Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alekso ja mogę pomóc w prowadzeniu psa do auta.
Niestety mam ograniczony czas w sobotę jadę ok.godz. 10 do schroniska po psa...troszkę mam zagmatwaną sprawę...strasznie dużo na głowie...ale jakby co pisz na priva to się dogadamy...psiak ma jechać w sobotę czy w niedzielę??

Posted

najlepiej by było gdyby ktoś pojechał, ale zaczynam się zastanawiać czy nie lepiej myśleć o znalezieniu mu domku w W-wie, okolicach.... wiesz, że organizowanie podróży nie jest łatwe, jakby coś się tam działo, tak jak z jamniczkiem, że przestał jeść, kto go wtedy przywiezie do W-wy i gdzie on wtedy zamieszka.... :(

Posted

alekso napisał(a):
najlepiej by było gdyby ktoś pojechał, ale zaczynam się zastanawiać czy nie lepiej myśleć o znalezieniu mu domku w W-wie, okolicach.... wiesz, że organizowanie podróży nie jest łatwe, jakby coś się tam działo, tak jak z jamniczkiem, że przestał jeść, kto go wtedy przywiezie do W-wy i gdzie on wtedy zamieszka.... :(
Czegoś nie rozumiem... Dlaczego miałby wracać z powrotem do W-wy? Przecież on jedzie do domu stałego, tak? Dom chyba liczy się z różnymi problemami i nie będzie przy pierwszej okazji odsyłał psa z powrotem...
Z jamnikiem była inna sytuacja. On siedział w schronisku i tam nie jadł. I trzeba było go szybko wyciągnąć.

Posted

[quote name='maciaszek']Dom chyba liczy się z różnymi problemami i nie będzie przy pierwszej okazji odsyłał psa z powrotem...
Tym bardziej, że Pan przez tydzień oswajał psa przywiązanego do drzewa bo nie mógł go odwiązać - więc widać, że cierpliwośc ma.
Ale tak czy siak -

[FONT=Times New Roman]Alekso – podejmij w takim razie jakąś decyzję. Jeśli rezygnujesz z domu w Katowicach to trzeba poinformować tego pana….może inny pies np. z Katowic uzyska szansę na dom – bo Mośka jak rozmawiała z tym Panem to zrobił na niej pozytywne wrażenie. Więc szkoda zmarnować takie miejsce. [/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT]
[FONT=Times New Roman]p.s. Nie wiem czy będzie łatwo znaleźć dom w Warszawie dla psa, który jest wiekowy i nie może mieszkać w bloku.[/FONT]

Posted

o kurcze to bardzo błachy a zarazem duzy problem .....ja mysle jak psiak przyjedzie do grodzica ..zaklimatyzuje sie w pare dni nie martw sie tym ze psiak przestanie jesc .........bedzie miec swj dom miske i pana ...

potrzeban osoba tylko jako asysytent do przewozu psa ...kto mogby ci pomoc ....warszawa.....pomocy

Posted

Też moge pomóc tylko kiedy?Mam wyznaczone wizyty Brajla i Morisa,no i resztę ogonów,musze wszystko dokładnie planowac Ewentualnie mąz mógłby pojechac,czy jeszcze ktoś..Najlepiej sie bezpośrednio kontaktować,bo ja nie wiem do kogo się zwracać.Proszę na priv lub GG 1712880

Posted

Nic nie rozumiem. Dom sprawdziłam, ludzie ok. Pies będzie miał dobrze, Ola obawia się że nie poradzi sobie w drodze z psem, nigdy jeszcze tego nie robiła. Czy naprawdę w całej Warszawie nie ma nikogo, kto mógłby i chciał pojechać z nią samochodem do Będzina i z powrotem dając tylko swój czas? Przecież od " hop do góry" i "jakoś sobie poradzisz" pies do Będzina sie nie przemieści. Gdyby Ola miała chociaż trochę przekonania ze sobie poradzi, nie ryzykowałaby utraty domu dla psa! Żeby tylko dom nie przeszedł koło nosa. Nie często ludzie decydują sie wziąć niemłode psy!

Dogomaniacka Warszawo wykaż się pomocą realną!

Posted

Rozmawiałam wczoraj z Panem z Będzina - powiedział, że będzie czekał na Miśka. Ustaliliśmy, że umówimy się na weekend ten lub następny, mamy się jeszcze zdzwonić i dogadać czy to będzie sobota czy niedziela....