Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dogdujcie sie umawiajcie sie a ja potem moge co najwyzej jak dacie adres do pieska skoczyc pstryk pstryk fotek narobic w nowym domku ...i jakies wiesc napisac odemnie do grodzica rzut beretem 5 min drogi

pozdr

powodzenia miskowi w nowym domku

Posted

jestem w kontakcie z Panem, który chce go zabrać i powiedział, że jest cierpliwy.... widzisz, ja nie mam doświadczenia w załątwianiu psiakowych spraw....
patrzyłam tutaj np na wzory umów, adopcyjnych i tak się zastanawiam, jak to zorganizować, bo jeśli taka umowa zostanie podpisana pomiędzy starym właścicielem, a nowym, to jakie "my" mamy prawo, żeby sprawdzać co się faktycznie z psem dzieje...

Posted

a mzoe ty powinnas podpisac umowe ze starym wlascicielem ........a potem Ty z nowym i wtedy chyba masz prawo ....ja tez nie mam takich doswiadczeń nie wyadoptowalam zadnego psa...zycze jednak ...... powodzenia i rozwagi

Posted

Jesli moge sie wtracic, stary wlasciel powinien popisac umowe zrzeczenia sie psa np. na fundacje SOS a pozniej jedna z osoba adoptujaca podpisuje umowe adopcyjna w imieniu fundacji.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Jesli moge sie wtracic, stary wlasciel powinien popisac umowe zrzeczenia sie psa np. na fundacje SOS a pozniej jedna z osoba adoptujaca podpisuje umowe adopcyjna w imieniu fundacji.

a czy to jest możliwe?

Posted

wydaje mi sie, ze podanie swoich danych osobie sprawdzonej i na prawde swiadomej obowiazkow posiadania psa, to tak jakbys tych danych nie podawala, bo taka osoba i tak nigdy do tej umowy nie zagladnie, bo nie bedzie miala po co.
zrzeczenie sie psa jest istotne!tak mi sie przynajmniej wydaje..
zawsze tez mozesz dodac do umowy pkt. w ktorym napiszesz, ze nie zgadzasz sie na przetwarzanie Twoich danych i ujawnianie ich osobom postronnym.i po sprawie!