agnes_czy Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Nie czarujemy się, ale dobre i na chwilę... Wczoraj znów Kotobus porwał kolejnych 6 kotów. Te, co zostały, to już prawdziwe dziki :shake: Quote
albiemu Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 agnes czy ... dzięki za pomoc dla kotów - to naprawdę było potrzebne ... co do schroniska - ja już chyba nie potrafię cieszyć się z dobrych wiadomości bo potem jeszcze trudniej znosić te trudne .... tam jakoś tak zawsze góra, dół .... Mam nadzieję że sobota lub niedziela będzie dniem naszych odwiedzin. Mnie i Kudłatej bardziej pasuje niedziela - a Wam jak? Quote
alysia Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Dziekuje Agnes, ze rozmawiala w sprawie zdjec. Jedna rozmowa i do przodu. Czy szczeniaczki dostaja mleko z Holandii? Byla puszka takiego mleka i do tego smoczki i butelka. To jest specjalne mleko dla malych, a moze juz wypite?:lol::lol: I musimy w to wierzyc, ze w Orzechowcach bedzie dobrze, bo.....bedzie. Quote
alysia Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 albiemu napisał(a):agnes czy ... dzięki za pomoc dla kotów - to naprawdę było potrzebne ... co do schroniska - ja już chyba nie potrafię cieszyć się z dobrych wiadomości bo potem jeszcze trudniej znosić te trudne .... tam jakoś tak zawsze góra, dół .... Mam nadzieję że sobota lub niedziela będzie dniem naszych odwiedzin. Mnie i Kudłatej bardziej pasuje niedziela - a Wam jak? Kasiu, mnie wszystko jedno, bede z Wami duchem... Czy zamierzacie odpchlic zwierzyne? Quote
albiemu Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 tak to jest cel wyjazdu, im nas więcej tym lepiej! Dlatego Weronika, Nadzieja, Żaba, Halcia, Kudłata, Szpilka, Becia, Neczka i dziewczyny z Kundelka (Rafciu musi zostać z Zdrpaką)- błagam o pełną mobilizację! NAprawdę im nas więcej tym lepiej i szybciej. Mnie osobiście bardzo zależy aby przyjechał schroniskowy wet, każdy psiak trafi w nasze ręce więc jeśli będzie potrzeba jakiemuś pomóc to będzie idealnie gdyby przyjechał. Dary weźmiemy i rozdysponujemy na miejscy alysia, weźmiemy co najpotrzebniejsze bo nie wiem jak będzie z miejscem w aucie. JESZCZE JEDNO dostalam na skrzynkę zapytanie od dziewczyny z Stalowej Woli o psa nr 259 - podobny jej zaginął i pyta jak trafił do schroniska -- ja nie jestem w stanie odpowiedzieć czy ktoś z Was rozmawiał z kierowniczką na jego temat? Quote
Neczka Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 ja wogólę nie kojażę tego psiaka.. a o której będziemy tak mniej więcej wracać ze schroniska ? ..bo ja mam jakieś głupie egzaminy i nie wiem czy zdążę :angryy::mad: Quote
SZPiLKA23 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Dajcie znac czy sobota czy niedziela bo dlamnie to bardzo wazne zeby sobie w pracy ustawic Quote
Neczka Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 ..już niedługo na stronie Kundelka pojawi się więcej naszych psiaków :):) Quote
Wet-siostra Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Kurczaczek...Ten weekend odpada...:shake: Mamy święta,nie ma szans,by udało mi się wyrwać...:oops: W tygodniu jeszcze by mi się udało pojechać,ale sobotę i niedzielę muszę poświęcić rodzince...:angryy: Choć wierzcie mi-wolałabym pojechać do psiaczków,niż siedzieć przed tv,i patrzeć,jak mój TZ tankuje...:eating: :chlup: :drinking: :sabber:bo tak to pewnie będzie wyglądało...Ale znając mego TZ nie puści mnie z Wami...:-( Choć-pogadam z nim.Niech sam pojedzie do swoich rodziców...:eviltong: Quote
halcia Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Myśle ,ze dla mnie nie ma róznicy.Bardzo sie ciesze,ze kociaki odjechały,dzikuski bardziej pewnie zaradne.Weronika ,co ty na to?postaraj sie.Psiaka z numerem odnajdziemy.,popytamy ,ale....??? Quote
Neczka Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 mi pasuje sobota.. w niedzielę nie mogę :shake: Quote
Neczka Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 no to pojeżdżone mam :placz: dlaczego akurat niedziela ? .. Quote
Becia66 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Do Rzeszowa 11 kwietnia podano dary z Holandii dla Orzechowców. Są to koce, kołdry, poduszki, ręczniki, środki na odpchlenie i oczywiście karma w pudłach. Częśc z tych rzeczy zawiozłyśmy 14.04 do schroniska, a to co widac na zdjęciu zostało jeszcze do rozdysponowania. W najbliższą niedzielę zabierzemy następną porcję do schroniska, a priorytetem będzie odpchlenie psiaków. :lol: Quote
Neczka Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 no to ja w niedzielę będę chora niestety i nie będę mogła iść na egzaminy.. oj, jak przykro:shake::evil_lol: ..muszę jechać do schroniska :) Quote
weronika1 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Ja wolę sobotę ale jeśli w niedzielę to też przyjadę nie ma sprawy. Tylko w niedzielę chodzę do kościoła wobec tego pójdę rano i 7 oo i też nic się nie dzieje. Quote
albiemu Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 kurcze jak to zrobić w takim razie .... częśc z Was w sobotę część w niedzielę a pasuje nam razem się spotkać ... hm ..... Quote
Neczka Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 ..psiaki są ważniejsze ;) raczej nic nie zawale :) a grzeczna jestem bardzo, nie inaczej :evil_lol: Quote
weronika1 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Ja się dostosuję ,proszę mną się nie przejmować tylko pisać kiedy. Quote
Rafal StWola Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Jak naprawię ZdrapkoBus do soboty to pojadę .... pewnie niedługo będę mógł zostać bo bym był z psiną ale choć jakieś graty podwieźć bym zdołał ..... niech tylko przyjdzie ten alternator :( Quote
Wet-siostra Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Ja cały czas truję głowę memu TZ...W sumie w sobotę jest szansa,że się zdołam wyrwać,bo na święcenie pokarmu idzie się z rana...a z resztą mój może pójść sam...A z niedzielą byłoby trudniej,choć też cały czas kombinuję,co by wymyślić...Zawsze mogę zachorować...:evil_lol: Quote
Neczka Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Wet-siostra napisał(a):Zawsze mogę zachorować...:evil_lol: to tak jak ja :D też zachoruj :evil_lol::diabloti: Quote
Recommended Posts