Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pierwszy to idzie ukochany Amon ze mną.Jeszcze jedna dobra wiadomość,przy porzadkach dostałam 4 puszki impregnatu do drewna lekko przeterminowany,ale to chyba nie ma wiekszego znaczeniaTylko nie wiem czy brać,czy budy pomalujemy jak bedzie całkiem ciepło?żABA wymiękasz?Dla p.Romy tez mam pare ciuszków i troche karmy i kaszy i strasznie sie ciesze ,że jedziemy.

Posted

ja już też doczekać się nie mogę - ile radości sprawia taka wyczekana wyprawa do Orzeszkow - robie prawko żeby nie wiem co i kupuje grata .... mam nadzieję że zanim to zrobię, każda moja wyprawa to będzie przyjemność bo zobaczę zdrowe psiaki w dobrych warunkach i celem mojej jazdy będzie zabranie psów do ich nowych domów. To moje pragnienie i niech mnie szlag jeśli się nie spełni!

Posted

albiemu napisał(a):
ja już też doczekać się nie mogę - ile radości sprawia taka wyczekana wyprawa do Orzeszkow

ja też :razz:
szkoda, że moja mama tego nie rozumie:nonono2: i ciągle mi tu wypomina, że lepiej iść na ROZDANIE KRZYŻY do kościoła, bo to jedyny taki dzień :pissed::onfire:

Posted

Oj Figaro ciągnie jak koń, ma straszną siłę.
Ja tam coś wypatrzę dla siebie na spacerek.
Sama cyfrówka nie wystarczy, potrzebna jest Becia.
Becia nawet z kundelka zrobi rasowego. :evil_lol:
Te zdjęcia naprawdę dobrze Jej wychodzą.

Posted

becia66 napisał(a):
Żaba niby cie nie wąchałam ale podejrzewam że jesteś najbardziej bogaty w ten cudny, orzechowski smrodeczek...:evil_lol:

Ja już z nim zasypiam :eviltong:

W niedzielę postaram się przyjechać na chwilę ale mam wątpliwości :razz:

Posted

ja was szczerze podziwiam... Łatwo jest pomagac z jednym czy paroma tymczasami ale patrzeć na ten ogrom tragedii jaki jest w schronie to bardzo trudna sprawa:shake:

Posted

Cioteczki,Pani Beatko-mam zgodę TZ!!!:loveu:
Będę w Orzechowcach!!!
Co prawda jeszcze ledwo co łażę,łykam KETONAL trzy razy dziennie,ale jakoś się poruszam...Może fizycznie nie pomogę,ale z jakimś spokojnym psiakiem pospaceruję,albo z wetem przy stole stanę,jak będzie...
Właśnie:będzie wet???
Żaba-nie pękaj,ja,jako schorowana,stara,gruba baba wpisuję się na listę krzakoterapii...Ale tylko do podglądania!!!:eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='iwop']ja was szczerze podziwiam... Łatwo jest pomagac z jednym czy paroma tymczasami ale patrzeć na ten ogrom tragedii jaki jest w schronie to bardzo trudna sprawa:shake:

to prawda ale, widzisz Iwop, jedna z takich tragedii zamknęła swój koszmarny okrąg w moim domu - mam orzeszka Gucia. Miałyśmy kilka psiaków do oddania, zdjęcia, opisy - wszystkie poszły został Guciu. Stwierdziłam że skoro nikt go nie chce trafi do mnie i pomimo że ma mnie gdzieś :) ta gadzina to już ma dożywocie u mojego boku. Ja czasem jak żałuję że kiedykolwiek moja noga postała w Orzechowcach to biorę go do siebie i jego spokój mi tłumaczy że warto było!
Dzisiaj był spacer

ja bieeeeeeggggaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm

męska świtezianka :loveu:

gdzie ta torba poszła??

i to co widzę najczęściej czyli "OKO PRAWDY" :D

Posted

dzięki Szpileczko, fajny gościu z niego :)

Szilka wie już co i jak - jedziemy z Rzeszowa około 10 tak więc widzimy się w schronie w pełnym składzie prawie - co? :) Bardzo się cieszę że uda się nam spotkać- do jutra!