Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='alekso']
Mam ochotę dzwonić co 5 min i pytać, jak się czuje, jak sie zachowuje.... ale chyba tak nie mozna.... [/quote]

Hi hi :evil_lol: Raczej nie :evil_lol:

• Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzwoniłam do Miśka.... :smile:

Misiek sobie bdb radzi :smile:
Nowi właściciele moim zdaniem są zadowoleni :loveu:

Misiek dostał kropelki do oczu, nie był zachwycony, podobno trochę warczał, ale się udało - cieszę się, że oni się nie zrażają jak on ma "małe fochy"....

Chodzi na spacery, czasami nie chce wracać tą samą drogą ;-) cały Misiek, jak z nim kiedyś sama szłam na smyczy (do weta) to ciężko było go przekonać, że moja droga jest lepsza niż jego ;-)

Spotkał się z pieskami, które tam mieszkają... suczka oczywiście przypadła mu do gusty, pies.... chłopcy postanowili się ściąć, ale nic się na szczęście nie stało (Misiek jest większy i młodszy, mam nadzieję, że nie będzie chciał zdobyć władzy za pomocą zębów...)

Podobno pokonał sam 2 schodki przed domem, a potem się wycofał... ale 2 to zawsze coś, mam nadzieję, że niedługo zrozumie, że nie takie schody straszne i będzie wchodził, tam gdzie jest zapraszany :smile:

W budzie śpi nadal na mojej kołdrze, jego nowa Pani, powiedziała mi, że ma drugą starą kołdrę i jak jedna się zamoczy, to ją suszy i trzepie :smile: zaproponowałam słomę, powiedziała, że suszenie jej nie przeszkadza, a z siana/słomy może się zrobić bajoro... buda w najbliższym czasie przemieści się jeszcze bliżej domu, ponieważ kochany Misianio w nocy postanowił przegryźć smycz i pobiegać po podwórku... dobrze, że nie uciekł cichaczem.... wiedziałam, że jest sprytny, ale tym mnie bardzo zaskoczył ;-)
Dzisiaj muszę iść kupić adresatkę - póki co ma karteczkę przypiętą do obroży.

Tak więc chyba wszystko na dobrej drodze.... :multi:

aaaaaaaaaaaaa Misiek zaczął szczekać :smile: no i oczywiście się bardzo przytula.... :loveu:

Wieści dobre, ale kciuki proszę nadal trzymać!!!!!!!! :smile:

Posted

nie mogłam sobie darować.... musiałam mu to kupić :loveu: z tyłu jest nr telefonu.

i mam jeszcze jedną info :) nowy właścicel mi powiedział, że Miśka to się wcale nie da głaskać, bo jak się tylko zaczyna, to on się kładzie na plecy... :loveu:

Posted

cudo zawładni ich całkowicie ....a jak mu dasz te adresówke ......przeslesz listem ...a z drugiej strny jest nr tel

ja by musiała kupic swoim ...kupowalas w sklepie czy na allegro

Posted

kupiłam ją w sklepie, bo szczerze mówiąc nie miałam czasu żeby szukać w internecie i chciałam ją jak najszybciej wysłać....
razem z wygrawerowaniem kosztowała 25 zł , więc na pewno gdzieś można taniej :)

Posted

[quote name='jotka']Na allegro można kupić 2 adresówki za ok.12zł[/quote]

chciałam jak najszybciej kupić, więc przepłaciłam... ale to mam nadzieję, na szczęście Miśka :)

Posted

[quote name='magdyska25']Widzę że Alekso dbasz o Misia nawet jak jest daleko od Ciebie.:multi:

Pomysł z adresatką jest:kciuki:[/quote]

staram się :oops: