Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no wiec wizyta zaliczona czy udana nie wiem .........moze za malo dalam z siebie na tej wizycie ale bylam stremowana .......zyczliwosc tych ludzi poprostu alekso jak mowilaś super ........bylam podwojnie zaskoczona ......mlody chlopak opiekun psa rewelacja ......a sam pies no dziewczyny nic dodac nic ujac ........super mieszka w domku na super poslanku miseczki w pokoju na centralnym miejscu ....upasiony nasz misio ...lasil sie .....przytulałam glaskałam go .. kupilam mu chrupeczki chapii ale niestety ni wzioł .....smialam sie ze byle czego nie jada .......piekny cudowny misio...ludzie zadowoleni z niego ....mowili mi ze jak zaczał wchodzic do domu i zamieszkał w nim to potem musieli go znosić bo on sie bał po schdach schodzic ale teraz lata skacze .....mlody czlowiek wyszedl z nim na dwor na spacer ..... no szalenstwo było .........misio tylko nie zgadza sie ze swoim kolega malym takim jasnym kundelkiem ...musza ich izolowac ......jeden broni terenu i drugi tez .....

fotki dolacze zrobilam tylko 2 albo az 2

wizyta trwala tylko ok 15 minut ale nie chcialam panstwu robic klopotu .....moze za malo rozmawialm z nimi o misiaczku ...ale coz pytac jak psiak piekny blyszczacy .......same plusy

takich domków nam potrzeba

pozdr was serdecznie

Posted

:multi: jeju, jeju!!!!!!!!!!! Bardzo dziękuję, że do niego pojechałaś :loveu:
i upasiony jeszcze :loveu:

fajnie by było gdyby postanowił jednak żyć w zgodzie z drugim chłopakiem... ale mam nadzieję, że to jest jeszcze możliwe....

Posted

magdyska25 napisał(a):
Czy to jest Misio!!!!:crazyeye:
Śliczny a jaki okrąglutki się zrobił!!!!
Oluś idealnie trafiłaś z tą adopcją!!!:):):) a pamiętam jakie były obawy;)

noooooo pamiętasz jaka byłam wydygana 5 stycznia rano.... ;)
Okrąglutki na maksa :cool3: coś czuję, że nie chciałby już do budy trafić ;)

Posted

jak trafil do domku to juz tam został a przez pierwsze dni nosili go na rekach bo sie bał ....czy mogł trafic lepiej .............................NIE ..............

upasione brzuszysko ma a noa moje przekupne chrupki nawet nie spojrzał.........wiec to swaidczy ze głodny to on nie był .....

chodzi na spacerki ze swoim panem mlodym mężczyzna jak zabrał smycz to misio dostal szału radosc .......lecial pierwszy a kolo furtki stop poczekal az pan mu zalozy obroze .....
pytałam czy nie ucieka czy moze isc luzem ......moze ale szcxzeka i ujada na psy sasiadów a tak idzie grzecznie przy nodze

Posted

Jak mu pięknie sierść lśni :loveu:
Misiu, Ty farciarzu :lol: Alekso, przeszłaś swoje dla dobra Miskowatego,owszem, ale czy teraz nie pękasz z dumy z tej adopcji :lol: ?

Posted

nie wiem, ale tego to na pewno powinni zamknąć i nigdy nie wypuścić.
nie będę opowiadać o treści rozmowy. kiedyś chciałam pracować w radiu, teraz już wiem, że nie powinnam, skoro mój głos przyciąga wariatów ;)