Nadziejka Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Odwiedzam cudnego :thumbs::iloveyou:kochany sciskam kciuki za zdrowenko i domus Quote
Isadora7 Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 weronika1 napisał(a):Przepraszam ale ciągle brakuje dnia. Policzę jutro wpłaty to zobaczymy czy wystarczy. To nie jest zmartwienie ale gorsze ,że nikt o niego nie pyta . Kulaczek jest tak sympatyczny gdybym nie była zapsiona to byłby mój. To maleństwo wesolutkie, uśmiechniete od ucha do ucha, czeka pod drzwiami w lecznicy na swojego pana. Akceptuje koty czasami zaczepia do zabawy. Lubi spacery. coraz bardziej przywiązuje się do pracownikow lecznicy. no to ja sie rpzymierzam do ogłaszania go bardziej pod kątem adopcji Quote
barb Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Weroniko, nadal myślę, że ogłoszenie jamniczka na grzecznościowo stronie schroniska mogłoby być pomocne w znalezieniu chociaż dt. Moglabyś spowodować jego zamieszczenie ? Poza tym prosilam Cioteczki, które robiły ogłoszenia dla Maxia o przekierowywanie na mnie wszystkich zainteresowanych jamnikami. elke ma nawet Twoj telefon. Ale na razie cisza. Quote
JamniczaRodzina. Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 (edited) Kułaczku jaki z ciebie fajny jamolek abyś znalazł super domek z kochającymi ludzmi. Edited December 1, 2012 by JamniczaRodzina. Quote
anica Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 JamniczaRodzina. napisał(a):Kułaczki jaki z ciebie fajny jamolek abyś znalazł super domek z kochającymi ludzmi. ... Jestem pewna ,że znajdzie!.. :) :) :) Quote
Isadora7 Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 barb napisał(a):Weroniko, nadal myślę, że ogłoszenie jamniczka na grzecznościowo stronie schroniska mogłoby być pomocne w znalezieniu chociaż dt. Moglabyś spowodować jego zamieszczenie ? Poza tym prosilam Cioteczki, które robiły ogłoszenia dla Maxia o przekierowywanie na mnie wszystkich zainteresowanych jamnikami. elke ma nawet Twoj telefon. Ale na razie cisza. masz jakieś domki? Quote
barb Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Isadora7 napisał(a):masz jakieś domki? Niestety nadal cisza... Może jakiś tekst ustaliłybysmy wspólnie do ogloszeń ? Zrobilabym mu chociaż kilka. Jednak myślę, że na stronie schroniska jamnik szybciej mógłby wpaść komuś w oko. Quote
Isadora7 Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Ja bardzo chętnie przyjmę propozycje tekstu Quote
SafeAnimals Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 rzeszowskie pozdrowienia od Deyli vel Kary :) wspomnienia z tegorocznych wakacji i z nową współlokatorką "minideylą" vel Florence Quote
Nadziejka Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 :loveu::iloveyou::iloveyou:slicznosiiiiiiiiiiiii:multi: sciskam mocno za jamnisiowe serdunko:thumbs: Quote
barb Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Dostalam taki mail w odpowiedzi na ogłoszenie na Przemyślaku: "Witam! Czy jest możliwość adopcji tego pieska jestem w stanie mu pomóc i zapewnić wspaniały dom... Jestem już po wizycie adopcyjnej Fundacji Rottka, mam od nich wspaniałego rottweilera ma trzy lata pozbawiony jest całkowicie agresji bardzo towarzyski... Jamniczek miał by u nas wspaniale... Proszę mi napisać jeżeli to nie jest problem co sie dzieje z tym jamniczkiem na jaką operacje zbieracie państwo pieniądze, jaka to jest kwota, może mogła bym pokryć koszty leczenia tego psa i go zaadoptować" Przekierowałam na Weronikę1 oraz odpowiedzialam dziękując za zainteresowanie i podając w odpowiedzi mail i telefon do kontaktu. Quote
