barb Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='Patmol']no to może warto, jeśli ich znasz, napisać do nich nawet na pw i zapytać o to bo ten kto zbiera te dary założył konto na dogo wczoraj -a napisał dziwny tekst jakieś osoby odezwały się na wątku -może jednak zauważyli[/QUOTE] Niestety na Dogomanii nie udziela sie nikt z Orzechowiec. Dziewczyny,ktore sie odezwały byly tam kiedyś wolontariuszkami. Quote
barb Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='barb']Niestety na Dogomanii nie udziela sie nikt z Orzechowiec. [/QUOTE] W październiku na dogomanii zarejestrowali sie orzechowscy wolontariusze ( Esiu, Misek, Drzemka, NataliaN, Gabrysia ) na podkarpackim zalozyli nowe wątki ale przestali na nich bywać. Quote
hebanowa Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Biedaki z Orzechowców,zima to chyba tam najgorsza .Schron w szczerym polu to kto tam dojedzie. Quote
MalgosMalgos Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 My dojedziemy.. Z pomoca Boza i waszymi trzymanymi kciukami UPDATE Dary odebrane, misja spelniona. Orzechowce sa zabezpieczone na zime. Pozdrawiam serdecznie z kresow wschodnich MalgosMalgos Quote
iwoniam Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Witam, może coś się wam spodoba - [url]http://www.dogomania.pl/threads/218167-Domowe-przytulisko-bazarek-na-psy-koty-gryzonie-cos-dla-KAZDEGO-do-15-XII[/url] na biedulki.. Myślę o Orzechowcach cały czas... Quote
barb Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 [quote name='Patmol']ktoś zbiera na swój prywatny adres dary dla schroniska Orzechowce [url]http://www.dogomania.pl/threads/219155-Zbi%C3%B3rka-jedzenia-kocyk%C3%B3w-itp.-POM%C3%93%C5%BB-IM-PRZETRWA%C4%86-ZIM%C4%98-[/url]! wiecie o tym? wszystko jest ok?[/QUOTE] Widzę, że wątek usunięty. Quote
baster i lusi Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Kochani, pomóżcie proszę. bardzo, bardzo proszę o pomoc !!!!!!!!!! chodzi TYLKO o oddanie swojego głosu bezimienna sunia z Szydłowca może wygrać w konkursie na niebieskim forum karmę wartości TYSIĄCA złotych Proszę rejestrujcie się i oddajcie głos na nią ... ona nie ma nic, nawet imienia http://amstaff-pitbull.eu/viewtopic....167212#p167212 Założenie konta to dosłownie 2 minutki później wystarczy oddać głos na bezimienną z Szydłowca i napisać post na jakiego psiaka się głosowało i z jakiego forum się "przybyło" + nick z forum czyli głos na bezimienną sunię z Szydłowca - nick z (np) dogo TO WĄTEK SUNI NA DOGO http://www.dogomania.pl/threads/219226-Szyd%C5%82owiec.sunia-po-sterylce-aborcyjnej.pomocy!!!!!!!!!!!!!! Quote
barb Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 To nowozarejestrowani mogą juz głosować ? Bo było inaczej? Quote
weronika1 Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Nikt na prywatny adres nie zbiera darów dla schroniska . Ostatnio była organizowana i jest organizowana zbiórka przez Stowarzyszenie Ochrony zwierzat" Nadziaja" dla zwierzat bezdomnych ale nie przebywajacych w schronisku. Nie jest to zbiórka dla schroniska w Orzechowcach może ktos źle zinterpretował lub pomylił. http://www,soz-nadzieja.cba.pl Quote
barb Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 weronika1 napisał(a):Nikt na prywatny adres nie zbiera darów dla schroniska . Ostatnio była organizowana i jest organizowana zbiórka przez Stowarzyszenie Ochrony zwierzat" Nadziaja" dla zwierzat bezdomnych ale nie przebywajacych w schronisku. Nie jest to zbiórka dla schroniska w Orzechowcach może ktos źle zinterpretował lub pomylił. http://www,soz-nadzieja.cba.pl Weroniko ten wątek został usuniety przez administratora na prośbę zalozyciela zresztą. Założyciel ma nick wielbiciel zwierząt. Quote
