Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

własnie dzwoniłam do Żaby przyjedzie do nas na chwilę w niedzielę to dam co przygotowac się uda dla Pani Romy. Żabek milusio się z Tobą na drucie telefonicznym wisi ;D hehe

Szpileczko czapkę oddam i słowo pomimo wielkiej sympatii nie sypiam z nią ;) heheheheh

Dzisiaj pewnie ustalimy godzinę wyjazdu i każdemu z Was powiem co gdzie i jak! Orzeszki moje najdroższe jedzie ekipa do Was - ekipa ludzi o pięknych serduchach! :)

Posted

Niedziela...Będzie ciężko,święta...Mi wczoraj kręgosłup odmówił posłuszeństwa,na szczęście mam laptopa-więc pisać mogę,ale leżę...Wzięłam leki,powinnam szybko wrócić do normy...Tylko-jak ubłagać TZ,by mnie puścił...:roll:

Posted

krzaki krzakami liczę na to że będą piękne zdjęcia, spacery z psiakami .... ehhhh już nie mogę się doczekać .................

jeszcze jedno - czy któryś z obenych panów zna się coś na aparatach fotograficznych? potrzebuje podpowiedzi :)

Posted

OKS - dzięki Rafciu jak będę w domciu podeślę Ci na pm kilka linków z różnymi aparatami fotograficznymi - podpowiesz mi który lepszy ....

ORZESZKI NAJSŁODSZE Kasica będzie Wam fotki trzaskać. Zaczynam spełniać swoje marzenia - mały kursik i mam nadzieję na zdjęciach zobaczycie to jak ja widzę psy.

Posted

gangreny męskie, jeśli chcecie podpaść Kaśce nie tędy droga ojjjj nie tędy :), musicie bardziej się postarać!

i nie kuście, gniew mój potrafi być straszny! :D

... ja zawsze chciałam aby ktoś mnie lepiej zrozumiał dlaczego wlaśnie psy i marzy mi się wyjaśnić to fotografią bo wierszem ... nie zawsze wychodzi jak chcę. Szukam siebie więc może mi pomożecie kurteczka a nie - smiechy mi tu jakieś! :)

Posted

Spoko postaram się pomóc ... ale dla mnie i tak najlesza jest zwyczajna lustrzanka " Zenita" stara ale świetna ... i nie pisać mi o cyfrówkach że wygodne ... kliszę wywołać można za darmo a mając skaner i odpowiednią lampę do kompa władować bez problemu :) naprawdę świetnie to wychodzi i zdjątka piękne .....
ps . Olimpusy świetne mam jednego .... mają optykę baaaardzo dobrą

Posted

Ciebie Żaba nie dają - pytałam ... ba! to moje pierwsze pytanie było jakie padło ..... ;), nie parametry, nie cena ........ :D

Dzięki za pomoc wsparcia Wy moje :loveu: