Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Porobcie jej i innym bullowatym takieladne zdjęcia -ladne zdjęcia to podstawa...

Czy suka tolerowalaby 7-mies szczeniaka??? Czy jest wysterylizowana??? to pytanie z niebieskiego forum....

Posted

tak jak kaśka napisała sunia zostanie wysterylizowana nie wiadomo tylko kiedy bo schronisko sterylizuje wszystkie sunie tylko pare w miesiącu bo nie ma funduszy ale jeżeli będą chętni na sunię nie ma problemu wet przyjedzie i wysterylizuje nawet będzie mogła posiedzieć w szpitaliku 10 dni aż do zdjęcia szwów, co do psów raczej nie jest agresywana ale na 100% nie wiadomo trzeba by było sprawdzić

• 2 weeks later...
Posted

wiem...w sumie tylko sie zastanawiałam kiedy to sie stanie:evil_lol: w sumie to się tak zastanawiałam czy ona tych historyjek nie zmyśla i czy zdjęć nie bierze od kogoś...ale nie wazne:roll:

no ale jest Ewelinka - a ona chciała wziąsc Zgredzia więc myślę, ze to poważna osóbka i pomoże bullowatym w potrzebie;)

• 3 weeks later...
Posted

przepraszam ze się długo nie odzywałam ale studia i te całe zaliczenia, Dzięki Andzia że we mnie wierzysz, do schroniska oczywiście jeżdze z psiakami na dwór wychodzę, ale niestety samemu cięzko zrobić sensowne zdjęcia w sobotę lub w niedzielę zaciągne swojego faceta z aparatem do schronu to porobimy troche zdjęć i nowym psiakom też, narazie sunia siedzi sama w boksie pracownica muwi że jest łagodna ale ja wychodząć z nią na dwór zauważyłam że troche jednak powarkuje ale myslę że przy dobrym ułożeniu w nowym domku da rade to wyeliminować aha i jeżeli ktoś potrafi zmieniać tytuły to prosze bardzo bo ja niestety jestem w tych sprawach zielona

Posted

dziewczyny do suni uśmiechnelo się szczęśnie ma dom :loveu: troche mnie w schronisku nie ma a tu takie wspaniałe wieści podobno państwo jak ją zobaczyli od razu się zakochali i nie było mowy o żadnym innym psie poszła na wieś ale ma mieszkać w domu po nowi właściciele nie maja gospodarstwa a sunia ma być do pieszczenia nie do pilnowania na szczęście sunia jest wysterylizowana wiec napewno do rozrodu jej nie wzieli:loveu: