Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='izatemka']http://labradory.info/viewtopic.php?t=17210 Bubu
http://labradory.info/viewtopic.php?t=17209 Docent
Ale niewiele tam postów :lookarou:.

Zajrzałam.

W pierwszych postach jest nieaktualny kontakt na Neczkę - nie jest juz wolontariuszem
w Orzechowcach i zmienila numer telefonu. Przepraszam, że sie wcinam, ale to bardzo ważne. Trzeba dać chyba namiary na schronisko.

Aby pisać na forum o labradorach trzeba najpierw sie zarejestrować?

I czy bedziesz wstawiać zdjęcia Bubu i Docenta? Maja akurat dosyć fajne foty.

Posted

barb napisał(a):
nieaktualny kontakt na Neczkę - nie jest juz wolontariuszem

Wyedytowałam
"barb" napisał(a):
I czy bedziesz wstawiać zdjęcia Bubu i Docenta? Maja akurat dosyć fajne foty.

Bubu dostawiłam, Docent ma wstawione akurat te ładniejsze
"barb" napisał(a):
Aby pisać na forum o labradorach trzeba najpierw sie zarejestrować?

Trzeba, ale u nas się nie czeka na akceptację, tylko od razu idzie link aktywacyjny do konta

Posted

[quote name='weronika1']Dajcie mi zdjęcia to wstawię na stronie stowarzyszenia , "psy do adopcji"
www.soz-nadzieja.cba.pl

Weroniko, te zdjecia sa chyba wszystkie na www.schroniskoorzechowce.pl, chyba że Izatemka ma jeszcze jakieś ale wchodzilam na labradory info i wydawalo mi się, że to mniej więcej te same.
Jak wrzucisz w wyszukiwarke na stronie Bubu i Docent to wszystko znajdziesz. :lol:

Izatemko probowalam sie wczoraj zarejestrować na labradorach ale nie udalo mi sie :shake:
Chcialam wstawić jeszcze fotkę Bubu z malym szczeniakiem (Milo - tez na stronie schroniska), ktorym mimo swej slepoty pięknie się opiekował.

Posted

[quote name='barb']Izatemko probowalam sie wczoraj zarejestrować na labradorach ale nie udalo mi sie :shake:
Chcialam wstawić jeszcze fotkę Bubu z malym szczeniakiem (Milo - tez na stronie schroniska), ktorym mimo swej slepoty pięknie się opiekował.[/QUOTE]
Dawaj na maila.
A co do rejestracji,to pogadam z adminkączy cos się nie dzieje.
Napisz mi w tym mailu jaki chcesz nick i na jakiego maila,to Ci założe i przeslę hasło na maila,to sobie potem zmienisz

Posted

[quote name='izatemka']Dawaj na maila.
A co do rejestracji,to pogadam z adminkączy cos się nie dzieje.
Napisz mi w tym mailu jaki chcesz nick i na jakiego maila,to Ci założe i przeslę hasło na maila,to sobie potem zmienisz[/QUOTE]

Może po prostu coś żle robilam. Jutro sprobuje jeszcze raz a jeśli sie nie uda wyślę Ci maila.
Poza tym na Dogo zarejestrowali sie mlodzi wolontariusze z Orzechowiec to sprobuję ich podeslać na labradory.
Na pewno bedą bystrzejsi ode mnie.
A biszkoptowa labradorka z tatuazem, jak na razie dalej w schronisku.

Posted

[quote name='izatemka']Nieczytelny?

Ja wiem tylko tyle ile jest nastronie schroniska.
"Szukamy właściciela labradorki, która ma tatuaż w uchu prawdopodobnie 0056 albo UO56 . Możliwe, że jej właściciel mieszka w okolicach Kruchela w Przemyślu - kiedyś suka była prezentowana w dziale zwierzęta znalezione. "

Posted

[quote name='izatemka']U056to oddział przemyski, nie wiesz, czy sprawdzano hodowlę?

Nie wiem. To nicki wolontariuszy z Orzechowiec, którzy ostatnio zarejestrowali sie na dogo : Esiu, Misek, Drzemka - moze ktoś z nich wie?
A to jeden z ich wątkow http://www.dogomania.pl/threads/215459-Mustafa-Spokojny-Wilczur-z-Orzechowiec-Szuka-Domu
Wpiszę na ich watkach by tu zajrzeli :lol:.
W każdym razie nie widzialam żadnego ogloszenia i tym żeby ktoś szukal takiej labki.

A tu jeszcze raz wkleję zdjęcie Bubu z malym szczeniakiem.
Może go skopiujesz na labradory?

Bubu mimo, że niewidomy starał się opiekować maluszkiem, mył go i zasypiał z nim.
Maly znalazł juz dom a Bubu dalej zostal w schronisku.

Posted

Nie wiem.

Gadałam dzisiaj z jednym hodowcą z tamtych rejonów, jestem umówiona na wtorek na telefon, to powie mi jaka to hodowla, pozostaje tylko liczyć na to, że prowadzą rejestry kupujących...
Zdjęcie zaraz wstawię.

Posted

[quote name='izatemka']Gadałam dzisiaj z jednym hodowcą z tamtych rejonów, jestem umówiona na wtorek na telefon, to powie mi jaka to hodowla, pozostaje tylko liczyć na to, że prowadzą rejestry kupujących...
Zdjęcie zaraz wstawię.[/QUOTE]

Wpisalam na wątkach wolontariuszy żeby tu zajrzeli i rowniez na labradory, to moze zajrzą. :lol:
Oni sa świeżutcy na Dogomanii trzeba ich cieplutko przywitać, żeby sie nie zrazili. ;)
Izatemko, chłopcy obiecali też nowe foty psiakow, czy myslisz że Bubu i Docent potrzebują jeszcze zdjęć?

Posted

chłopcy obiecali też nowe foty psiakow, czy myslisz że Bubu i Docent potrzebują jeszcze zdjęć?

Wiesz,ja nie chcę krytykowac tych zdjęć,ale......przydałyby się lepsze....tylko niech mnie nie bije ta osoba, która je robiła :roll:

Posted

[quote name='izatemka']Wiesz,ja nie chcę krytykowac tych zdjęć,ale......przydałyby się lepsze....tylko niech mnie nie bije ta osoba, która je robiła :roll:

To ja wpiszę chłopcom na ich wątkach, żeby zrobili. Tylko nie wiem czy zdążą to wszystko w tę sobotę. ;)
Zobacz na wątku Esia sa chyba bardzo ładne zdjęcia http://www.dogomania.pl/threads/215459-Mustafa-Spokojny-Wilczur-z-Orzechowiec-Szuka-Domu

Posted

[quote name='izatemka']Wiesz,ja nie chcę krytykowac tych zdjęć,ale......przydałyby się lepsze....tylko niech mnie nie bije ta osoba, która je robiła :roll:

Niestety zdjęć na razie nie ma z powodu choroby wolontariusza.

Za to wklejam ze strony Schroniska w Orzechowcach z zakladki Podziękowania :lol:

Składamy serdeczne podziękowanie osobom, które bezinteresownie ogłaszają nasze zwierzęta na różnych forach internetowych. Dzięki Państwa pomocy i zaangażowaniu niechciane i zapomniane zwierzęta mają większe szanse na znalezienie nowych domów.

Posted

barb - może ktoś kto pisał tego maila uważa że nie warto odszukać właściciela bo stan suki na to wskazuje, że dobrego życia nie miała. To tak, jak my nie chciałyśmy żeby po nasze owczarki ktoś się zgłosił bo były kojcowe i zahukane. A teraz jakie super domy mają ?
Może własnie o to chodzi. :roll: