Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[quote name='baster i lusi']Było by fajnie wiedzieć coś o suni.[/QUOTE]

zadzwoń do kierownika, on bardzo otwarty i na pewno udzieli ci wszelkich informacji.

Edited by Becia66
  • 2 weeks later...
Posted

majuska napisał(a):
Dziewczyny gdybyście jechały do schroniska to pozdrówcie ode mnie bardzo serdecznie Panią Bogusię, Anię i Kasię ( o ile jeszcze tam pracują )

Karolciasz nie byłaś w schronisku ?

• 2 weeks later...
Posted

WATACHA napisał(a):
Przepraszam, czy wiecie coś na temat tego czy z tego schroniska wydają psy na domy tymczasowe?

Na stronie jest aktualnie chyba trzy psy w dt. Kontaktuj się w tej sprawie bezpośrednio z Kierownikiem tel.16 672 07 07 (najlepiej do godziny 15.00). W razie potrzeby na PW mogę też podać nr komórki.

A można wiedziec o którego pieska chodzi ?

Posted

[quote name='barb']Na stronie jest aktualnie chyba trzy psy w dt. Kontaktuj się w tej sprawie bezpośrednio z Kierownikiem tel.16 672 07 07 (najlepiej do godziny 15.00). W razie potrzeby na PW mogę też podać nr komórki.

A można wiedziec o którego pieska chodzi ?

Czyli jakaś szansa jest?A w razie czego znacie kogoś kto jeździ na trasie od Was do W-wy?

Jasne, że można, chodzi o tę sunię
http://www.schroniskoorzechowce.pl/index.php?option=com_sobi2&sobi2Task=sobi2Details&catid=3&sobi2Id=1050&Itemid=7

Posted (edited)

[quote name='WATACHA']Czyli jakaś szansa jest?A w razie czego znacie kogoś kto jeździ na trasie od Was do W-wy?
Wataha, ja nie udzielam się w schronisku, a na dogo nie ma nikogo z wolontariuszy dlatego polecałam kontakt z kierownikiem.

[quote name='Becia66']zadzwoń do kierownika, on bardzo otwarty i na pewno udzieli ci wszelkich informacji.
Jeśli chcesz i możesz pomóc psince to dzwoń.

[quote name='WATACHA']Jasne, że można, chodzi o tę sunię
http://www.schroniskoorzechowce.pl/index.php?option=com_sobi2&sobi2Task=sobi2Details&catid=3&sobi2Id=1050&Itemid=7
Sunieczka śliczna.

[quote name='grzenka']Czy wiadomo coś o Spayku który jakiś czas temu wrócił do schroniska z DT?
Tyle co ze strony www.schroniskoorzechowce.pl

Edited by barb
Posted

barb napisał(a):
Wataha, ja nie udzielam się w schronisku, a na dogo nie ma nikogo z wolontariuszy dlatego polecałam kontakt z kierownikiem.

Jeśli chcesz i możesz pomóc psince to dzwoń.

Sunieczka śliczna.

No tak tylko kierownik raczej mi jej w razie czego nie przywiezie :(.Ja nie znam nikogo kto jeździ na tej trasie :(.Najpierw muszę znaleźć transport, a potem mogę dopiero kombinować.Ale mogę ją w wolnej chwili poogłaszać.

Posted

WATACHA napisał(a):
No tak tylko kierownik raczej mi jej w razie czego nie przywiezie :(.Ja nie znam nikogo kto jeździ na tej trasie :(.Najpierw muszę znaleźć transport, a potem mogę dopiero kombinować.Ale mogę ją w wolnej chwili poogłaszać.

A dzwoniłaś? Może akurat bylaby jakas mozliwośc transportu ?
Zdarzalo się, ze kierownik wozil psy osobiście - nawet do Świnoujscia. :lol:

Posted

barb napisał(a):
A dzwoniłaś? Może akurat bylaby jakas mozliwośc transportu ?
Zdarzalo się, ze kierownik wozil psy osobiście - nawet do Świnoujscia. :lol:

WATACHA, zadzwoń do kierownika bezpośrednio i zapytaj. Wiem że działa tam jakaś Pani która niejednokrotnie podwoziła psy w Polskę. Jest tam też sporo wolontariuszy, niestety nie ma ich na dogo ale czynnie udzielają sie w schronisku i też mogą pomóc.

Posted

Becia66 napisał(a):
WATACHA, zadzwoń do kierownika bezpośrednio i zapytaj. Wiem że działa tam jakaś Pani która niejednokrotnie podwoziła psy w Polskę. Jest tam też sporo wolontariuszy, niestety nie ma ich na dogo ale czynnie udzielają sie w schronisku i też mogą pomóc.

Zadzwonię jutro po pracy :).Mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze.

Posted

WATACHA napisał(a):
Dzwoniłam, ale kierownik nie miał dla mnie czasu

Nie zrażaj się. Myslę, nie chciał Cię zbyć tylko musiał naprawdę być zajęty.

Posted

Pamiętacie maleńka sunię Myszkę z połamana łapką??
Myszka jest w Krakowie i ma wspaniały domek u P. Alinki. Pewnego razu p. Alinka znalazła przy drodze w stanie agonalnym małą sunię, nie zastanawiając się zbyt wiele zabrała ją do weta, sunia jest podleczona, przebywa hoteliku ( nie dogadały się z Myszką ) ,p. Alinka potrzebuje pomocy w ogłoszaniu i szukaniu dla Misi domku.
Ponieważ nie ma dużego doświadczenia na dogo zapraszam w jej imieniu na wątek Misi:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/228576-Misia-ślepa-i-z-cukrzycą-wcale-nie-stara-DS-DT-czekamy-na-cud!?p=19276282#post19276282