Rafal StWola Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Tylko głowy nie zapomnij :) albo kurtki :) Quote
SZPiLKA23 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Ciepło jest...:eviltong: a nie zostawiłam u Ciebie czapki?? Quote
Rafal StWola Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Przecież pisałem kilka postów do tyłu że zostawiłaś hehe już jest u Kaśki , jak nie zapomni to dostaniesz w niedzielę .... a właśnie wiadomo już co z wyjazdem ? Quote
SZPiLKA23 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 OOoooo aha dzieki:D W niedziele wyjazd ale ja nic dokładnie nie wiem Quote
albiemu Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 własnie dzwoniłam do Żaby przyjedzie do nas na chwilę w niedzielę to dam co przygotowac się uda dla Pani Romy. Żabek milusio się z Tobą na drucie telefonicznym wisi ;D hehe Szpileczko czapkę oddam i słowo pomimo wielkiej sympatii nie sypiam z nią ;) heheheheh Dzisiaj pewnie ustalimy godzinę wyjazdu i każdemu z Was powiem co gdzie i jak! Orzeszki moje najdroższe jedzie ekipa do Was - ekipa ludzi o pięknych serduchach! :) Quote
halcia Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Jak Żaba nawali,weżmiesz Figaro, przynajmniej on sie ucieszy łażeniem Quote
Rafal StWola Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Halciu jakie krzaki ? to zaczyna być interesujące :) może zdradzicie jakieś szczegóły ? Wątek zyska na obserwatorach że hej :) Quote
Wet-siostra Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Niedziela...Będzie ciężko,święta...Mi wczoraj kręgosłup odmówił posłuszeństwa,na szczęście mam laptopa-więc pisać mogę,ale leżę...Wzięłam leki,powinnam szybko wrócić do normy...Tylko-jak ubłagać TZ,by mnie puścił...:roll: Quote
albiemu Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 krzaki krzakami liczę na to że będą piękne zdjęcia, spacery z psiakami .... ehhhh już nie mogę się doczekać ................. jeszcze jedno - czy któryś z obenych panów zna się coś na aparatach fotograficznych? potrzebuje podpowiedzi :) Quote
Rafal StWola Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 To zależy .... od aparatu i od rodzaju pytania .... zadaj pierwej a jaśniej się zrobi w głowach może :) Quote
albiemu Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 OKS - dzięki Rafciu jak będę w domciu podeślę Ci na pm kilka linków z różnymi aparatami fotograficznymi - podpowiesz mi który lepszy .... ORZESZKI NAJSŁODSZE Kasica będzie Wam fotki trzaskać. Zaczynam spełniać swoje marzenia - mały kursik i mam nadzieję na zdjęciach zobaczycie to jak ja widzę psy. Quote
Rafal StWola Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Oczywiście Żaba :) Pytanie pewnie w stylu " dlaczego jak robię zdjęcia to jest ciemno ? " :):) odpowiedź " trzeba zdjąć pokrywkę z obiektywu " hehe hehe Quote
albiemu Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 gangreny męskie, jeśli chcecie podpaść Kaśce nie tędy droga ojjjj nie tędy :), musicie bardziej się postarać! i nie kuście, gniew mój potrafi być straszny! :D ... ja zawsze chciałam aby ktoś mnie lepiej zrozumiał dlaczego wlaśnie psy i marzy mi się wyjaśnić to fotografią bo wierszem ... nie zawsze wychodzi jak chcę. Szukam siebie więc może mi pomożecie kurteczka a nie - smiechy mi tu jakieś! :) Quote
SZPiLKA23 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Kasiu polecam olimpusa naprawde dobre aparaty, moj wujek fotograf mowił ze warto je kupowac Quote
Rafal StWola Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Spoko postaram się pomóc ... ale dla mnie i tak najlesza jest zwyczajna lustrzanka " Zenita" stara ale świetna ... i nie pisać mi o cyfrówkach że wygodne ... kliszę wywołać można za darmo a mając skaner i odpowiednią lampę do kompa władować bez problemu :) naprawdę świetnie to wychodzi i zdjątka piękne ..... ps . Olimpusy świetne mam jednego .... mają optykę baaaardzo dobrą Quote
żaba88 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Liczy się też to co dostajesz w cenie aparatu ;) W którymś pudle ma starego Zenita. Quote
albiemu Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Ciebie Żaba nie dają - pytałam ... ba! to moje pierwsze pytanie było jakie padło ..... ;), nie parametry, nie cena ........ :D Dzięki za pomoc wsparcia Wy moje :loveu: Quote
Recommended Posts