weronika1 Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 (edited) [TABLE="class: MsoTableGrid"] [TR] [TD="bgcolor: transparent"] [FONT=Arial]18[/FONT] [/TD] [TD="bgcolor: transparent, colspan: 2"] [FONT=Arial]14.11.2012[/FONT] [/TD] [TD="bgcolor: transparent"][FONT=Arial]ELŻBIETA[/FONT] [/TD] [TD="bgcolor: transparent"] [FONT=Arial]20,00[/FONT] [/TD] [/TR] [TR] [TD="bgcolor: transparent"] [FONT=Arial]19[/FONT] [/TD] [TD="bgcolor: transparent, colspan: 2"] [FONT=Arial]15.11.2012[/FONT] [/TD] [TD="bgcolor: transparent"][FONT=Arial] MARZENA[/FONT] [/TD] [TD="bgcolor: transparent"] [FONT=Arial]5,00[/FONT] [/TD] [/TR] [TR] [TD="bgcolor: transparent"] [FONT=Arial]20[/FONT] [/TD] [TD="bgcolor: transparent, colspan: 2"] [FONT=Arial]15.11.2012[/FONT] [/TD] [TD="bgcolor: transparent"][FONT=Arial]NATALIA [/FONT] [/TD] [TD="bgcolor: transparent"] [FONT=Arial]9,00[/FONT] [/TD] [/TR] [TR] [TD="bgcolor: transparent"] [FONT=Arial]21[/FONT] [/TD] [TD="bgcolor: transparent, colspan: 2"] [FONT=Arial]15.11.2012[/FONT] [/TD] [TD="bgcolor: transparent"][FONT=Arial]IGOR, BOGDAN [/FONT] [/TD] [TD="bgcolor: transparent"] [FONT=Arial]23,00[/FONT] [/TD] [/TR] [TR] [TD="bgcolor: transparent"] [FONT=Arial]22[/FONT] [/TD] [TD="bgcolor: transparent, colspan: 2"] [FONT=Arial]15.11.2012[/FONT] [/TD] [TD="bgcolor: transparent"][FONT=Arial]MONIKA[/FONT] [/TD] [TD="bgcolor: transparent"] [FONT=Arial]30,00[/FONT] [/TD] [/TR] [TR] [TD="bgcolor: transparent"] [FONT=Arial]23[/FONT] [/TD] [TD="bgcolor: transparent, colspan: 2"] [FONT=Arial]15.11.2012[/FONT] [/TD] [TD="bgcolor: transparent"][FONT=Arial]GRZEGORZ [/FONT] [/TD] [TD="bgcolor: transparent"] [FONT=Arial]50,00[/FONT] [/TD] [/TR] [TR] [TD="bgcolor: transparent"] [FONT=Arial]24[/FONT] [/TD] [TD="bgcolor: transparent, colspan: 2"] [FONT=Arial]16.11.2012[/FONT] [/TD] [TD="bgcolor: transparent"][FONT=Arial]RAFAŁ[/FONT] [/TD] [TD="bgcolor: transparent"] [FONT=Arial]10,00[/FONT] [/TD] [/TR] [TR] [TD="bgcolor: transparent"] [FONT=Arial]25[/FONT] [/TD] [TD="bgcolor: transparent, colspan: 2"] [FONT=Arial]16.11.2012[/FONT] [/TD] [TD="bgcolor: transparent"][FONT=Arial]MAGDALENA, ANNA [/FONT] [/TD] [TD="bgcolor: transparent"] [FONT=Arial]15,00[/FONT] [/TD] [/TR] [TR] [TD="bgcolor: transparent"] [FONT=Arial]26[/FONT] [/TD] [TD="bgcolor: transparent, colspan: 2"] [FONT=Arial]16.11.2012[/FONT] [/TD] [TD="bgcolor: transparent"][FONT=Arial] BEATA[/FONT] [/TD] [TD="bgcolor: transparent"] [FONT=Arial]50,00[/FONT] [/TD] [/TR] [TR] [TD="bgcolor: transparent"] [FONT=Arial]27[/FONT] [/TD] [TD="bgcolor: transparent, colspan: 2"] [FONT=Arial]19.11.2012[/FONT] [/TD] [TD="bgcolor: transparent"][FONT=Arial]STANISŁAW I DANUTA [/FONT] [/TD] [TD="bgcolor: transparent"] [FONT=Arial]30,00[/FONT] [/TD] [/TR] [TR] [TD="bgcolor: transparent"] [FONT=Arial]28[/FONT] [/TD] [TD="bgcolor: transparent, colspan: 2"] [FONT=Arial]20.11.2012[/FONT] [/TD] [TD="bgcolor: transparent"][FONT=Arial]IWONA [/FONT] [/TD] [TD="bgcolor: transparent"] [FONT=Arial]0,73[/FONT] [/TD] [/TR] [TR] [TD="bgcolor: transparent, colspan: 2"] [FONT=Arial]754,73[/FONT] [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="width: 43, bgcolor: transparent"][/TD] [TD="width: 43, bgcolor: transparent"][/TD] [TD="width: 308, bgcolor: transparent"][/TD] [TD="width: 78, bgcolor: transparent"][/TD] [/TR] [/TABLE] [FONT=Times New Roman]Dziękuje wszystkim za pomooc w imieniu Kulaczka [/FONT] Edited December 3, 2012 by weronika1 Quote