barb Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 [quote name='iwoniam']Witam, może coś się wam spodoba - http://www.dogomania.pl/threads/218167-Domowe-przytulisko-bazarek-na-psy-koty-gryzonie-cos-dla-KAZDEGO-do-15-XII na biedulki.. Bazarek na tymczasy Cioteczki Iwoniam. Quote
maarit Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 MalgosMalgos napisał(a):My dojedziemy.. Z pomoca Boza i waszymi trzymanymi kciukami Pelen transporter darow z Kassel od Hundehilfe Ukraina z wdziecznosci za umozliwienie noclegu dla ludzi i zwierzat w drodze z Ukrainy do Niemiec w sierpniu 2011 i grudniu 2011 Malgos No to obiecuję że będę trzymać kciuki :) Szkoda że nikt tam już nie jeździ.... Quote
barb Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Goniu, ze strony schroniska wynika, że wolontariusze są. Tylko na Dogo ich nie ma ....:shake: Quote
maarit Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 barb napisał(a):Goniu, ze strony schroniska wynika, że wolontariusze są. Tylko na Dogo ich nie ma ....:shake: Czytałam i dlatego napisałam maila do schroniska z prośbą o kontakt... Quote
matinestka Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 zapraszamy do udziału w zabawie:smile: świateczne prozwierzęce przebieranki :smile: Zbliża się świąteczny czas. Ma w sobie niezwykłą magie i czar. Wielu z Was, ten pełen ciepła i miłości okres dzieli ze swoimi domowymi pupilami. Dlatego też gorąco zapraszamy do wzięcia udziału w budowaniu „Świątecznej galerii naszych pupili”, podzielenia się Waszymi świątecznymi opowieściami z udziałem zwierzęcych przyjaciół oraz przede wszystkim przesyłania świątecznych zdjęć Waszych podopiecznych. Zdjęcia zostaną umieszczone na naszej stronie w specjalnej zakładce „Galeria naszych pupili”. Galeria: "imprezka" przedświąteczna na facebooku :smile: : :-D Quote
weronika1 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Oj wieje tam, wieje . Pomimo ciepła wiatr w Orzechowcach mocno wieje. Quote
weronika1 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Hej ! czy jest tu ktoś? Co to za cisza:eviltong: Quote
karolciasz28 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 No jesteśmy jesteśmy tylko co mamy pisać;) Quote
karolciasz28 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Ja się muszę wziąć wreszcie za ogłoszenia Orzeszków. Quote
barb Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 (edited) weronika1 napisał(a):Hej ! czy jest tu ktoś? Co to za cisza:eviltong: Ja jestem. Ale Ciebie bardzo dawno nie było.Czytalam dziś w Zyciu Podkarpackim, że zapadl wyrok w sprawie pobitego pieska, o ktorym tu pisalaś. Gratuluję. Edited February 1, 2012 by barb Quote
barb Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 karolciasz28 napisał(a):Ja się muszę wziąć wreszcie za ogłoszenia Orzeszków. Karolciasz Ty jesteś zawalona robotą. Wszystkie psiaki z Przytuliska, Wiki, Iwoniam też cos obiecalaś dla maluchow, a o reszcie nawet pewnie nie wiem. Quote
karolciasz28 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 A trochę tego jest;) Dam radę, muszę! :) Quote
barb Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 (edited) weronika1 napisał(a):Hej ! czy jest tu ktoś? Co to za cisza:eviltong: Weroniko, pojawiasz sie i znikasz ? :crazyeye: Edited February 1, 2012 by barb Quote
barb Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 karolciasz28 napisał(a):A trochę tego jest;) Dam radę, muszę! :) I jeszcze kicią musisz sie teraz opiekować. Quote
Recommended Posts