bubu+ Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Ty mnie nie prowokuj ja Ci dobrze radze bo ciach ciach zastosujemy :D :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Neczka Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Beciu, zapomniałam zapytać, jak rozmawiałyśmy... Co tam u Iryska ? jak po wizycie u weta ? Quote
SZPiLKA23 Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 bubu+ napisał(a)::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Jezor tez obetniemy:diabloti::evil_lol: Quote
Neczka Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 wątek naszego charcika ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10211561#post10211561 Quote
halcia Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 No właśnie,co tam u Iryska.Szpilka,zrobiłyśmy bład,ze nie zrobiłyśmy zdjęcia boksu,w którym psy stały w tej wielkiej wodzie bez odpływu z boksu.Psy przeniesione, na nasz ą interwencje ,ale zdjęcie bardzo by na wyobrażnie podziałało.Nie robiłas czasem? Quote
SZPiLKA23 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Nie zrobiłam ale moze Kasia zrobiła bo chodziła z aparatem ma mi przesłac zdjecia to sie okaze Quote
weronika1 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 W mieście poruszenie ze schroniska zginął chart. Quote
Neczka Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 zginął ? :evil_lol: Zapraszam na wątek malutkiego Bubu - synka naszej Orzechowskiej koteczki, który razem z mamą przebywa u Agnes_czy ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10213237 ...szukamy kolejnego domku :roll: Quote
SZPiLKA23 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 weronika1 napisał(a):W mieście poruszenie ze schroniska zginął chart. Jak to zgina?? ...... chyba zapisane jest co i jak:-/ Quote
halcia Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Hmmm......może padł i nie zauważyli?:shake::shake::shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
SZPiLKA23 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Weroniko a moze wiesz czy przywiezli tego alaskana?? chce sie tam dodzwonic ale nit nie odbiera Quote
SZPiLKA23 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Uciekł a ze szybko biega to niemogli go dogonic Quote
Wet-siostra Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 heca,że cho,cho...znikający chart...W końcu mam z powrotem laptopa i będę na bieżąco,już się zdążyłam pogubić...Byłam ostatnio z WERONIKĄ w schronie,normalnie załamka...To błoto...Te maluchy,co jadły tak zachłannie,że mało się nie dławiły...Irokez,ze śmieszną czuprynką i smutną minką...I te psie oczy pozbawione radości... Quote
halcia Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Szpilka nikt nie odbiera ,bo szukają charta! :evil_lol:Dobrze,że choć tego jednego psa pamiętali,ze mieli.:oops: Quote
albiemu Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 rozmawiałam ze Szpileczką ... nie rozumiem - pracownik sam powiedział że spisze psy jakie jada do domów w tym charta a teraz - zaginął?? Dziewczyny chciały zapłacić za psy nie przyjął kasy stwierdził że je spisze i to wszystko ... teraz jazda .... Mam nadzieję że nie była to podpucha że wolontariuszki rzeszowskie porywaja psy na oczach pracowników którzy potem o tym zapominają?? Papiery ważne ale też trudno aby dziewczyny wisząc u spodni nogawki pracownika o nie błagały skoro ich nie daje bo spisanie wg niego wystarczy. Chart nie jest mrówką która pod butem nieświadomie ginie.... i żarty żartami gorzej jak się nas czepią że cuda wyczyniamy a pracwonik się wyprze że cokolwiek spisał - z tymi ludźmi niczego nie przewidzisz .... Quote
SZPiLKA23 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 To zart chyba bo jeszcze sama podawałam ze to "chart polski" i prosiłam dopisac ze jest w drewnianych boksach, a pracownik pytał czy ma nr no ale Aro nie miał a wiec nie było spisywania nr.... tylko tyle ze on był 48 na zmianie a teraz jest dziadek no i moze on stwierdził ze pies zgina.... Jezeli zgłosił sie po niego własciciel to przeciez oczywiste ze oddamy (tylko przydało by sie sprawdzic jakie miał warunki bo za dobrze nie wyglada) a jezeli szukaja go tylko po to zeby siedział w schronie to zycze powodzenia w szukaniu.... Quote
agnes_czy Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 No to Szpilka Dognaperka :evil_lol: Też jestem zaskoczona, że oni w ogóle cośkolwiek zauważyli :crazyeye: No cóż.... może juz kupca mieli :roll: Quote
albiemu Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 dokładnie agnes ... ja wiem jedno Szpilka do mojego Gutka na metr nie podejdzie :)! I miej tu Szpilka dobre serce .. co? :D Quote
SZPiLKA23 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Wpadłam i powiedziałam : dawaj charta nie chciał to zdzieliłam go batem i pies był moj a teraz pojde siedziec Quote
SZPiLKA23 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 albiemu napisał(a):dokładnie agnes ... ja wiem jedno Szpilka do mojego Gutka na metr nie podejdzie :)! I miej tu Szpilka dobre serce .. co? :D Mopy nie sa w cenie ..... ale psy na króliki, ktore biegaja 120 km na godzine tak (własnie wczoraj sie dowiedzielismy ze chart biegnie 120 na godzine) Quote
SZPiLKA23 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Ja w domu to mam cwaniare, symulantke, Sara rowniez ma chwilowe zaniki słuchu (wtedy kiedy jej to pasuje)... TZ ma wyscigowke, a rowniez dowiedzielismy sie ze nie tylko ma osiagi 120 na godzine ale to szczeniak i jeszcze urosnie :D i dlatego jest tez taki chudy bo rosnie.... Mopy wsumie zawsze przydac sie moga :D Jedna rzecz pozostaje nie zmienna ze my je kochamy a one nas.... Quote
albiemu Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 trzeba napewno sprawę jakoś wyjaśnić aby nie było z tego szarpaniny .... już się dość szarpałyście ostatnio ... wystarczy. Jedno pewne Chart Fart lepiej trafić nie mógł ..... Quote
Neczka Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Weroniko a moze wiesz czy przywiezli tego alaskana?? chce sie tam dodzwonic ale nit nie odbiera jakiego alaskana ? bo ja chyba nie w temacie...:roll: Quote
Recommended Posts