Isadora7 Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 weronika1 napisał(a):[TABLE="class: MsoTableGrid"] [TR] [TD="bgcolor: transparent"][FONT=Arial]18[/FONT] [/TD] [TD="bgcolor: transparent, colspan: 2"][FONT=Arial]14.11.2012[/FONT] [/TD] [TD="bgcolor: transparent"][FONT=Arial]ELŻBIETA[/FONT][/TD] [TD="bgcolor: transparent"][FONT=Arial]20,00[/FONT] [/TD] [/TR] [TR] [TD="bgcolor: transparent"][FONT=Arial]19[/FONT] [/TD] [TD="bgcolor: transparent, colspan: 2"][FONT=Arial]15.11.2012[/FONT] [/TD] [TD="bgcolor: transparent"][FONT=Arial]BARAN MARZENA[/FONT][/TD] [TD="bgcolor: transparent"][FONT=Arial]5,00[/FONT] [/TD] [/TR] [TR] [TD="bgcolor: transparent"][FONT=Arial]20[/FONT] [/TD] [TD="bgcolor: transparent, colspan: 2"][FONT=Arial]15.11.2012[/FONT] [/TD] [TD="bgcolor: transparent"][FONT=Arial]NATALIA [/FONT][/TD] [TD="bgcolor: transparent"][FONT=Arial]9,00[/FONT] [/TD] [/TR] [TR] [TD="bgcolor: transparent"][FONT=Arial]21[/FONT] [/TD] [TD="bgcolor: transparent, colspan: 2"][FONT=Arial]15.11.2012[/FONT] [/TD] [TD="bgcolor: transparent"][FONT=Arial]IGOR, BOGDAN [/FONT][/TD] [TD="bgcolor: transparent"][FONT=Arial]23,00[/FONT] [/TD] [/TR] [TR] [TD="bgcolor: transparent"][FONT=Arial]22[/FONT] [/TD] [TD="bgcolor: transparent, colspan: 2"][FONT=Arial]15.11.2012[/FONT] [/TD] [TD="bgcolor: transparent"][FONT=Arial]MONIKA[/FONT][/TD] [TD="bgcolor: transparent"][FONT=Arial]30,00[/FONT] [/TD] [/TR] [TR] [TD="bgcolor: transparent"][FONT=Arial]23[/FONT] [/TD] [TD="bgcolor: transparent, colspan: 2"][FONT=Arial]15.11.2012[/FONT] [/TD] [TD="bgcolor: transparent"][FONT=Arial]GRZEGORZ [/FONT][/TD] [TD="bgcolor: transparent"][FONT=Arial]50,00[/FONT] [/TD] [/TR] [TR] [TD="bgcolor: transparent"][FONT=Arial]24[/FONT] [/TD] [TD="bgcolor: transparent, colspan: 2"][FONT=Arial]16.11.2012[/FONT] [/TD] [TD="bgcolor: transparent"][FONT=Arial]RAFAŁ[/FONT][/TD] [TD="bgcolor: transparent"][FONT=Arial]10,00[/FONT] [/TD] [/TR] [TR] [TD="bgcolor: transparent"][FONT=Arial]25[/FONT] [/TD] [TD="bgcolor: transparent, colspan: 2"][FONT=Arial]16.11.2012[/FONT] [/TD] [TD="bgcolor: transparent"][FONT=Arial]MAGDALENA, ANNA [/FONT][/TD] [TD="bgcolor: transparent"][FONT=Arial]15,00[/FONT] [/TD] [/TR] [TR] [TD="bgcolor: transparent"][FONT=Arial]26[/FONT] [/TD] [TD="bgcolor: transparent, colspan: 2"][FONT=Arial]16.11.2012[/FONT] [/TD] [TD="bgcolor: transparent"][FONT=Arial] BEATA[/FONT][/TD] [TD="bgcolor: transparent"][FONT=Arial]50,00[/FONT] [/TD] [/TR] [TR] [TD="bgcolor: transparent"][FONT=Arial]27[/FONT] [/TD] [TD="bgcolor: transparent, colspan: 2"][FONT=Arial]19.11.2012[/FONT] [/TD] [TD="bgcolor: transparent"][FONT=Arial]STANISŁAW I DANUTA [/FONT][/TD] [TD="bgcolor: transparent"][FONT=Arial]30,00[/FONT] [/TD] [/TR] [TR] [TD="bgcolor: transparent"][FONT=Arial]28[/FONT] [/TD] [TD="bgcolor: transparent, colspan: 2"][FONT=Arial]20.11.2012[/FONT] [/TD] [TD="bgcolor: transparent"][FONT=Arial]IWONA [/FONT][/TD] [TD="bgcolor: transparent"][FONT=Arial]0,73[/FONT] [/TD] [/TR] [TR] [TD="bgcolor: transparent, colspan: 2"][FONT=Arial]754,73[/FONT] [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="width: 43, bgcolor: transparent"][/TD] [TD="width: 43, bgcolor: transparent"][/TD] [TD="width: 308, bgcolor: transparent"][/TD] [TD="width: 78, bgcolor: transparent"][/TD] [/TR] [/TABLE] [FONT=Times New Roman]Dziękuje wszystkim za pomooc w imieniu Kulaczka [/FONT] [FONT=arial black] Mało[/FONT] :( .......... Quote
