Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zaba,ale "jakoś "to ja dojeżdżam do Orzechowcow.Przemyśl dla mnie nie do pokonania,jestem cykor do obcych miejsc.A jedziesz do Orz. gdyby nam nie wyszedł"zlot" ?Wcześniej podawałam Weronice,ale teraz nie jeżdziła do schr.Ostatnio miałam ,ale potem wzięłam spowrotem.Mam kasze,troche karmy.

Posted

U mnie też można zostawić. Roma nie ma za wiele. Na dodatek wszystko sie wykańcza, zepsuta lodówka, ciuchów tez trzeba ,to szczupła babka. Kołdry jej niszczą psy. Narzuty na wersalkę poszczępione przez szczeniaki.
Firanek na oknie też nie widać.

Posted

Kasia,dzięki choć Filip krzywy ,bo mu na siłe skręcałam głowe do zdjęcia.B.ambitnie obiecuje mi zdjęcie obydwu,ale to trzeba nie lada sprytu.Ta narośl z tyłu,to moja łepetyna

Posted

Halcia ma naprawdę ładne psiaki - Filipa i Nutę która wczoraj wpakowała mi swój język do ust na powitanie .... po samo gardło :), potem wspólna kawa ze Zdrapką bo jęzor mi do filiżanki wewaliła, a że mnie to nie przeszkadza ;) -można powiedzieć miałam wczoraj naprawdę bliski kontakt z psiakami i bardzo mnie to cieszy :) - nareszcie porządnego buziaka zaliczyłam i dobrą kawę :)

Posted

Nie chodzi o to żeby karma przeleżała u kogoś tylko żeby ją jak najszybciej oddać.

halcia napisał(a):
Jak znajdą dom,to se żzzzzzzabe wkleje

Halciu co se wkleisz? :lol:

Posted

Halciu ale ten Filip przystojniak. Teraz ja muszę zmienić avatar bo mój Finek juz wyrósł i zrobił się męski.Co prawda psoci dalej, dzisiaj mi pomagał robić grządki to już miałam dosyć tego kopania.

Posted

Psy sa dobre w pracach ogrodowych.Poprzedni wydzierał co posadziłam:evil_lol:,Nuta kradnie skarpety i zakopuje,:shake:a Filip lata jak nosorozec:placz: i ubił kilka ściezek,które regeneruje od lutego,ale tam trawa wbita na 10 cm w głab.

Posted

A Żabie jak mu doskwieramy musze przypomnieć,że w Przemyślu jest dziewczyna,która nosi żaby na rekach/szczególnie na wiosne,żeby nie wpadły pod auto/I nie kpię z dziewczyny,my ratujemy psiaki,ona lubi żaby.