alekso Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Słuchajcie, bardzo potrzebny jest ktoś, to może w weekend, pójechać ze mną z Wawy do Będzina - ok 10 km od Katowic. Piesek, który mieszka sam na opuszczonym przez włąsciciela terenie, ma szansę na dom!!!!! Ma szansę na nowy dom, dzisiaj lub jutro nowy dom zostanie sprawdzony, o czym piszemy poniżej... A JA SOBIE NIE PORADZĘ SAMA Z PSEM! PIESIO BOI SIĘ SAMOCHODÓW, NIE WEJDZIE SAM DO NIEGO!!!!!!! TRZEBA BĘDZIE MU POMÓC.... ja nie mam doświadczenia.... Quote
Estera Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Temat przeniosłam do różności, bo "psy do adopcji" to nie był odpowiedni dział. Quote
Olga132 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 czy ktoś może pomóc !!! pies z opuszczonej posesji ma szanse na dom tylko potrzebna wizyta ! Quote
Mośka Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Katowice - błagam -pomóżcie!!!! Potrzebny ktoś do sprawdzenia domku przed adopcją!!!! Pies ma szanse na dom! BŁAGAMY!!! Quote
Mośka Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Wizyta jest konieczna 27 lub 28.12... Czas goni..a domek CZEKA!!! Prosze pomóżcie!:roll: Quote
Ada-jeje Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Katowiczanie i osoby mieszkajace w okolicy Katowic, prosba o pomoc !!! Quote
Olga132 Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Chodzi o tego psiaka http://fundacja-emir.org/cudze/brodnomisiek.htm ma nsznase na normalne zycie z człowiekiem !!! czekamy na pomoc! Quote
maciaszek Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 [FONT=Arial][FONT=Verdana]Taki kontakt znalazłam na mapie dogo.[/FONT] BEDZIN,CZELADZ? DABROWA? SOSNOWIEC[/FONT] [FONT=Arial]KATOWICE, BYTOM , (ale juz z czyjas pomoca) itp.przyległe miasta[/FONT][FONT=Tahoma][FONT=Verdana]MartynaP[/FONT][/FONT] [FONT=Tahoma]gg.8558482[/FONT] [FONT=Tahoma]tel.[FONT=Verdana]513-134-003[/FONT][/FONT] [FONT=Tahoma]MARTYNKA146@wp.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]NETWIZ/dom[/FONT] [FONT=Tahoma]WIZ[/FONT][FONT=Tahoma]/poadopcyjna[/FONT] [FONT=Tahoma]FOTO[/FONT] [FONT=Tahoma]OGL/PLAKAT[/FONT] [FONT=Tahoma]PETSITTER [FONT=Verdana][SIZE=2]Skoro wizyta poadopcyjna jest możliwa to może też i przedadopcyjna? Rozesłałam info gdzie się da i gdzie przyszło mi do głowy. Napisałam o potrzebie na katowickim wątku. Sama nie dam rady podjechać...:shake: [/FONT] [/FONT] Quote
kako80 Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 ja niestety w tym czasie tez raczej nie dam rady.. nie bedzie mnie w katowicach.. Quote
jotka Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Ktoś wysłał do mnie pytanie na gg. Mogę pojechać Prześlijcie mi dane na pw i może trochę więcej informacji o psie? Quote
alekso Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 wysłałam Ci info o psie na priv. czy mamy Ciebie umówić z włąścicielem czy telefon do niego wystarczy? Quote
Olga132 Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [quote name='jotka']Ktoś wysłał do mnie pytanie na gg. Mogę pojechać Prześlijcie mi dane na pw i może trochę więcej informacji o psie? WIELKIE DZIĘKI !!! Quote
Mośka Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Alekso - dogadałaś się z jotką? da radę zrobic przedadopcyjną Quote
bouvik Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Witajcie:lol: Jeśli jotka nie będzie mogła to ja również mogę podjechać na tą wizytę....mieszkam 5 km od Będzina. Jak coś to dajcie znać na PW lub tel. 606-343-055 Pozdrawiam Quote
Mośka Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Dzieki Bouvik - jakby co -odezwiemy się. Chodzi o dzielnicę GRODZIEC. Quote
alekso Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 jotka wczoraj powiedziała mi, że pojedzie, więc dziękujemy.... Ale telefon do Ciebie chętnie zapiszę, na wszelki wypadek ;) Quote
Mośka Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 alekso napisał(a):Słuchajcie, bardzo potrzebny jest ktoś, to może w weekend, pójechać ze mną z Wawy do Będzina - ok 10 km od Katowic. Piesek, który mieszka sam na opuszczonym przez włąsciciela terenie, ma szansę na dom!!!!! Ma szansę na nowy dom, dzisiaj lub jutro nowy dom zostanie sprawdzony, o czym piszemy poniżej... A JA SOBIE NIE PORADZĘ SAMA Z PSEM! PIESIO BOI SIĘ SAMOCHODÓW, NIE WEJDZIE SAM DO NIEGO!!!!!!! TRZEBA BĘDZIE MU POMÓC.... ja nie mam doświadczenia.... Kto w najbliższy weekend może pomóc??????? Quote
alekso Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 :help1: :help1: :help1: :help1: :help1: Quote
bouvik Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Mośka napisał(a):Dzieki Bouvik - jakby co -odezwiemy się. Chodzi o dzielnicę GRODZIEC. Nie ma za co:oops: Grodziec to już wogóle rzyt beretem ode mnie;) alekso napisał(a):jotka wczoraj powiedziała mi, że pojedzie, więc dziękujemy.... Ale telefon do Ciebie chętnie zapiszę, na wszelki wypadek ;) Jakby co polecam sie na przyszłość:razz: tylko raczej kontak przez tel niż przez dogo, bo wiejski net raz działa raz nie.... Pozdrawiam i trzymam kciuki za przewiezienie psa z Wawy- do Będzina. Quote
Recommended Posts