Becia66 Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 (edited) [quote name='baster i lusi']Było by fajnie wiedzieć coś o suni.[/QUOTE] zadzwoń do kierownika, on bardzo otwarty i na pewno udzieli ci wszelkich informacji. Edited May 11, 2012 by Becia66 Quote
majuska Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Dziewczyny gdybyście jechały do schroniska to pozdrówcie ode mnie bardzo serdecznie Panią Bogusię, Anię i Kasię ( o ile jeszcze tam pracują ) Quote
karolciasz28 Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Majuska ja jadę w piątek, pozdrowię. Panią Kasię i Bogusię kojarzę, p. Ani nie, ale dam radę. :) Quote
weronika1 Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Sunia powoli wraca do normy , jest w dobrych rękach . Quote
baster i lusi Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 [quote name='weronika1']Sunia powoli wraca do normy , jest w dobrych rękach . dziękuję za podanie mi namiarów na Martę.Dzwoniłam i będziemy współpracować by pomóc suni.Założyłam jej wątek na niebieskim. http://amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=69&t=7597 Quote
MalgosMalgos Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 [h=2]Odwiedziny przedstawicieli White Paw Organisation // 25 maja 2012[/h] Bezogoniasty kot Pirog pojechal z nimi do domu Quote
barb Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 majuska napisał(a):Dziewczyny gdybyście jechały do schroniska to pozdrówcie ode mnie bardzo serdecznie Panią Bogusię, Anię i Kasię ( o ile jeszcze tam pracują ) Karolciasz nie byłaś w schronisku ? Quote
WATACHA Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Przepraszam, czy wiecie coś na temat tego czy z tego schroniska wydają psy na domy tymczasowe? Quote
barb Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 WATACHA napisał(a):Przepraszam, czy wiecie coś na temat tego czy z tego schroniska wydają psy na domy tymczasowe? Na stronie jest aktualnie chyba trzy psy w dt. Kontaktuj się w tej sprawie bezpośrednio z Kierownikiem tel.16 672 07 07 (najlepiej do godziny 15.00). W razie potrzeby na PW mogę też podać nr komórki. A można wiedziec o którego pieska chodzi ? Quote
grzenka Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Czy wiadomo coś o Spayku który jakiś czas temu wrócił do schroniska z DT? Quote
WATACHA Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 [quote name='barb']Na stronie jest aktualnie chyba trzy psy w dt. Kontaktuj się w tej sprawie bezpośrednio z Kierownikiem tel.16 672 07 07 (najlepiej do godziny 15.00). W razie potrzeby na PW mogę też podać nr komórki. A można wiedziec o którego pieska chodzi ? Czyli jakaś szansa jest?A w razie czego znacie kogoś kto jeździ na trasie od Was do W-wy? Jasne, że można, chodzi o tę sunię http://www.schroniskoorzechowce.pl/index.php?option=com_sobi2&sobi2Task=sobi2Details&catid=3&sobi2Id=1050&Itemid=7 Quote
barb Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 (edited) [quote name='WATACHA']Czyli jakaś szansa jest?A w razie czego znacie kogoś kto jeździ na trasie od Was do W-wy? Wataha, ja nie udzielam się w schronisku, a na dogo nie ma nikogo z wolontariuszy dlatego polecałam kontakt z kierownikiem. [quote name='Becia66']zadzwoń do kierownika, on bardzo otwarty i na pewno udzieli ci wszelkich informacji. Jeśli chcesz i możesz pomóc psince to dzwoń. [quote name='WATACHA']Jasne, że można, chodzi o tę sunię http://www.schroniskoorzechowce.pl/index.php?option=com_sobi2&sobi2Task=sobi2Details&catid=3&sobi2Id=1050&Itemid=7 Sunieczka śliczna. [quote name='grzenka']Czy wiadomo coś o Spayku który jakiś czas temu wrócił do schroniska z DT? Tyle co ze strony www.schroniskoorzechowce.pl Edited June 12, 2012 by barb Quote
