Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak, widziałam, wysłałam maila do p.Artura, nie mogę się dodzwonic. Zapytałam w mailu o informacje o suńce i o "błogosławieństwo" w zakresie korzystania ze zdjęć stronkowych.

Posted

MagdaH napisał(a):
Tak, widziałam, wysłałam maila do p.Artura, nie mogę się dodzwonic. Zapytałam w mailu o informacje o suńce i o "błogosławieństwo" w zakresie korzystania ze zdjęć stronkowych.

Najlepiej dzwonić do piętnastej w dni robocze.

Posted

[quote name='barb']Wypatrzylam Wieńczyławę w zakładce brzydkie kaczątko - po metamorfozie

To jest właśnie Czesław, po prostu ta mina, banan końcówkami na dół, uchole, grzywka nad oczami i bródka przystrzyżona:p

Posted

MagdaH napisał(a):
Dzwoniłam kilka razy od 11 do 14tej, a dziś ok. 14:30 na komórke, ale poza zasiegiem sieci

Na 16 6720707 i nikt nie odbierał ? Widocznie wszyscy musieli być zajęci na zewnątrz.

Posted

MagdaH napisał(a):
To jest właśnie Czesław, po prostu ta mina, banan końcówkami na dół, uchole, grzywka nad oczami i bródka przystrzyżona:p

Czyli bylaby z nich piekna para. Ciekawe czy by sie polubili ?

A ostatnio znow przybyla do schronu jakaś szorstka sunia.

Posted

MagdaH napisał(a):

Dostałaś juz odpowiedź ?

Posted

Tak, Kiero zadzwonił i pogadaliśmy. Siedzę, i nie twierdzę, ze mam napływ weny, ale zaczęłam tekst do ogłoszeń modzić i myślę, ze jutro skończę...

Posted

[quote name='barb']Czyli bylaby z nich piekna para. Ciekawe czy by sie polubili ?

A ostatnio znow przybyla do schronu jakaś szorstka sunia.
Czesław ostatnio nikogo nie lubi, Biszkopta i Fida toleruje, bo musi, [FONT=Arial]Czesiu się obraził na Jeżyny (jeże pigmejskie), że w ogóle są, bo pańcia jest tylko jego a on nie potrzebuje się pancinym uczuciem i przytulaniem dzielić ;o) Mały zazdrosny Muchajew...
[/FONT]

Posted

MagdaH napisał(a):
Tak, Kiero zadzwonił i pogadaliśmy. Siedzę, i nie twierdzę, ze mam napływ weny, ale zaczęłam tekst do ogłoszeń modzić i myślę, ze jutro skończę...

Pochwalisz sie nam na wątku co stworzylaś ?

Posted (edited)

[quote name='barb']Pochwalisz sie nam na wątku co stworzylaś ?

Magda, masz juz tekst do ogloszenia ?

Edited by barb
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

karolciasz28 napisał(a):
:)
http://www.schroniskoorzechowce.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=363:by-moe-nauka-qsiedzeniaq-wycignie-je-z-dalszego-siedzenia-w-schroniskowym-boksie&catid=1:aktualnocigowna
Ekstra sprawa z tym szkoleniem. Orzechowskie schronisko mknie do przodu, rozwija się super, jestem pod wrażeniem. Oby tak dalej!:lol:

W dziesiejszym Telekspresie byla informacja na temat szkolenia orzechowskich psiaków.:lol:

Posted (edited)

Zaznacze ,bo skasowałam,a to kawałek życia i emocji!OGlądałam,można byc dumnym.Tym bardziej,ze znałam tam kilka lat wstecz, psy zagłodzone i ludzi którzy je okradali.....

Edited by halcia
Posted

halcia napisał(a):
Zaznacze ,bo skasowałam,a to kawałek życia i emocji!

Fajnie halciu, że Cię spotkałam.:lol:
Zapraszam do zajrzenia na skromny bazarek zrobiony przez sharke na Basta - po amputacji członka. Dzis koniec. Link w moim podpisie.

Posted

[B][SIZE=4][COLOR=#A52A2A]Sandomierskie Przytulisko dla Psiaków zagrożone!
Wczoraj Sandomierskie Stowarzyszenie Przyjaciół Zwierząt otrzymało oficjalne pismo w sprawie wywozu prawie 40 psów do schroniska w Białogardzie!
Bardzo prosimy o wsparcie!

Wydarzenie na facebook'u:
[URL]https://www.facebook.com/events/407688752596815/408008682564822/?ref=notif&notif_t=plan_mall_activity[/URL]

Wątek sandomierskich psiaków:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/194061-Sandomierz[/URL][/COLOR][/SIZE][/B]

[B]Bardzo przepraszam za spam ale to bardzo pilne[/B] :oops:

.

Posted

[quote name='baster i lusi']mam pytanie:czy jest ktoś kto chodzi do schroniska w Orzechowcach bo jest tam sunia.
[URL]http://www.fundacja-ast.pl/forum/viewtopic.php?f=12&t=863&sid=e509bb7efd4f913176f0b97de9f43350[/URL][/QUOTE]

Ciociu, z tego co wiem to nie ma tu osob, bywają w schronisku.
Wybierala się Karolciasz28 ale nie wiem czy była bo ona jeszcze zalezna od rodziców.
Widzialam tę sunie na stronie schroniska. Jesli chcialabyś cos wiecej o niej wiedzieć lub jakoś jej pomóc to chyba najlepiej kontaktowac sie bezpośrednio z kierownikiem.

Posted

[quote name='barb']Ciociu, z tego co wiem to nie ma tu osob, bywają w schronisku.
Wybierala się Karolciasz28 ale nie wiem czy była bo ona jeszcze zalezna od rodziców.
Widzialam tę sunie na stronie schroniska. Jesli chcialabyś cos wiecej o niej wiedzieć lub jakoś jej pomóc to chyba najlepiej kontaktowac sie bezpośrednio z kierownikiem.[/QUOTE]

[quote name='karolciasz28']Będę w schronisku w przyszłym tygodniu. Sunię mogę obfocić ( jeśli będzie mi można) i trochę o niej porozmawiać.
Właśnie Barb chcesz jechać ze mną??[/QUOTE]
Było by fajnie wiedzieć coś o suni.

Posted

[quote name='karolciasz28']Będę w schronisku w przyszłym tygodniu. Sunię mogę obfocić ( jeśli będzie mi można) i trochę o niej porozmawiać.
Właśnie Barb chcesz jechać ze mną??[/QUOTE]
A kiedy konkretnie się wybierasz ?