barb Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Weroniko, usuń proszę nazwisko przy imieniu Marzena skoro wszyscy pozostali ofiarodawcy wymieniani są wyłącznie z imienia. Quote
Malgoska Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Isadora7 napisał(a):[FONT=arial black] Mało[/FONT] :( .......... a jaki jest stan finansowy pieska? Quote
barb Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Może to jakaś szansa ? Weroniko odpowiesz szerzej na ten mail? barb napisał(a):. Proszę mi napisać jeżeli to nie jest problem co sie dzieje z tym jamniczkiem na jaką operacje zbieracie państwo pieniądze, jaka to jest kwota, może mogła bym pokryć koszty leczenia tego psa i go zaadoptować" Ja pisząc krótką odpowiedź nie znałam stanu finansów Kulaczka. Quote
Malgoska Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 z mojego bazarku 25% na jamniczka - 265,50zł - gdzie mam przelać pieniążki? Quote
barb Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Malgoska napisał(a):z mojego bazarku 25% na jamniczka - 265,50zł - gdzie mam przelać pieniążki? Stowarzyszenie Ochrony Zwierzat "Nadzieja" 03 109 02750 00000001 09476 057 Bank Zachodni WBK SA w Przemyślu z dopiskiem ( na operację jamnika) Weroniko, po 20 listopada nie bylo dla jamnika żadnych wpłat ? Quote
barb Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Pani napisała kolejny mail w sprawie Kulaczka. Tylko czy on zgodzi sie rotkiem ? "Witam, tak mieszkam w Przemyślu, schody to dla nas nie problem taką kruszynkę można nosić na rękach... Jaki jest jego stosunek do innych psów w szczególności do większych od niego ? czy psiak jest po kastraci ? Mogę naprawdę zapewnić mu jak najlepsze warunki i kochający dom... Jesteśmy psią rodziną od zawsze mieliśmy psy ( w szczególności rottweilery, ale jamniczkę .... też mieliśmy;) )... Czy psiak jest już po wszystkich badaniach? jakie były wyniki morfologii i biochemii ? czy były robione badanie na obecność pasożytów serca?" Quote
Malgoska Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [FONT=comic sans ms]wszystkiego najlepszego dla barb![/FONT] Quote
Malgoska Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 barb napisał(a):Stowarzyszenie Ochrony Zwierzat "Nadzieja" 03 109 02750 00000001 09476 057 Bank Zachodni WBK SA w Przemyślu z dopiskiem ( na operację jamnika) Weroniko, po 20 listopada nie bylo dla jamnika żadnych wpłat ? pieniązki przelane 265,50zł po otrzymaniu prosze o potwierdzenie na wątku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/234981-Koniec-Rozliczam-Targowisko-do-18-11-12-do-godz-22 Quote
barb Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Malgoska napisał(a):pieniązki przelane 265,50zł po otrzymaniu prosze o potwierdzenie na wątku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/234981-Koniec-Rozliczam-Targowisko-do-18-11-12-do-godz-22 Malgoska, dziękujemy :buzi: :Rose::Rose::Rose: Quote
Recommended Posts