Ka$ka9141868 Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 lukann napisał(a):czy mogę skopiować jej wątek na niebieskie forum pitbull amstaff?? Oczywiście :cool3: Quote
lukann Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 poszło :) może to coś pomoże.. piękna suka Quote
andzia69 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Porobcie jej i innym bullowatym takieladne zdjęcia -ladne zdjęcia to podstawa... Czy suka tolerowalaby 7-mies szczeniaka??? Czy jest wysterylizowana??? to pytanie z niebieskiego forum.... Quote
Ka$ka9141868 Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Szczeniaka?? Nie wiem. A wysterylizowana nie jest chyba [ja nie wiem nic o niej] Quote
andzia69 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 no to się dowiedz, czy w schronie sterylizują Quote
Ka$ka9141868 Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Nie jest wysterylizowana ale jak ktoś się zdecyduje to może byc a co do szczeniaka to nie wiemy bo ona sama siedzi w boksie cały czas. Quote
EwelinaJ Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 tak jak kaśka napisała sunia zostanie wysterylizowana nie wiadomo tylko kiedy bo schronisko sterylizuje wszystkie sunie tylko pare w miesiącu bo nie ma funduszy ale jeżeli będą chętni na sunię nie ma problemu wet przyjedzie i wysterylizuje nawet będzie mogła posiedzieć w szpitaliku 10 dni aż do zdjęcia szwów, co do psów raczej nie jest agresywana ale na 100% nie wiadomo trzeba by było sprawdzić Quote
sacred PIRANHA Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 sunia jest bardziej w typie pitta niz bulla wiec proponuje zmienic to w tytule... Quote
andzia69 Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Żadne ze zdjeć w watkach bullowatych z Łomzy się nie otwiera - moze ktos cos na to poradzic??????????? Quote
sacred PIRANHA Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 kaska jest zbannowana wiec raczej nie pomoze.... Quote
andzia69 Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 wiem...w sumie tylko sie zastanawiałam kiedy to sie stanie:evil_lol: w sumie to się tak zastanawiałam czy ona tych historyjek nie zmyśla i czy zdjęć nie bierze od kogoś...ale nie wazne:roll: no ale jest Ewelinka - a ona chciała wziąsc Zgredzia więc myślę, ze to poważna osóbka i pomoże bullowatym w potrzebie;) Quote
EwelinaJ Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 przepraszam ze się długo nie odzywałam ale studia i te całe zaliczenia, Dzięki Andzia że we mnie wierzysz, do schroniska oczywiście jeżdze z psiakami na dwór wychodzę, ale niestety samemu cięzko zrobić sensowne zdjęcia w sobotę lub w niedzielę zaciągne swojego faceta z aparatem do schronu to porobimy troche zdjęć i nowym psiakom też, narazie sunia siedzi sama w boksie pracownica muwi że jest łagodna ale ja wychodząć z nią na dwór zauważyłam że troche jednak powarkuje ale myslę że przy dobrym ułożeniu w nowym domku da rade to wyeliminować aha i jeżeli ktoś potrafi zmieniać tytuły to prosze bardzo bo ja niestety jestem w tych sprawach zielona Quote
Szczurosława Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 temat to może zmienić ten kto załozył wątek i mod, więc pozostaje Ci tylko napisanie do jakiegoś moda:p ja również z chęcią popatrze na nowe zdjęcia suni;) Quote
EwelinaJ Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 dziewczyny do suni uśmiechnelo się szczęśnie ma dom :loveu: troche mnie w schronisku nie ma a tu takie wspaniałe wieści podobno państwo jak ją zobaczyli od razu się zakochali i nie było mowy o żadnym innym psie poszła na wieś ale ma mieszkać w domu po nowi właściciele nie maja gospodarstwa a sunia ma być do pieszczenia nie do pilnowania na szczęście sunia jest wysterylizowana wiec napewno do rozrodu jej nie wzieli:loveu: Quote
andzia69 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 i tu takie dobre wieści!!!!:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts