Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No właśnie,co tam u Iryska.Szpilka,zrobiłyśmy bład,ze nie zrobiłyśmy zdjęcia boksu,w którym psy stały w tej wielkiej wodzie bez odpływu z boksu.Psy przeniesione, na nasz ą interwencje ,ale zdjęcie bardzo by na wyobrażnie podziałało.Nie robiłas czasem?

Posted

heca,że cho,cho...znikający chart...W końcu mam z powrotem laptopa i będę na bieżąco,już się zdążyłam pogubić...Byłam ostatnio z WERONIKĄ w schronie,normalnie załamka...To błoto...Te maluchy,co jadły tak zachłannie,że mało się nie dławiły...Irokez,ze śmieszną czuprynką i smutną minką...I te psie oczy pozbawione radości...

Posted

rozmawiałam ze Szpileczką ... nie rozumiem - pracownik sam powiedział że spisze psy jakie jada do domów w tym charta a teraz - zaginął?? Dziewczyny chciały zapłacić za psy nie przyjął kasy stwierdził że je spisze i to wszystko ... teraz jazda .... Mam nadzieję że nie była to podpucha że wolontariuszki rzeszowskie porywaja psy na oczach pracowników którzy potem o tym zapominają?? Papiery ważne ale też trudno aby dziewczyny wisząc u spodni nogawki pracownika o nie błagały skoro ich nie daje bo spisanie wg niego wystarczy.

Chart nie jest mrówką która pod butem nieświadomie ginie.... i żarty żartami gorzej jak się nas czepią że cuda wyczyniamy a pracwonik się wyprze że cokolwiek spisał - z tymi ludźmi niczego nie przewidzisz ....

Posted

To zart chyba bo jeszcze sama podawałam ze to "chart polski" i prosiłam dopisac ze jest w drewnianych boksach, a pracownik pytał czy ma nr no ale Aro nie miał a wiec nie było spisywania nr.... tylko tyle ze on był 48 na zmianie a teraz jest dziadek no i moze on stwierdził ze pies zgina.... Jezeli zgłosił sie po niego własciciel to przeciez oczywiste ze oddamy (tylko przydało by sie sprawdzic jakie miał warunki bo za dobrze nie wyglada) a jezeli szukaja go tylko po to zeby siedział w schronie to zycze powodzenia w szukaniu....

Posted

albiemu napisał(a):
dokładnie agnes ...

ja wiem jedno Szpilka do mojego Gutka na metr nie podejdzie :)! I miej tu Szpilka dobre serce .. co? :D

Mopy nie sa w cenie ..... ale psy na króliki, ktore biegaja 120 km na godzine tak (własnie wczoraj sie dowiedzielismy ze chart biegnie 120 na godzine)

Posted

Ja w domu to mam cwaniare, symulantke, Sara rowniez ma chwilowe zaniki słuchu (wtedy kiedy jej to pasuje)...

TZ ma wyscigowke, a rowniez dowiedzielismy sie ze nie tylko ma osiagi 120 na godzine ale to szczeniak i jeszcze urosnie :D i dlatego jest tez taki chudy bo rosnie....

Mopy wsumie zawsze przydac sie moga :D

Jedna rzecz pozostaje nie zmienna ze my je kochamy a one nas....

Posted

trzeba napewno sprawę jakoś wyjaśnić aby nie było z tego szarpaniny .... już się dość szarpałyście ostatnio ... wystarczy.

Jedno pewne Chart Fart lepiej trafić nie mógł .....

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Weroniko a moze wiesz czy przywiezli tego alaskana?? chce sie tam dodzwonic ale nit nie odbiera

jakiego alaskana ? bo ja chyba nie w temacie...:roll: