Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Słuchajcie, bardzo potrzebny jest ktoś, to może w weekend, pójechać ze mną z Wawy do Będzina - ok 10 km od Katowic.

Piesek, który mieszka sam na opuszczonym przez włąsciciela terenie, ma szansę na dom!!!!! Ma szansę na nowy dom, dzisiaj lub jutro nowy dom zostanie sprawdzony, o czym piszemy poniżej...

A JA SOBIE NIE PORADZĘ SAMA Z PSEM! PIESIO BOI SIĘ SAMOCHODÓW, NIE WEJDZIE SAM DO NIEGO!!!!!!! TRZEBA BĘDZIE MU POMÓC.... ja nie mam doświadczenia....

• Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Arial][FONT=Verdana]Taki kontakt znalazłam na mapie dogo.[/FONT]

BEDZIN,CZELADZ? DABROWA? SOSNOWIEC[/FONT]
[FONT=Arial]KATOWICE, BYTOM , (ale juz z czyjas pomoca) itp.przyległe miasta[/FONT][FONT=Tahoma][FONT=Verdana]MartynaP[/FONT][/FONT]
[FONT=Tahoma]gg.8558482[/FONT]
[FONT=Tahoma]tel.[FONT=Verdana]513-134-003[/FONT][/FONT]
[FONT=Tahoma]MARTYNKA146@wp.pl[/FONT]
[FONT=Tahoma]NETWIZ/dom[/FONT]
[FONT=Tahoma]WIZ[/FONT][FONT=Tahoma]/poadopcyjna[/FONT]
[FONT=Tahoma]FOTO[/FONT]
[FONT=Tahoma]OGL/PLAKAT[/FONT]
[FONT=Tahoma]PETSITTER
[FONT=Verdana][SIZE=2]Skoro wizyta poadopcyjna jest możliwa to może też i przedadopcyjna?

Rozesłałam info gdzie się da i gdzie przyszło mi do głowy. Napisałam o potrzebie na katowickim wątku.
Sama nie dam rady podjechać...:shake:
[/FONT]

[/FONT]

Posted

Witajcie:lol: Jeśli jotka nie będzie mogła to ja również mogę podjechać na tą wizytę....mieszkam 5 km od Będzina. Jak coś to dajcie znać na PW lub tel. 606-343-055
Pozdrawiam

Posted

alekso napisał(a):
Słuchajcie, bardzo potrzebny jest ktoś, to może w weekend, pójechać ze mną z Wawy do Będzina - ok 10 km od Katowic.

Piesek, który mieszka sam na opuszczonym przez włąsciciela terenie, ma szansę na dom!!!!! Ma szansę na nowy dom, dzisiaj lub jutro nowy dom zostanie sprawdzony, o czym piszemy poniżej...

A JA SOBIE NIE PORADZĘ SAMA Z PSEM! PIESIO BOI SIĘ SAMOCHODÓW, NIE WEJDZIE SAM DO NIEGO!!!!!!! TRZEBA BĘDZIE MU POMÓC.... ja nie mam doświadczenia....

Kto w najbliższy weekend może pomóc???????

Posted

Mośka napisał(a):
Dzieki Bouvik - jakby co -odezwiemy się. Chodzi o dzielnicę GRODZIEC.

Nie ma za co:oops: Grodziec to już wogóle rzyt beretem ode mnie;)
alekso napisał(a):
jotka wczoraj powiedziała mi, że pojedzie, więc dziękujemy....
Ale telefon do Ciebie chętnie zapiszę, na wszelki wypadek ;)

Jakby co polecam sie na przyszłość:razz: tylko raczej kontak przez tel niż przez dogo, bo wiejski net raz działa raz nie....
Pozdrawiam i trzymam kciuki za przewiezienie psa z Wawy- do Będzina.