WATACHA Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 barb napisał(a):Wataha, ja nie udzielam się w schronisku, a na dogo nie ma nikogo z wolontariuszy dlatego polecałam kontakt z kierownikiem. Jeśli chcesz i możesz pomóc psince to dzwoń. Sunieczka śliczna. No tak tylko kierownik raczej mi jej w razie czego nie przywiezie :(.Ja nie znam nikogo kto jeździ na tej trasie :(.Najpierw muszę znaleźć transport, a potem mogę dopiero kombinować.Ale mogę ją w wolnej chwili poogłaszać. Quote
barb Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 [quote name='WATACHA']Przepraszam, czy wiecie coś na temat tego czy z tego schroniska wydają psy na domy tymczasowe? :lol: W drugim zdaniu jest odpowiedź. http://www.schroniskoorzechowce.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=4&Itemid=3 Quote
WATACHA Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 [quote name='barb']:lol: W drugim zdaniu jest odpowiedź. http://www.schroniskoorzechowce.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=4&Itemid=3 Hi,hi czytałam to przecież, ale widocznie co drugie zdanie ;). Quote
barb Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 WATACHA napisał(a):No tak tylko kierownik raczej mi jej w razie czego nie przywiezie :(.Ja nie znam nikogo kto jeździ na tej trasie :(.Najpierw muszę znaleźć transport, a potem mogę dopiero kombinować.Ale mogę ją w wolnej chwili poogłaszać. A dzwoniłaś? Może akurat bylaby jakas mozliwośc transportu ? Zdarzalo się, ze kierownik wozil psy osobiście - nawet do Świnoujscia. :lol: Quote
xxxx52 Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 [quote name='MalgosMalgos']Odwiedziny przedstawicieli White Paw Organisation // 25 maja 2012 Bezogoniasty kot Pirog pojechal z nimi do domu Dziekujemy w imieniu polskich psow za pomoc:Rose: Quote
Becia66 Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 barb napisał(a):A dzwoniłaś? Może akurat bylaby jakas mozliwośc transportu ? Zdarzalo się, ze kierownik wozil psy osobiście - nawet do Świnoujscia. :lol: WATACHA, zadzwoń do kierownika bezpośrednio i zapytaj. Wiem że działa tam jakaś Pani która niejednokrotnie podwoziła psy w Polskę. Jest tam też sporo wolontariuszy, niestety nie ma ich na dogo ale czynnie udzielają sie w schronisku i też mogą pomóc. Quote
WATACHA Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Becia66 napisał(a):WATACHA, zadzwoń do kierownika bezpośrednio i zapytaj. Wiem że działa tam jakaś Pani która niejednokrotnie podwoziła psy w Polskę. Jest tam też sporo wolontariuszy, niestety nie ma ich na dogo ale czynnie udzielają sie w schronisku i też mogą pomóc. Zadzwonię jutro po pracy :).Mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze. Quote
weronika1 Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 http://imageshack.us/photo/my-images/252/dscf3243z.jpg/ W rozborzu błąka się pies , moze ktos zna właściciela . Miał rano obrożę z napisem niemieckim i numerem 68 891 Quote
barb Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 WATACHA napisał(a):Zadzwonię jutro po pracy :).Mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze. Dzwoniłaś ? :roll: Quote
WATACHA Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Dzwoniłam, ale kierownik nie miał dla mnie czasu Quote
barb Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 WATACHA napisał(a):Dzwoniłam, ale kierownik nie miał dla mnie czasu Nie zrażaj się. Myslę, nie chciał Cię zbyć tylko musiał naprawdę być zajęty. Quote
majuska Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Pamiętacie maleńka sunię Myszkę z połamana łapką?? Myszka jest w Krakowie i ma wspaniały domek u P. Alinki. Pewnego razu p. Alinka znalazła przy drodze w stanie agonalnym małą sunię, nie zastanawiając się zbyt wiele zabrała ją do weta, sunia jest podleczona, przebywa hoteliku ( nie dogadały się z Myszką ) ,p. Alinka potrzebuje pomocy w ogłoszaniu i szukaniu dla Misi domku. Ponieważ nie ma dużego doświadczenia na dogo zapraszam w jej imieniu na wątek Misi: http://www.dogomania.pl/forum/threads/228576-Misia-ślepa-i-z-cukrzycą-wcale-nie-stara-DS-DT-czekamy-na-cud!?p=19276282#post19276282 Quote
Recommended Posts