Mośka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='alekso'] Mam ochotę dzwonić co 5 min i pytać, jak się czuje, jak sie zachowuje.... ale chyba tak nie mozna.... [/quote] Hi hi :evil_lol: Raczej nie :evil_lol: Quote
magdyska25 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Alekso spokojnie. Misio jest już bezpieczny a Anettta może sprawdzić jak się miewa także nie ma powodu do niepokoju. Quote
ANETTTA Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Alekso kliknij mi na pv nazwe ulicy poamietam tylko nr domu 56a ulica coś w nazwie stanisławem...? Quote
alekso Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 ja to im zazdroszczę, że Misiek u nich mieszka.... :loveu: Quote
alekso Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 Dzwoniłam do Miśka.... :smile: Misiek sobie bdb radzi :smile: Nowi właściciele moim zdaniem są zadowoleni :loveu: Misiek dostał kropelki do oczu, nie był zachwycony, podobno trochę warczał, ale się udało - cieszę się, że oni się nie zrażają jak on ma "małe fochy".... Chodzi na spacery, czasami nie chce wracać tą samą drogą ;-) cały Misiek, jak z nim kiedyś sama szłam na smyczy (do weta) to ciężko było go przekonać, że moja droga jest lepsza niż jego ;-) Spotkał się z pieskami, które tam mieszkają... suczka oczywiście przypadła mu do gusty, pies.... chłopcy postanowili się ściąć, ale nic się na szczęście nie stało (Misiek jest większy i młodszy, mam nadzieję, że nie będzie chciał zdobyć władzy za pomocą zębów...) Podobno pokonał sam 2 schodki przed domem, a potem się wycofał... ale 2 to zawsze coś, mam nadzieję, że niedługo zrozumie, że nie takie schody straszne i będzie wchodził, tam gdzie jest zapraszany :smile: W budzie śpi nadal na mojej kołdrze, jego nowa Pani, powiedziała mi, że ma drugą starą kołdrę i jak jedna się zamoczy, to ją suszy i trzepie :smile: zaproponowałam słomę, powiedziała, że suszenie jej nie przeszkadza, a z siana/słomy może się zrobić bajoro... buda w najbliższym czasie przemieści się jeszcze bliżej domu, ponieważ kochany Misianio w nocy postanowił przegryźć smycz i pobiegać po podwórku... dobrze, że nie uciekł cichaczem.... wiedziałam, że jest sprytny, ale tym mnie bardzo zaskoczył ;-) Dzisiaj muszę iść kupić adresatkę - póki co ma karteczkę przypiętą do obroży. Tak więc chyba wszystko na dobrej drodze.... :multi: aaaaaaaaaaaaa Misiek zaczął szczekać :smile: no i oczywiście się bardzo przytula.... :loveu: Wieści dobre, ale kciuki proszę nadal trzymać!!!!!!!! :smile: Quote
magdyska25 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 BArdzo dobre wiadomości:multi::multi::multi: Oby tak dalej!!! Quote
Mośka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Trzymamy kciuki dalej! Misiu -sprawuj się dobrze i nie sprawiaj żadnych problemow Panciostwu nowemu ;) Quote
alekso Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 nie mogłam sobie darować.... musiałam mu to kupić :loveu: z tyłu jest nr telefonu. i mam jeszcze jedną info :) nowy właścicel mi powiedział, że Miśka to się wcale nie da głaskać, bo jak się tylko zaczyna, to on się kładzie na plecy... :loveu: Quote
ANETTTA Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 cudo zawładni ich całkowicie ....a jak mu dasz te adresówke ......przeslesz listem ...a z drugiej strny jest nr tel ja by musiała kupic swoim ...kupowalas w sklepie czy na allegro Quote
alekso Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 kupiłam ją w sklepie, bo szczerze mówiąc nie miałam czasu żeby szukać w internecie i chciałam ją jak najszybciej wysłać.... razem z wygrawerowaniem kosztowała 25 zł , więc na pewno gdzieś można taniej :) Quote
Mośka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Olga - jako prekursorki "Akcji Adresatka" - możemy być dumne z Alekso :p Quote
alekso Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='Mośka']Olga - jako prekursorki "Akcji Adresatka" - możemy być dumne z Alekso :p[/quote] czyli Wam też się podoba :p Quote
ANETTTA Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 ekstra:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
jotka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Na allegro można kupić 2 adresówki za ok.12zł Quote
magdyska25 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Widzę że Alekso dbasz o Misia nawet jak jest daleko od Ciebie.:multi: Pomysł z adresatką jest:kciuki: Quote
alekso Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='jotka']Na allegro można kupić 2 adresówki za ok.12zł[/quote] chciałam jak najszybciej kupić, więc przepłaciłam... ale to mam nadzieję, na szczęście Miśka :) Quote
alekso Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='magdyska25']Widzę że Alekso dbasz o Misia nawet jak jest daleko od Ciebie.:multi: Pomysł z adresatką jest:kciuki:[/quote] staram się :oops: Quote
alekso Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 Właśnie dostałam smsa - Z Miśkiem wszystko w porządku, bawi się z nami fajnie i jest posłuszny :) :multi: Quote
Olga132 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 no proszę - życie Miska teraz zmienila sie o 360 stopni - nie siedzi sam całymi dniami ale ma kogos kto poswięca mu swój czas. SUPER Quote
alekso Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 :bigcool:oby tak dalej!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts