ANETTTA Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 dogdujcie sie umawiajcie sie a ja potem moge co najwyzej jak dacie adres do pieska skoczyc pstryk pstryk fotek narobic w nowym domku ...i jakies wiesc napisac odemnie do grodzica rzut beretem 5 min drogi pozdr powodzenia miskowi w nowym domku Quote
magdyska25 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 i kiedy wyjazd Miśka do nowego domku?? Quote
anetta Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Alekso wstępnie jest umówiona na ten weekend co będzie (5-6) albo jeszcze w następny. Czyli nic nowego bo to samo pisała w poście nr. 50 :p Quote
alekso Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 ANETTTA napisał(a):i co tu taka cisza miałam problemy z dostępem do netu... stąd cisza.... Quote
Mośka Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Hm, Alekso, wypadlam z obiegu - pliz napisz mi czy rozmawialas z wlascicielem i na czym stanelo.:roll: Quote
alekso Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 magdyska25 napisał(a):i kiedy wyjazd Miśka do nowego domku?? planowany na najbliższy weekend, jeszcze do uzgodnienia na 100% Quote
alekso Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 Mośka napisał(a):Hm, Alekso, wypadlam z obiegu - pliz napisz mi czy rozmawialas z wlascicielem i na czym stanelo.:roll: czeka na psiaka... Quote
magdyska25 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Widzę że wyjazd utrudnia teraźniejszy właściciel bo w ogóle nie odbiera telefonów:mad: Quote
alekso Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 domek w Będzinie jest sprawdzony i jest bdb, bardzo miły Pan czeka na pieska.... problemy małe są w W-wie, ale do ogarnięcia.... Quote
alekso Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 jestem w kontakcie z Panem, który chce go zabrać i powiedział, że jest cierpliwy.... widzisz, ja nie mam doświadczenia w załątwianiu psiakowych spraw.... patrzyłam tutaj np na wzory umów, adopcyjnych i tak się zastanawiam, jak to zorganizować, bo jeśli taka umowa zostanie podpisana pomiędzy starym właścicielem, a nowym, to jakie "my" mamy prawo, żeby sprawdzać co się faktycznie z psem dzieje... Quote
ANETTTA Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 a mzoe ty powinnas podpisac umowe ze starym wlascicielem ........a potem Ty z nowym i wtedy chyba masz prawo ....ja tez nie mam takich doswiadczeń nie wyadoptowalam zadnego psa...zycze jednak ...... powodzenia i rozwagi Quote
jotka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 To jest dobry pomysł z tym adoptowaniem przez olę. Quote
Ada-jeje Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Jesli moge sie wtracic, stary wlasciel powinien popisac umowe zrzeczenia sie psa np. na fundacje SOS a pozniej jedna z osoba adoptujaca podpisuje umowe adopcyjna w imieniu fundacji. Quote
alekso Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Ada-jeje napisał(a):Jesli moge sie wtracic, stary wlasciel powinien popisac umowe zrzeczenia sie psa np. na fundacje SOS a pozniej jedna z osoba adoptujaca podpisuje umowe adopcyjna w imieniu fundacji. a czy to jest możliwe? Quote
alekso Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 nie chciałabym podawać moich danych, głównie mojego adresu... Quote
jusstyna85 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 alekso napisał(a):nie chciałabym podawać moich danych, głównie mojego adresu... Dlaczego? to tylko formalności... Quote
kako80 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 gdybyscie potrzebowali pomocy to dajcie mi znac. Quote
alekso Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 kako80 napisał(a):gdybyscie potrzebowali pomocy to dajcie mi znac. THX! Będę się odzywać, poki co wszystko na dobrej drodze..... Quote
kako80 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 wydaje mi sie, ze podanie swoich danych osobie sprawdzonej i na prawde swiadomej obowiazkow posiadania psa, to tak jakbys tych danych nie podawala, bo taka osoba i tak nigdy do tej umowy nie zagladnie, bo nie bedzie miala po co. zrzeczenie sie psa jest istotne!tak mi sie przynajmniej wydaje.. zawsze tez mozesz dodac do umowy pkt. w ktorym napiszesz, ze nie zgadzasz sie na przetwarzanie Twoich danych i ujawnianie ich osobom postronnym.i po sprawie! Quote
Recommended Posts