ANETTTA Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 obiecuje obiecuje podjade ......moze fotki porobie Quote
magdyska25 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 dobrze dobrze;) w takim razie czekamy z niecierpliwością!!! Quote
alekso Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 wczoraj nie miałam jak napisać, ale dostałam mmsa z informacją, że Misiek wszedł do domu.... sam..... pokonał schody :multi: Quote
alekso Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 słuchajcie..... :) nie miałam wczoraj możliwości napisać, ale.... MISIEK WSZEDŁ PO SCHODACH DO DOMU!!!!!!!!!!!! :multi: wiedziałam, że prędzej czy później chłopak przełamie strach, ale on to zrobił po 6 dniach :cool3: Tak więc spodziewam się, że Misiek niedługo zostanie kanapowcem ;) Quote
ANETTTA Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 alekso a moze umów sie na taka wizyte moja oficjalna i ja bym tam podjechała zrobila fotki misiaczkowi zeby to nie bylo z zaskoczenia od poniedzialku mam urlop ...wiec jestem do dyspozycji ...chialabym jechac gdzie s w gory ale to tak na 1 dzień .... Quote
alekso Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 zadzwonię.... do kiedy jesteś na urlopie, albo kiedy by Tobie najlepiej pasowało tam podjechac? Misiek jest tam 7 dni, może damy mu jeszcze kilka dni, przed odwiedzinami? będzie wiecej niusów :cool3: chyba, że tak się robi, to ja oczywiście nie będę zmieniać zwyczajów :) a to wejście do domu to tak BTW to mam na zdjęciu :cool3: Quote
ANETTTA Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 na urlopie jestem od poniedziałku cały tydzien dostosuje sie jak sie umowiesz bo bede cały dzien w domu .... ale po tym tygodniu aktualne tez..tyle ze popołudniu ...nie ma problemu Quote
Olga132 Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Alekso ja uwazam, że lepiej na wizytę poadopcyjną umówić sie za jakis miesiąc a nie po tygodniu. Raz, że tak na prawdę Misiek nie zdążył sie tam jeszcze w 100% zadomowić i nie poznamy dokładnie jego relkacji z innymi psami i opiekunami, które tak na prawdę zaczynają się dopiero kształtować (teraz on nie czuje się jeszcze tak na prawdę u siebie i zachowuje sie troszke inaczej) a dwa to jego opiekun może poczuć sie jakos dziwnie jesli juz po tygodniu ktoś zacznie go kontrolować - tym bardziej, że miałas z nim kontakt telefoniczno-smsowy. Quote
ANETTTA Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 ok ja czekam na wasz sygnał ...w kazdym razie jestem do dyspozycji ,,,,, Quote
alekso Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 ok to dajmy mu jeszcze czas, skoro tak brzmi rada bardziej doświadczonych :) Quote
ANETTTA Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 podjechałam dzisiaj ale tylko tak zerknac który to dom itd buda na wprost wejscia bramy przy domu ale psa nie stwerdzono ......byc moze był w domku ..a moze na spacerku .....ale brdziej to 1 . Quote
magdyska25 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 ....hmm no cóż z tego co się orientuje mówiono że ten Pan miał kiedyś psy które miały mieszkać na zewnątrz ale jednak zamieszkały w domu...:roll: Quote
alekso Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 ooooo to Misiek może został jednak kanapowcem..... :razz: Quote
alekso Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 chyba nie wygląda na smutnego.... ? Quote
Olga132 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 ANETTTA napisał(a):podjechałam dzisiaj ale tylko tak zerknac który to dom itd :evil_lol: oj nosi Cię, co??! Quote
Olga132 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 alekso napisał(a):chyba nie wygląda na smutnego.... ? alekso a skąd masz to zdjęcie? przysłali ci? Misiek na nim widac, że szczęsliwy Quote
alekso Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 dostałam mmsem :) razem z info że wszedł do domu. nie chciałam wrzucać tutaj, bo nie wiedziałam czy tego sobie życzą, ale na chwilkę dla Was chyba jest ok :) Quote
ANETTTA Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Olga132 napisał(a):alekso a skąd masz to zdjęcie? przysłali ci? Misiek na nim widac, że szczęsliwy dziwota ze szczesliwy ...alekso masz super reke do adopcji hehhehehe Quote
alekso Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 i glos w radiu dla wariatów... jeden nadal do mnie wydzwania.... :shake: najważniejsze, że Misiek szczęsliwy :multi: Quote
ANETTTA Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 alekso napisał(a):i glos w radiu dla wariatów... jeden nadal do mnie wydzwania.... :shake: najważniejsze, że Misiek szczęsliwy :multi: tzn kto .....czyzby były własciciel... Quote
alekso Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 to akurat inny ;) dom dla Miśka znalazł się dzięki audycji radiowej, gdzie o nim opowiadałam, podałam oczywiście mój nr telefonu i jakiś dekiel zapisał go i wydzwania, pytając co u mnie słychać i że mam taki a nie inny głos w radiu.... czubek. Quote
Mośka Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 hi hi... no Alekso - i weź mi powiedz ,że mimo wszystko nie warto było zaryzykować. Misiek w domu :loveu: Quote
ANETTTA Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 hehheheh to masz wielbiciela .......daj nam jego nr tel to bedzemy my do niego wydzwaniac hehehehehhehehh Quote
Recommended Posts