Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agnes czy ... dzięki za pomoc dla kotów - to naprawdę było potrzebne ...

co do schroniska - ja już chyba nie potrafię cieszyć się z dobrych wiadomości bo potem jeszcze trudniej znosić te trudne .... tam jakoś tak zawsze góra, dół .... Mam nadzieję że sobota lub niedziela będzie dniem naszych odwiedzin. Mnie i Kudłatej bardziej pasuje niedziela - a Wam jak?

Posted

Dziekuje Agnes, ze rozmawiala w sprawie zdjec. Jedna rozmowa i do przodu. Czy szczeniaczki dostaja mleko z Holandii? Byla puszka takiego mleka i do tego smoczki i butelka. To jest specjalne mleko dla malych, a moze juz wypite?:lol::lol:

I musimy w to wierzyc, ze w Orzechowcach bedzie dobrze, bo.....bedzie.

Posted

albiemu napisał(a):
agnes czy ... dzięki za pomoc dla kotów - to naprawdę było potrzebne ...

co do schroniska - ja już chyba nie potrafię cieszyć się z dobrych wiadomości bo potem jeszcze trudniej znosić te trudne .... tam jakoś tak zawsze góra, dół .... Mam nadzieję że sobota lub niedziela będzie dniem naszych odwiedzin. Mnie i Kudłatej bardziej pasuje niedziela - a Wam jak?

Kasiu, mnie wszystko jedno, bede z Wami duchem... Czy zamierzacie odpchlic zwierzyne?

Posted

tak to jest cel wyjazdu, im nas więcej tym lepiej! Dlatego Weronika, Nadzieja, Żaba, Halcia, Kudłata, Szpilka, Becia, Neczka i dziewczyny z Kundelka (Rafciu musi zostać z Zdrpaką)- błagam o pełną mobilizację! NAprawdę im nas więcej tym lepiej i szybciej. Mnie osobiście bardzo zależy aby przyjechał schroniskowy wet, każdy psiak trafi w nasze ręce więc jeśli będzie potrzeba jakiemuś pomóc to będzie idealnie gdyby przyjechał.
Dary weźmiemy i rozdysponujemy na miejscy alysia, weźmiemy co najpotrzebniejsze bo nie wiem jak będzie z miejscem w aucie.

JESZCZE JEDNO
dostalam na skrzynkę zapytanie od dziewczyny z Stalowej Woli o psa nr 259 - podobny jej zaginął i pyta jak trafił do schroniska -- ja nie jestem w stanie odpowiedzieć czy ktoś z Was rozmawiał z kierowniczką na jego temat?

Posted

ja wogólę nie kojażę tego psiaka..

a o której będziemy tak mniej więcej wracać ze schroniska ? ..bo ja mam jakieś głupie egzaminy i nie wiem czy zdążę :angryy::mad:

Posted

Kurczaczek...Ten weekend odpada...:shake: Mamy święta,nie ma szans,by udało mi się wyrwać...:oops: W tygodniu jeszcze by mi się udało pojechać,ale sobotę i niedzielę muszę poświęcić rodzince...:angryy: Choć wierzcie mi-wolałabym pojechać do psiaczków,niż siedzieć przed tv,i patrzeć,jak mój TZ tankuje...:eating: :chlup: :drinking: :sabber:bo tak to pewnie będzie wyglądało...Ale znając mego TZ nie puści mnie z Wami...:-(
Choć-pogadam z nim.Niech sam pojedzie do swoich rodziców...:eviltong:

Posted

Myśle ,ze dla mnie nie ma róznicy.Bardzo sie ciesze,ze kociaki odjechały,dzikuski bardziej pewnie zaradne.Weronika ,co ty na to?postaraj sie.Psiaka z numerem odnajdziemy.,popytamy ,ale....???

Posted

Do Rzeszowa 11 kwietnia podano dary z Holandii dla Orzechowców. Są to koce, kołdry, poduszki, ręczniki, środki na odpchlenie i oczywiście karma w pudłach.
Częśc z tych rzeczy zawiozłyśmy 14.04 do schroniska, a to co widac na zdjęciu zostało jeszcze do rozdysponowania. W najbliższą niedzielę zabierzemy następną porcję do schroniska, a priorytetem będzie odpchlenie psiaków. :lol:

Posted

Jak naprawię ZdrapkoBus do soboty to pojadę .... pewnie niedługo będę mógł zostać bo bym był z psiną ale choć jakieś graty podwieźć bym zdołał ..... niech tylko przyjdzie ten alternator :(

Posted

Ja cały czas truję głowę memu TZ...W sumie w sobotę jest szansa,że się zdołam wyrwać,bo na święcenie pokarmu idzie się z rana...a z resztą mój może pójść sam...A z niedzielą byłoby trudniej,choć też cały czas kombinuję,co by wymyślić...Zawsze mogę zachorować...:evil_lol: