Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kot jest piekny naprawde, zdjecia tego nie oddaja ! jest piekny i przytulasny, ma niestety problem z łapką, grozi mu amputacja , ale moze sie uda...

kocurek jest wykastrowany i jest jeszcze mlodym kotem.

Jest do obejrzenia i odebrania w lecznicy na Kulczynskiego 8a

tel : 644 06 80

Posted

kurcze, pewnie tak...:-( Pewnie na mnie..
Ale gdzie ja go przygarne..? :-(
Dopiero z koncem stycznia moge mysleć poważniej o kocie, bo bede miała wyremontowane pieterko, a moje psie paskudy nie wyjda po schodach..Ale teraz to bez szans... A do tego czasu taki piękniś na pewno juz zagosci w czyims sercu i domu...

W dodatku na miau przeczytałam, zę w schronie krakowskim są oddane dwa persy przez ludzi wyjeżdzajacych za granice (napisała ksera 20.12. - czyli nie tak dawno) i kompletnie nie radza sobie w schronisku.. Boje sie ze mogą sie tez czyms zarazic - takie dmowe i wypielegnowane.. I o nich tez bardzo myśle.. I nic nie umiem wymyslic..Cholera no...:-(

Posted

LittleMy napisał(a):
łapka coraz lepiej a kotek wciaz czeka.....

czy on może zostać w tej lecznicy, czy jak wyzdrowieje czeka go schron ??:shake:

Posted

Czemu nikt nie chce takiego piękniocha? Mnie się marzy RUSek, ale nie ma mowy o trzecim kocie :-(

Ewentualnie, gdyby groził mu schron, to tymczas u mnie, ale za szybko przywiązuję się do zwierząt :roll: