może się uda ;)

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Serdecznie zapraszamy wszystkich sympatyków zwierząt wraz z rodzinami i
przyjaciółmi na imprezę organizowaną przez Fundację Emir pod nazwą
Dzień Sierściucha
Impreza odbędzie się w Warszawie, na Polach Mokotowskich w Pubie Lolek

Start godz. 12
25.05.2008

może sa chetni z Warszawy i okolic do porozwieszania plakacików w szkołach, przedszkolach, sklepach zoologicznych z plakacikiem informujacym o imprezie?
Jesli tak to prosze o maila na pw - prześlę plakacik !